• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu Kürü mucizesini ben de deniyorum.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende dün başladım eşime bu kür kaç gün uygulanacak arkadaşlar
ilk bir hafta sabah aç karnına gece yatarken, bir hafta sonra sadece gece yatarken . toplamda 3 ay uygulanması fayda veriyormuş.
Sonra da 6 ayda bir ara ara içmek gerekiyormuş.
ALlah şifa versin inş.

Aminnn. Bende cocugum olsun istiyorum sizler gibi. Bugün Ahmet marankinin tavsiye ettigi sperm arttıcı macunu yaptim kocis bugun icti. Bir hafta sonra kontrole gidecek. Hayırlısı bakalım

songul0134 cnm alıntı yapmayı beceremedim.Ben sonuçları yanlış yorumlamışım sanırım :26: ilk testte toplam 54 milyon ama 16,5 milyon/ml yazıyor.İkinci testte 80 milyon/ml yazıyor.Yani ml de 16,5 milyondan 80 milyona çıkmış meğer.Ama mümkün mü bu kadar artması yahu şaşırdım kaldım:44: Ama hız oranında bir artış yok.Oranlar aynı.Bence Keçiboynuzu kürü yanında vitaminde kullanmak gerekebilir hızı da artsın diye.zararı olmaz faydası olur diye düşünüyorum...:KK17:
Canim iyi bir tedaviyle sperm sayisinin cok artmasi mümkün benim eşim 4 günlük perhiz ile verdiği tahlile gore sperm sayisi 78 milyon idi. Kurler ve ilaclar ile tam bir ay sonra 2 buçuk günlük perhizde 148 milyon çıktı. Ileri hareket de %10 dan %30 a cikti morfoloji de %3 den % 8.3 e yükseldi:)

Canim iyi bir tedaviyle sperm sayisinin cok artmasi mümkün benim eşim 4 günlük perhiz ile verdiği tahlile gore sperm sayisi 78 milyon idi. Kurler ve ilaclar ile tam bir ay sonra 2 buçuk günlük perhizde 148 milyon çıktı. Ileri hareket de %10 dan %30 a cikti morfoloji de %3 den % 8.3 e yükseldi:)
Siz nasıl bir tedavi uyguladınız bizede söylemisiniz eşimin sperm sayısı 14milyondan yukarı çıkmıyor ileri hızda 0 idi anca 1oldu

Biraz önce başka konuda neler kullandıgınızı okudum.inş bizimde değişir aynı şeyleri bizde kullanıyoruz sadece morfoloji 3 oldu 0idi oda hayırlısı inşallah

Biraz önce başka konuda neler kullandıgınızı okudum.inş bizimde değişir aynı şeyleri bizde kullanıyoruz sadece morfoloji 3 oldu 0idi oda hayırlısı inşallah
Okuduysan ışte uyguladigimjz tedavi o canım. Erkekler pek takip edemiyor malesef eşleri olarak hep takipte olmak gerek biz hic aksatmadik

Arkadaşlar kendimizi hic üzmeyelim. Strese girmeyelim. Esimize destek olalim. Allah büyük. . Elbet olur bir gün..

Mrb cnm bende bi yakınım için araştırma yapıyordum ve yazını gördüm üzerinden baya zaman geçmiş ama umarım hatirliyorsundur eşin neler kullandı bana bilgi verirsen çok sevinirim Rabbim seninde ve herkesin gönlüne göre versin

canım ne tedavileri uyguladıkça bu kadar yükseldi

Cnm doktorunuz E vitamini filan önerdi mi?Bizim doktor -Hareket biraz düşük,bebek :emir_bebek: olmasına engel değil ama istersen E vitamini vereyim-demiş.Bizde hızlı hareketli %10 yavaş hareketli%40 yerinde hareketli%10 geriye kalanlar %40 hareketsiz.Acaba bu E vitamini harekete iyi gelecek mi gelse bile yine 3-4 ay beklemek mi gerekecek anlamadım.
Merhaba. Üzerinden çok zaman geçmiş ancak bir umut sormak istedim . Durumlarımız çok benzer. Benim eşimde de ileri hızlı hareket %10. Sayıda 24 milyon civarı.morfoloji sınırda. Proxeed kullandık şimdi her akşam keçiboynuzu içiyoruz. E vitaminine biraz mesafeliyim toksik etkisinden dolayı ama işe yarıyorsa deneyeceğiz mecbur. Sizin hızınız ve sayınız ne kadar artmıştı?

Back
X