- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi cikolumuffin
-
2 gun hıcbısey yemeyince veteriner ını aradık, trip atıyor mu dedi, aksine daha cok sevgi ilgi istiyor dedık, Baska sorun olabılır dedı yarında bısey yemezse getirin dedı, sonra yaş mama koyduk hemen basladı yemeye, kuru mamayaymıs garezi.. Cok sukur sımdı yiyor, vallahi yemek yemiyor dıye oturdum agladım, ne hallere dusurdü beniAy bizim kızlar gibi. Mutfakta bir çekmece kızların mamaları, vitaminleri, ödül çubukları falan. Allah'ım susmuyorlar. Patileri ile çekmeceye ulaşmaya çalışıyorlar.
Valla pes etmemek cok onemli. Vermeyince, tıpıs tıpıs kuru mamalarından yiyorlar ama sıpalar. Çok akıllılar yaa
Fazla yaş mama ishal yapıyormuş evet. Bir de kuru mama diş sağlığı için de daha iyi diye okumuştum.
Çok geçmiş olsun inşallah iyidir minnoskısırlaştırma sağlıkları için çok önemli, çok doğru bir karar olmuş
Parmak fırçayla fırçalayabiliyorum. Uzun olanlardan korkuyor. Diş için ekstra suya karıştırılan sular var ondan damlatıyorum bazende veterinerin önerdiği dişlerine sıkılan bir dezenfektan tarzı bir ürün var. O da günde iki kez kullanıyordum.Diş fırçalayabiliyor musunuz yaa?
Bizim kızlar sakin olmasına rağmen asla izin vermez. Ben de diş sağlığı için takviye bakmaya başladım. Veterinerimize danısıp alacağım bişeyler. Bir buçuk yaşında oldular ikisi de çünkü.
Bizimki 8 aylık 4300 gram, fazla mı acaba? Ama şişman görünmüyor, boyu uzun epeyAy yok yaa şişko olmasınlarhayvanlar için de kilo zararlı. Bizim kızlar dört kilonun üzerinde artık mamalarını ölçülü koyuyoruz maalesef.
Oyy kıyamam yaş mama çekmiş canı2 gun hıcbısey yemeyince veteriner ını aradık, trip atıyor mu dedi, aksine daha cok sevgi ilgi istiyor dedık, Baska sorun olabılır dedı yarında bısey yemezse getirin dedı, sonra yaş mama koyduk hemen basladı yemeye, kuru mamayaymıs garezi.. Cok sukur sımdı yiyor, vallahi yemek yemiyor dıye oturdum agladım, ne hallere dusurdü beni
Sokakta bazen görüyorum. Böyle totosunu zor taşıyan böyle totosunu yere yapıştıranlar. Ben bayılıyorum o görüntülerine. Bizimki cılız. Sözde kısırlaştırınca kilo alır denildi. Bizde öyle bir şey yok. Kısır mamanında etkisi var tabikiAy yok yaa şişko olmasınlarhayvanlar için de kilo zararlı. Bizim kızlar dört kilonun üzerinde artık mamalarını ölçülü koyuyoruz maalesef.
Bakayım ben de ona, ama sımdı yiyor kuru mamayı, tavuk hastası bizimki herseyi tavukluPıtı pıtı koşarken patisinden ses gelmesi bayılıyorum o anlarına. Bizimkide yıllarca yaş mamayla beslenmek istedi. Bende faydalı olmadığını biliyorum. Dişlerini her yemek sonrası fırçalamak gerekiyor.
Çözüm olarak kediler için olan sıvı kremalar var. Kuru mamanın üstüne onu sıkıyorum. 15 gram bunu tek seferde bitirmiyorum ama o onun kokusu tadıyla kuru mamayı yiyor. Ben w.a.n.p.y markasını kullanıyorum. Birçok marka da var.
Yaparlar bilirim. Bende bizimkini az mı elimde besledim. Zorla ağzına tek tek sokuyordum.2 gun hıcbısey yemeyince veteriner ını aradık, trip atıyor mu dedi, aksine daha cok sevgi ilgi istiyor dedık, Baska sorun olabılır dedı yarında bısey yemezse getirin dedı, sonra yaş mama koyduk hemen basladı yemeye, kuru mamayaymıs garezi.. Cok sukur sımdı yiyor, vallahi yemek yemiyor dıye oturdum agladım, ne hallere dusurdü beni
Bizimki kremadan sonra yaş mama yemiyor. Şuan atları izliyor TV 'de.Bakayım ben de ona, ama sımdı yiyor kuru mamayı, tavuk hastası bizimki herseyi tavuklu
İshal olunca kestik yaş mamayı, 5 6 gune bir veriyoruz artık..
Bizim iki kız da sokak kedisi.Bizimki 8 aylık 4300 gram, fazla mı acaba? Ama şişman görünmüyor, boyu uzun epey
Evet cok sukurOyy kıyamam yaş mama çekmiş canı
Ben de cok ağlamıştım ikisinde de, anlıyorum o yuzden sizi
Çok geçmiş olsun tekrar. erkekler daha kolay toparlıyormus
Pek farketmedım, her zamanki kadar.. Belkı de tüyler sarı olunca ben farketmiyorum, ama öyle yumak yumak dokulme durumu yok.. Tüyler de kısa onun da etkısı olabılır..Bizimki kremadan sonra yaş mama yemiyor. Şuan atları izliyor TV 'de.
Tavuk tüy dökümü yapmıyor mu?
Yaa ben onu yerimBizim iki kız da sokak kedisi.
Biri 4.5, diğeri de 4 kilo 100 civarı. Bir bucuk yasındalar. Hekim, çok kilolu değiller ama kilo almasınlar artık dedi. her kediden kediye değişiyordur. Bişey olsaydı veterineriniz söylerdi zaten bence. Bir de sizinki erkek. Dişi kedilerin kilosu erkeklere göre daha az olmalı zaten.
Bizimkiler çok iştahlı ama. Kilosu daha fazla olan mama için ağlıyor.
Aa bizim kızlar da sarman. Normalde dişi sarman pek denk gelmezmiş. Genelde erkek oluyormuş. çok oyuncular gerçekten. evin neşeleri resmenYaa ben onu yerimbizimki de sarman, cok guclu bır kedı.. Cok hareketli belkı de o yuzden sısman gorunmuyor
Bir sorayım bende veterinerimize. Ne güzel alışmış sizinki.Parmak fırçayla fırçalayabiliyorum. Uzun olanlardan korkuyor. Diş için ekstra suya karıştırılan sular var ondan damlatıyorum bazende veterinerin önerdiği dişlerine sıkılan bir dezenfektan tarzı bir ürün var. O da günde iki kez kullanıyordum.
Eğer kediniz çiğnemeyi severse matatabi çubukları var onlarda özel bir üzümün dalından yapılma onu da kullanabilirsiniz. Benim kedim onu sevmediği için işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
Yakın olsak bulustururduk cocuklarıAa bizim kızlar da sarman. Normalde dişi sarman pek denk gelmezmiş. Genelde erkek oluyormuş. çok oyuncular gerçekten. evin neşeleri resmen
Hem erkek hem hareketli fit gözüküyordur tabii ki minnos
2017 şubattan beri bizimle. Tuvalete bile beraber gidiyoruz. Banyo yapmak isterse banyoya giriyor. Suyu çok seviyor. Küçükken alıştırmak gerçekten çok önemli. Evde tek bana dişini fırçalatıyor ama babama izin vermiyor.Bir sorayım bende veterinerimize. Ne güzel alışmış sizinki.
Ne kadar tatlı olurdu yaYakın olsak bulustururduk cocukları
Bizimkilerde çok düşkün bana ama diş fırçalama falan asla izin vermezler. Suyu sevmiyorlar zaten2017 şubattan beri bizimle. Tuvalete bile beraber gidiyoruz. Banyo yapmak isterse banyoya giriyor. Suyu çok seviyor. Küçükken alıştırmak gerçekten çok önemli. Evde tek bana dişini fırçalatıyor ama babama izin vermiyor.
Dişe sıkılan dezenfektan tarzı bence en iyisi senin için o çenesinden tutup dişlerini açıp iki fış o kadar. Ben onu yaparken korkuyorum o yüzden fırçalamak daha kolay geliyor.Bizimkilerde çok düşkün bana ama diş fırçalama falan asla izin vermezler. Suyu sevmiyorlar zaten
Takviye ile çözeceğiz bu diş temizliği işini artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?