• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu Kürü mucizesini ben de deniyorum.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

icilbati

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
7
2
16
35
Manisa
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım foruma. Eşimin sperm sayısı 20 Milyon, fakat morfolojisi düşük. Forumda ve diğer yerlerde herkesin söylediği keçi boynuzu kürü. Hatta bunu deneyerek hamile kalanları gördükçe umutlanıyorum. İnşallah en kısa zamanda benim de bir bebişim olur. İnternette kürün hazırlanma videosunu buldum, gerçi çok zor birşey değil ama olsun. Hayırlısı bakalım.
Tabi En Büyük Şifa Kaynağı Yüce Rabbimiz Allah'tır. Dua etmeyi hiçbir zaman unutmayın.

[video=youtube;2iGh6mdfcXw]https://www.youtube.com/watch?v=2iGh6mdfcXw[/video]

arkadaşım sanki buradaki hazırlanış doğru değil gibi. çünkü saraçoğlunun sitesinde kaynamakta olan yarım litre suya diyor yani suyun önce kaynaması gerekir sonra keçiboynuzunu atmanız gerekir.

arkadaşım sanki buradaki hazırlanış doğru değil gibi. çünkü saraçoğlunun sitesinde kaynamakta olan yarım litre suya diyor yani suyun önce kaynaması gerekir sonra keçiboynuzunu atmanız gerekir.

Ordaki su da kaynamış, ama ingilizce yazdığı için anlaşılmamış sanırım, suyu kaynatmış ısıtıcı ile onu döküyo. sonra ocakta 3 - 4 dk. kaynatmaya devam ediyo. ;)

keçiboynuzu kürünü deneyen ve faydasını gören arkadaşlar var mı?

Merhaba arkadasim. Benim esimde de morfoloji sorunu var. 3 ay once kullandi esim keciboynuzu kurunu. Sayi ve hareketi inanilmaz yukseltti ama morfoloji 6 dan 1 e dustu. Morfoloji icin cok goreceli diyorlar. Her lab. Farkli sonuclar cikariyor. Bir de karacigerine dokundu esimin, testte cikti. Aman dikkat edin kullanirken. Karacigerine baktirin hatta. Allah kolaylik versin ;)

bizde bir haftadır kullanıyoruz fakat ben 7 dakika kaynatıyorum İbrahim saraçoğlu'nun son açıklaması bu şekildeydi

mrb canım bende kürü eşime yaklaşık iki haftadır uyguluyorum sonucu çok merak ediyorum bir daha sperm testi falan yaptırdınız mı yada hamile falan kaldın mı

evet var fayda gören :) oğlum 1 yaşında çok şükür 6 aylık çalışma sonucu başarıya ulaştık, ancak bu kürün yanında gnc arginmax ve bir macun yaptım eşime onu yedirdim

Selam!Keçiboynuzu kürünü uyguladım eşime tabii.:34:Yaklaşık 4 ay önce eşime her akşam yapıp içirdim.toplam sayı 54 milyondu o zaman.Şimdi test yaptırdık 80 milyon olmuş kızlaaar!Artış az buz değil yani.Paylaşmak istedim sizlerle de.

Selam!Keçiboynuzu kürünü uyguladım eşime tabii.:34:Yaklaşık 4 ay önce eşime her akşam yapıp içirdim.toplam sayı 54 milyondu o zaman.Şimdi test yaptırdık 80 milyon olmuş kızlaaar!Artış az buz değil yani.Paylaşmak istedim sizlerle de.

merhaba canım... benim eşimdede sayıda ve hareketlilikte sorun var.. keçiboynuzunu 1 aydır kullanıyoruz inşallah şifa buluruz .. varikosel olmadığı için şanslıyız şükür

merhaba canım... benim eşimdede sayıda ve hareketlilikte sorun var.. keçiboynuzunu 1 aydır kullanıyoruz inşallah şifa buluruz .. varikosel olmadığı için şanslıyız şükür

Cnm doktorunuz E vitamini filan önerdi mi?Bizim doktor -Hareket biraz düşük,bebek :emir_bebek: olmasına engel değil ama istersen E vitamini vereyim-demiş.Bizde hızlı hareketli %10 yavaş hareketli%40 yerinde hareketli%10 geriye kalanlar %40 hareketsiz.Acaba bu E vitamini harekete iyi gelecek mi gelse bile yine 3-4 ay beklemek mi gerekecek anlamadım.

Cnm doktorunuz E vitamini filan önerdi mi?Bizim doktor -Hareket biraz düşük,bebek :emir_bebek: olmasına engel değil ama istersen E vitamini vereyim-demiş.Bizde hızlı hareketli %10 yavaş hareketli%40 yerinde hareketli%10 geriye kalanlar %40 hareketsiz.Acaba bu E vitamini harekete iyi gelecek mi gelse bile yine 3-4 ay beklemek mi gerekecek anlamadım.

canım e vitamini harekete iyi geliyormuş.. evicap diye bir hap vermesi laızmmış kullananlar sonuç almışlar.. doktor bize isterseniz ilaç yazarım ama zaman kaybı olur dedi... çook dengesiz doktordu zaten. nisanda tekrar 2.kez test verecek eşim.. bizim % 100 hareketsiz çıktı

songul0134 cnm alıntı yapmayı beceremedim.Ben sonuçları yanlış yorumlamışım sanırım :26: ilk testte toplam 54 milyon ama 16,5 milyon/ml yazıyor.İkinci testte 80 milyon/ml yazıyor.Yani ml de 16,5 milyondan 80 milyona çıkmış meğer.Ama mümkün mü bu kadar artması yahu şaşırdım kaldım:44: Ama hız oranında bir artış yok.Oranlar aynı.Bence Keçiboynuzu kürü yanında vitaminde kullanmak gerekebilir hızı da artsın diye.zararı olmaz faydası olur diye düşünüyorum...:17:

Back
X