KECi SüTü ......Bebekler icin ideal

Zergul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
1
0
86
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar bende 2008 ekim annesiyim dünyalar tatlisi bi kizim var. Sizlere acizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum, bilmiyorum bebislerinize hic keci sütü veriyormusunuz, ben kizima iki aydir keci sütü veriyorum, anne sütü gibi cok saglikliymis....kecinin sütü anne sütüne yakinmis..bebekleriniz icin cok yararli olacaktir insaallah...siddetle tavsiye ederim...

Esen Kalin....a.s.

Canım merhaba değerli paylaşımın için teşekürler:
ben de 6 aylık kızıma vericem ama sulandırmak gerkliymiş galiba? sen nasıl veriyosun ısıtıormusun ılık mı yoksa mama gibi mi veriyosun yoksa soğuk mu?
sen de galiba 6 aylıkken vermişsin değil mi?
şimdiden teşekürler

evet size katılıyorum gerçekten çok faydalıymış ama nereden buluyosunuz ben çok araştıdım buralarda pek yok sanırım keçi yetiştirmek çok zormuş çünkü bikaç yere sormuştum da !

canım ben tokttayım.burda buyuk marketlerden bırınde bulduk isim vermeyım.istanbulaymısın ben bulduysam sen haylı haylı bulursun.artık kecı sutude pastorıze.sen buyuk marketlerde ar.cok buyuklerde kesın bulursun

bende veriyorum kızıma keçi sütü.ama şu ana kadar hiç direkt vermedim.devam sütüne ve kahvaltılarına katıyorum

kızlar bu bilgi kesinlikle yanlış malesef, ben ve eşim de bebeğimize keçi sütü vermeyi düşünüyorduk ileride ancak ankarada gittiğimiz doğum kursunda çocuk doktoru bize anne sütüne en yakın inek sütü olduğunu en son keçi sütü olduğunu içindeki besinsel değerleri ile slayt şeklinde anlattı. eşimle tekrar özellikle sorduk ve içirmeyin dedi.... sadece paylaşmak istedim.

ben doktora sordum verebilirsin dedi ama anne sütüne en yakın olduğuyla ilgili bir kanıt yok dedi

migroslarda da var.kay markada.aldım ama veremedim.güvenemedim.bende en yakın sütün inek sütü olduğunu duymustum.bide 1 yasına kadar sütün yasak olmasıda aklımı celdi..

benimde 6 aylık oğlum var. bende keçi sütünün anne sütüne en yakın olduğunu duymuştum. 1 yaşından önce inek sütü verilmesi doğru deilmiş. ama keçi sütü varilebilirmiş.

benimde 6 aylık oğlum var. bende keçi sütünün anne sütüne en yakın olduğunu duymuştum. 1 yaşından önce inek sütü verilmesi doğru deilmiş. ama keçi sütü ve
verilebilirmiş.

benimde 6 aylık oğlum var. bende keçi sütünün anne sütüne en yakın olduğunu duymuştum. 1 yaşından önce inek sütü verilmesi doğru deilmiş. ama keçi sütü
verilebilirmiş.

merhaba arkadaşlar. benımde 6 aylık bir oğlum var inek sütünün 1 yaştan önce zararlı olduğunu biliorum. ama keçi sütü zararlı deil ve anne sütüne en yakın olduğunu biliorum.

kesinlikle yanlış demeyelim inek sütü alerjiktir bebek ölümlerine bile yol açabilir bu yüzden meslek icabı da iyi bildiğimiz için internetten de araştırılırsia tüm veriler ortadadır anne sütüne en yakın değerde süt keçi sütüdür güvenle verebilirsiniz sulandırarak vermek daha doğru olabilir çünkü bebekler hassas bünyeli oluyor alerjik etki gösterebilir

bebegim yok ama bende keci sutu iciyorum yada tatlilarimda kullaniyorum..tad olarak bile cok fark ediyor.inek sutunden mutlaka farki vardir o da keciler tepelere cikip sadece ot degil bircok bitkiden yerler bu yuzden sutundeki vitaminler inek sutune gore daha fazladir diye dusunuyorum..fisfisfis

bende busabah keçi sütünü verdim kızıma tadıda çok güzel bende içtim hala emiyo die ordanda alır süt dedim kahvaltısının içine kattım ben sütü gayette severek yedi maşallah balıma

benim kızım 21 aylık ve 10 aydan yasına kadar keci sütü verdim yasından sonra inek sütü verdim.simdi ise herseyi veriyorum devam sütü, inek sütü, keci sütü vs hepsinden faydalansın istiyorum benimde yöntemim bu dogruluğu tartısılır tabii...

ben hiç içmedim denemek istiyorum tadı ağır değilmi tatlılarda değişik lezzet verebilir deneyeceğim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…