- 21 Aralık 2018
- 412
- 972
- 63
- Konu Sahibi cikolumuffin
-
Gözüne soğanda kaçıyormuYa benimki neyi koklamak istiyor sürekliyemek yaparken aşağıda ayağımın yanında elime her aldığım şeyi bi kez koklatıyorum yoksa manyak gibi bağırıyor. Hayır et falan olsa tamam onları merak et kokla ama yok elime ne alsam deliriyor bi kere koklayacak. Yahu benim senden gizli kedi maması yiyecek halim yok ya
Ya çok sevimli. Bizde babamla bugün ikinci kedi sahiplensek mi dedik ama. Önceki deneyimimiz olumlu olmadı. Alacağımız kedi bizimkini sevmedi. Sizin ne güzel.Ayy evet, tadını cıkara cıkara yiyorlar. Bazen gidip birbirlerininkini kokluyorlar, halbuki ikisine de aynı markadan paket acıyorum
Soğanı koklayınca bağırıp fişek gibi kaçması yok muGözüne soğanda kaçıyormu
Bizimki de öyle boş tabağı bile kokluyor.Ya benimki neyi koklamak istiyor sürekliyemek yaparken aşağıda ayağımın yanında elime her aldığım şeyi bi kez koklatıyorum yoksa manyak gibi bağırıyor. Hayır et falan olsa tamam onları merak et kokla ama yok elime ne alsam deliriyor bi kere koklayacak. Yahu benim senden gizli kedi maması yiyecek halim yok ya
Ya maşallah nazar değmesin inşallah.Eki Görüntüle 2758647
-Asla evime kedi giremez,
-kedilere asla dokunamam diyen ben, şimdi patileri ısırıyorum
Güzel kızım pekmez
Valla bugün neredeyse düşüyordum ayağım takıldı karnım burnumda zaten o korkuyla bi bağırdım sonra üzüldüm tabi ama bazen artık abartıyor ayak altında gezmeyi özellikle de yemek yaparkenBizimki de öyle boş tabağı bile kokluyor.
Arada ben ayağımı kolla oğlum diyorum babam bana kızıyor. Yapma şunu kediye diyor. Senin kokmuş ayağınla mı uğraşcak o diyor.
Kedi alıştırmak zor iş. Aylarca sürebilir bir de her kedi kabul etmiyor. Bizim şansımıza ikisini de bebisken sahiplendik. Birlikte büyüdülerYa çok sevimli. Bizde babamla bugün ikinci kedi sahiplensek mi dedik ama. Önceki deneyimimiz olumlu olmadı. Alacağımız kedi bizimkini sevmedi. Sizin ne güzel.
Korkuyor ama saklanarak izliyor, hangi odaya girsem peşimden geliyorGeçen ben bizim eve getirdim süpürgeyi açtım nasıl korkuyor kanepe altına kaçtı sizinkilerde de süpürge korkusu var mı
Yaa ne tatlı bir cevap buYaaa harika bir konuubenim de tekir oglum var. 1 buçuk yasinda. Karsimda uyuyor şimdi mır mır annesinin ballı kaymaklı yavrusu minicik oğlu ben de sokaktan sahiplendim. Hayatimdaki en dogru kararlardan biriydi kedi annesi olmak. Binlerce kere iyi ki
Karsi cins ve evdeki kediden küçük yasta olmasi da kolay alismayi sağlıyor.Kedi alıştırmak zor iş. Aylarca sürebilir bir de her kedi kabul etmiyor. Bizim şansımıza ikisini de bebisken sahiplendik. Birlikte büyüdüler
Sizin kediniz de maşallah çoook tatlı. Tüyü kadar ömrü olsun. Kedilerin çok ayrı bir enerjisi var ya, en sevmem diyen bile seviyor. İnsana çoook iyi geliyor
Bizim ikisi de dişi. Ama küçük olmalarından kazandık sanırım. Arada bir kavga ediyorlar, bazen bakıyorum birbirlerini yalıyorlar. Şey diyorlar sanırım içlerinden, kardes iste atsan atılmaz satsan satılmazKarsi cins ve evdeki kediden küçük yasta olmasi da kolay alismayi sağlıyor.
Ben cok umitle denedim verdim ama malesed tuyleri sertlesti. Tavuk gogus hasladim suyuyla blendırdan gecirdim. Tuyleri kotulesti.Proplan'ın ve royal canin'in yaş mamaları bu kıvamlardaydı galiba. Bir de evde yaş mama tarifleri buldum geçenlerde. Nasip olursa deneyeceğim bakalım.
Babaniz ne kadar mantıklı bir insanBizimki de öyle boş tabağı bile kokluyor.
Arada ben ayağımı kolla oğlum diyorum babam bana kızıyor. Yapma şunu kediye diyor. Senin kokmuş ayağınla mı uğraşcak o diyor.
Yerim bunu.Merhaba kızlar benim minnoşum da bu ama kilosunu falan bilmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?