• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keci boynuzundan baska

selam canım, kaynattığım keçiboynuzlarını tekrar kullanmıyorum atıyorum.. bir arkadaş onlarıda yiyor eşim demişti ama tadı kalmıyorki zaten bütün özelliği suya geçiyor...birde biz bir kilo suya 6-7 keçiboynuzunu koyuyoruz ve bir su bardağı sabah bir subardağı akşam içiyor yani kaynattığımı eşim 2 günde içiyor bitiyor sonra yine kaynatıyordum bir hafta sonrada günde bire düşürdük...... bu sitede ve başka sitelerde okuduğum tarif böyleydi.. ama sonuçta içiyorlarya ne şekilde olursa olsun faydası oluyor..
eşim baş ağrısı yapıyor dediği için bir kaç kerede çay bardağı ile içti..ben 3 kere kaynattım aralardada öyle kaynatmadan yedi eşim ve bende şu anda 2 kaynatmalık daha var... sen yarımkilo su koyduğun için bitiyor..
AMAN BİTSİN YETERKİ FAYDASI OLSUN BU AYSONU TÜP BEBEK YAPIYORUZ PEK SORUN YOK AMA BEN YİNE SORUN ÇIKMASINDAN KORKTUGUM İÇİN DESTEK OLARAK UYGULUYORUM RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISIN VERSİN İNŞALLAH HEPİMİZİN

AMAN BİTSİN YETERKİ FAYDASI OLSUN BU AYSONU TÜP BEBEK YAPIYORUZ PEK SORUN YOK AMA BEN YİNE SORUN ÇIKMASINDAN KORKTUGUM İÇİN DESTEK OLARAK UYGULUYORUM RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISIN VERSİN İNŞALLAH HEPİMİZİN

hadi bakalım canım, inşallah bu son tedaviniz olur bebişine kavuşursun...
Allahım biz ve bizim gibi bebek isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin....

ben cuma günü son aşılamam oldu beklemedeyim.. bu kür sayesinde eşimin değerleri bu sefer çok iyiydi.. bol bol dinlenerek geçiriyorum..

SAĞOLUN arkadaşlar bugün başladık küre. adet bugün olunca aşılama bayrama denk geliyor. o yüzden bir ay daha beklesemmi diyorum.bir an öncede adım atmak istiyorum.yine kararsızım valla...

arkadaslar bizim icin neolur dua edin carsamba hastanede urologda randevümüz var esimde galiba sperm testi yapilcak cünkü 3-5 gün cinsel perhis yapin dediler,esimde hic sperm yok ve klinefelder sydrom cikti,esimde bir umut diye keci boynuzu kürünü yapiyor 2 ayi gecgin süredir,rabbim hepimizin dualarini kabul etsin kimseye cocuk hasretiyle birakmasin

arkadaslar bizim icin neolur dua edin carsamba hastanede urologda randevümüz var esimde galiba sperm testi yapilcak cünkü 3-5 gün cinsel perhis yapin dediler,esimde hic sperm yok ve klinefelder sydrom cikti,esimde bir umut diye keci boynuzu kürünü yapiyor 2 ayi gecgin süredir,rabbim hepimizin dualarini kabul etsin kimseye cocuk hasretiyle birakmasin

canım, hadi inşallah test sonucunuz iyi çıkar.. dualarım sizinle..
Allah yardımcınız olsun...

estagfürüllah canim niye kizayim,evet hemde felaket sekilde sanki icim daraliyor kalbim sikisiyor,sizde sperm kontrolu yaptirdinizmi canim,esime 2 kere ayri doktorlar yapti hic sperm bulunamadi simdide pek ümidim yok ama allah büyüktür diyorum,keci boynuzunu iciyor ama oda bildigim kadariyla az hareketlilerde falan fayda ediyormus bizde bir umut diye deniyoruz,hic degilse tese yoluyla sperm bulunsa onada raziyim,bugün carsidan bebek ayakkabisi aldim dayanamadim cok hosuma gitti,simdi esim kesin kizacak bana biliyorum,kendini böyle üzüyorsun diyor ama ne yapayim dayanamadim,onada bise diyemiyorum sorun onda oldugu icin cok kötü durumda tv de bebek görsün hemen kanal degistiriyor

Canım inşallah iyi sonuçlar alırsınız.İnşallah kürün faydası çok olur canım.Amin bizimde dualarımız seninle..:1hug:

slm arkadaşlar bende bu ay bebek beklerken hüsrana uğradım.4 Yaşında bir kızım var 2. yi düşünüyoduk sanırım biraz zorlanıcaz.bende bu konuyu biraz araştırdım erkeğin sperm kalitesini arttırmak için kafein tüketmek gerekiyormuş ilişkiden yaklaşık 2 saat önce kahve içmek kaliteyi arttırırmış bu ay deniyezeğiz allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin

mrb bende 2 kere tup bebek denedim ama malesef olmadi simdi isi normala birakalim dedik problem esimde sperm sayisi ve hareketsizligi sizden okuyunca bu kuru yaptim bende 1 hafta sabah aksam icirdim ayni olculerede uydum ama kafami karistiran 2 hafta sonra sadece aksamlari icicekya olcu degiscekmi nasil yapicam lutfen yardim edin yanlis birsey yapmak istemiyorum bu aksamkini nasil hazirlaym bana cevap verin insallah ise yarar daha bildiginiz varsa bana soyleyin lutfen ALLAH hepimizin yardimcisi olsun bu konudaki her isiga gidiyorum ne yapayim hepimiz oyle gercibekleyecegim cevabinizi sagolun gorusmek uzrea.s.

kızlar slm aynı dert bendede var... sperm sayısı düşük eşimin ve allahın izniyle pazartesi aşılamaya başlıyoruz.. keçiboynuzunu bende kullandırdım eşime. tabi pekmeziyle...ondan hariç birde çakşır otu kökü kaynatıp veriyorum... oda iyi geliyor. vee taze sıkılmış havuç suyuda iyi geliyor... durun ben size örnekleriyle yazayımm kullananları yani

Çakşır Otu
Kısırlık tedavisi ve Kuvvet için kuru kökü öğütülüp balla karıştırılıp macun yapılarak yenilirse cinsel gücü ileri derecede artırır.

merhaba kizlar esimin sperm sayisi ve hareketliligi yeterli ama normal gorunumlulugu dusukmus bende aldimda keciboynuzu bizim durumumuza yararmi bilmiyorum dusunceleriniz varsa paylasin benimle

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

uygulayan bir arkadaşımızın yazısı buda

bilgegultekin Yazdı:
Arkadaşlar,
Bu forumu şimdi okuma fırsatım oldu.Sizinle deneyimimi paylaşmak istedim.Kür ile ilgili mesajlar olduğunu görüyordum ama bu olduğunu tahmin etmemiştim.Biz bu kürü harfiyen uyguladık.Eşime konulan tanı oligospermi idi,o sıralar morfolojideki problemleri bilmiyorduk.Sayımız o dönem ilk testte 16 milyon idi.Hareketlilik %28 idi.Doktorlar bize klomen ve e vitamini vermişlerdi,bu sonuçlara göre doğal yoldan denemeye bizi ikna etmişlerdi.Bizde öyle yaptmıştık 1 yıl boyunca.

Kayınvalidemin arkadaşı olan bir hanım elinde kitap fotokopisi bir kağıtla bu kürden bahsetmiş,sevgili kayınvalidemde hemen almış.Biz böyle tanıştık keçiboynuzu ile.Harfiyen uyguladık,bu kaynatmaya ek olarak kaynayan keçi boynuzlarını da resmen fareler gibi kemirdik.Üç ay sonra yaptırdığımız sperm testinde anlamlı bir değişiklik elde edemedik.Bunun üzerine yine kayınvalidemin ısrarlı tutumuyla keçiboynuzu pekmezine başladık ikisini bir arada kullanınca bir sonraki testte sonuç 42 milyona hareketlilikte %44'e ulaşınca çok şaşırdık.Bizdeki etkileri böyle oldu.

Herkese Şifa İle,
Sevgiler

Back
X