Merhaba Kızlar
Ben de çok yakın zamanda burnumu estetik ameliyat ettirmek istiyorum ve çok kararsız kaldım.Bazı plastik cerrahlar KBB doktorları için estetik eğitimi almadıklarını ve buruna sadece sağlık müdahaleleri yapmaları gerektiğini söylemişlerdi.Ama burdaki yorumlarda Op.Dr. Yusuf Can'ın KBB doktoru olmasına rağmen çok iyi estetik ameliyatlar yaptığını gördüm ve kendisini dr. listeme ekledim.Siz ne dersiniz,sizce estetik cerrahlar mı,KBB doktorları mı? Bir de Yusuf Can ile ilgili fikirlerinizi de belirtirseniz memnun olurum.
Merhaba Kızlar
Ben de çok yakın zamanda burnumu estetik ameliyat ettirmek istiyorum ve çok kararsız kaldım.Bazı plastik cerrahlar KBB doktorları için estetik eğitimi almadıklarını ve buruna sadece sağlık müdahaleleri yapmaları gerektiğini söylemişlerdi.Ama burdaki yorumlarda Op.Dr. Yusuf Can'ın KBB doktoru olmasına rağmen çok iyi estetik ameliyatlar yaptığını gördüm ve kendisini dr. listeme ekledim.Siz ne dersiniz,sizce estetik cerrahlar mı,KBB doktorları mı? Bir de Yusuf Can ile ilgili fikirlerinizi de belirtirseniz memnun olurum.
sevgili pink7 kbb konusunda tecrübeli arkadaşlardan yardım istemişsin ama bende kendi düşüncemi paylaşmak istedim.
önümüzdeki perşembe günü bende ameliyat oluyorum.deviasyon+estetik . ilk önce kbb profesörünle görümüştüm çünkü ciddi nefes problemim var ve çocukken burnum kırılmıştı fakat ameliyat tarihim ayarlanırken vazgeçtim çünkü prof. ta olsa dışı konusunda güvenemedim.içi benim işim ama dışındaki hafif kemerinide sadece törpülerim gibi bişiler demişti bana ve hiç tatmin olmadım.estetik kaygım olduğunu doktorumda farketti ve ben daha fazlası için sana söz veremem plastik cerrah ile de görüşme şansın var,görüş öyle karar verelim o zaman dedi.o yüzden plastik cerrah ile de görüştüm nefes yolumu açıcağını ve burnumuda istediğim gibi yapabileceğini söyledi.konuşmasından,anlatmasından çok güven aldım ve endişelerim azaldı. bence deviasyon + estetik ameliyatlarında kbb değil plastik cerrah tercih edilmeli.çünkü onlar burnun içinide dışınıda gayet güzel yapabiliyorlar ama kbb ciler estetik konuşunda pek tatmin edici değil bana göre. tabi istisnalar da var hepsine haksızlık etmek istemem ama benim gözlemim bu şekilde oldu.
pink07 cim ben edirne de eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat olacağım.
kesinlikle güven çok önemli.madem kafan karışık öncelikle aklında olan kbb ve plastik cerrahlarla konuşup sorununu ve beklentini anlatmalısın daha sonrada en çok güvendiğin ve tatmin olduğun doktorda karar kılmalısın. zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun.
Plastik cerrahlari tabiki.
ya ben iki operasyonumuda kbb dokturuna oldum sonuç hüsran ama şuan kafamda yine bi kbb doktoru emre ilhan var revizyonlarda çok başarılı olduğu için sizce?
Deneyimimden dolayı artık kesinlikle plastik cerrah derim. Çünkü bir kbb doktoru nefes almamı kolaylaştırmış olsa da burnumun dışında inanılmaz hatalar yaptı sanki eline ilk kez neşter almış biri gibi. Şimdi revizyon olmak zorundayım. Bir estetik cerrah gördüm ve bana kbbciler tarafından mahvedilmiş çok burun onardığını söyledi. Tabiki emre ilhan gibi kendini kanıtlamış kbbciler de var ama bence diğerlerine estetik için gitmek çok riskli.
Bence iki taraftan da buruna yönelen cerrahlar daha iyiler , bir doktorun kbb ci veya pl cerrah olması onun iyi burun yapması için yeterli diil bence, burun konusuna yönelmeli..bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?