Arkadaşlar buraya mı açılır bu konu bilmiyorum ancak benim için bir dert haline geldiği için buraya yazmak istedim. Benim çok sevdiğim bir kedim var. O iyi ki var ancak açık renk halılarım olduğu için bu konuda acayip zorluk çekiyorum. Bir de kedimin tüyü koyu renkli dediğim gibi halılarımın çoğu beyaz. Süpürge yaparken canım çıkıyor sürekli alttan tüyler gelmeye devam ediyor ve küçük bir halıyı neredeyse bir saat süpürüyorum ona rağmen tüy bitmiyor. Mesela şu an halı temiz ancak her tarafta tüy var yine de görüyorum. Süpürge yapmadan önce ne ile temizlersem geçer bir çözümü var mı? Süpürgeden önce tüyleri temizleyim öyle süpürge yapayım istiyorum. Süpürge artık eziyet haline geldi. Zamanı gelince başka halılar alıcam eve kedili evde açık renk halı pek mantıklı değilmiş
Adı bilindik bir markanın süpürgesi işe yarıyor. Çok pahalı derseni süpürmeden önce temiz bir çekpasla halıdaki tüyleri alıp sonra süpürün.Arkadaşlar buraya mı açılır bu konu bilmiyorum ancak benim için bir dert haline geldiği için buraya yazmak istedim. Benim çok sevdiğim bir kedim var. O iyi ki var ancak açık renk halılarım olduğu için bu konuda acayip zorluk çekiyorum. Bir de kedimin tüyü koyu renkli dediğim gibi halılarımın çoğu beyaz. Süpürge yaparken canım çıkıyor sürekli alttan tüyler gelmeye devam ediyor ve küçük bir halıyı neredeyse bir saat süpürüyorum ona rağmen tüy bitmiyor. Mesela şu an halı temiz ancak her tarafta tüy var yine de görüyorum. Süpürge yapmadan önce ne ile temizlersem geçer bir çözümü var mı? Süpürgeden önce tüyleri temizleyim öyle süpürge yapayım istiyorum. Süpürge artık eziyet haline geldi. Zamanı gelince başka halılar alıcam eve kedili evde açık renk halı pek mantıklı değilmiş
yıllardır 4-9 arası değişen evimdeki kedi sayısıyla Arnica 5000 ve bu aparatı kullanıyorum. Özellikle bu alet, hem koltuk hem halı, paspas vb üzerinde saniyeler içinde tüy falan bırakmıyor.İmparator Tüy Toplama Rulosu Tüy Toplama Rulosu Gırgırı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar CN Tüy Toplama Gırgır Rulosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şunu alıyorsunuz ve yılarca hayatınız kurtuluyor
Bundan var ve halıya arada sürüyorum ama asla yeterli gelmiyoryıllardır 4-9 arası değişen evimdeki kedi sayısıyla Arnica 5000 ve bu aparatı kullanıyorum. Özellikle bu alet, hem koltuk hem halı, paspas vb üzerinde saniyeler içinde tüy falan bırakmıyor.
Ama en önemlisi kısırlaştırmanız ve somonlu kısırlaştırılmış mama kullanmanız. Tüy sağlığı için birebir.
Her türlü tarağı var taranmayı seviyor ancak bu yeterli gelmiyor tabi sürekli halılarda yatıyor kedim galiba o yüzden bu kadar tüy varBir de taratıyorsa duzenli tarayin. Tarak istemiyorsa eldiven seklinde olanlar var, onları da deneyebilirsiniz.
Benim süpürgem de iyi aslında P*hilips son model yani kötü bir süpürge değil kiSüpürge çok önemli yorumunu ben de yapıyorum. Süpürge iyi çekince topluyor. Dersen ki süpürgemde iş yok o kadar, yukarıdaki önerilerde yer alan ürünlerle bir tur geçeceksin önce
Çekpas işe yarar mı ki? Benim süpürgemde iyi aslında son model P*hlisps. O markayı kullanmadım tabi bilemem belki daha iyidir amaAdı bilindik bir markanın süpürgesi işe yarıyor. Çok pahalı derseni süpürmeden önce temiz bir çekpasla halıdaki tüyleri alıp sonra süpürün.
Bir de kedimin tüyleri aşırı uzun o da etkiliyor benceİyi bir süpürge en önemlisi. Benim de koyu tüylü kedim var beyaz halılarımda tüy kaldıgımı görmedim.
Halılarınızın yapısı uygunsa tiftik tüy temizleyici diye bir alet var. İnanılmaz işe yarıyor eskiden oturup onunla tarardım halıları.
Ben de P*hilips var son model demek ki yeterli gelmiyor4 kopek 3 kedi ile yarışa katılıyorum
Makinaniz onemli. Yuksek devirli ve sert bir makina lazim. Dysonlara falan girmiyorum fiyat bakimindan ama Bosch'un pro serisinden aldim. Halilari da koltuklari da supuruyorum memnunum. Ozellikle tuyler icin daha guclu ayri bir basligi da var.
Ucundaki kauçuk kısım tüyleri topluyor. Ben kuvvetli süpürge almadan önce onunla idare ediyordum.Çekpas işe yarar mı ki? Benim süpürgemde iyi aslında son model P*hlisps. O markayı kullanmadım tabi bilemem belki daha iyidir ama
Farklı halı kullanabilirsiniz :) bende büyük kilimler var, ruloyla tüyleri alıp makineye atıyorum, mis.Bundan var ve halıya arada sürüyorum ama asla yeterli gelmiyorkedim kısır zaten ama çok uzun ve koyu renkli tüyleri var. Ne yapsam bilmiyorum artık
Benim halı hariç sorunum yok. Kıyafetlerde öyle çok tüyü yapışmıyor kedimin. Kucağımda uyur mesela tek tük tüy olur. Tüy konusunda tek sorunum halıylaKurutma makinası var mı o benim kıyafetlerdeki tüy derdimi çok çok azalttı yataklar çarşaflar kıyafetler tertemiz çıkıyor Halılarıda da Philips marathonun triathlon başlığını kullanıyorum çok güzel tarıyor ve tüy saç herşeyi alıyor bastırarak süpürünce el gırgırı gibi olan koltukları çarşafları çok güzel alıyor birde ameliyat eldiveniyle elimi sürterek topluyordumüç kedim var çok zor
Bundan var aslında halıda denemek aklıma gelmedi hiçBundan dene birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?