Bugun konustum hekim ile verdigim vitaminler ishale sebeb olmaz dedi. Stressten ishal olmuş olabilir dedi. Ki daha oncede (3-4 ay önce) bi defa veteriner ertesi ishal olmustu. Yolda fazla gurultu patirdi duyunca cok korkuyor. Olabilir dedim.
Verdigi vitaminlere devam etmemi soyledi. Keyfi nasil dedi. Keyfi iyi, kosturuyor, oynuyor dedim bitik bir durumu yok dedim. Size bir surup yazicam dedi ama ben iğne istedim ve kedimi getirmek istedigimi soyledim. Gerci ishalli haliyle birde tekrar yol cekmesin istedi adam muhtemelen ama hap icirmek bile suruptan kolay, kedim tadı guzel ilaci bile icmek istemeyip inat ediyor ilacin yarisi yere yarisi goge gidiyor beceremiyorum surubu bu yuzden igne istedim ama bu seferde aklima takiliyor surup mu iyidir igne mi, bosuna kediyi yola mı goturuyorum diyorum. Diyorumda diyorum...
Pirinc, tavuk yaptim lapa yemek istemiyor saatlerce ac durdu o ac durdukca benim kafam ona takiliyor en sonunda sabredemedim kendi mamasindan koydumda yedi -.- Goturecegiz mecbur yani, igne oluncada sinirlencek ama surubu icmemek icinde inanilmaz direniyor ne yapayim ki...