Kediden daha çok kıl döken kocam

Ben de eşime dedim ki göğüs kıllarını almamız lazım diye bana dedi ki görüyorsun tv de parlacık herifleri gelip bana sarıyorsun dedi
Hahahahahaha ya bende hiç o kadar parlak sevmem aslında ama böyle de çok dökülüyor. Ama gerçekten çıldırıyorum onu zorla bir odaya kitleyip her yerine ağda yapıcam en sonunda

Hahahahahaha ya bende hiç o kadar parlak sevmem aslında ama böyle de çok dökülüyor. Ama gerçekten çıldırıyorum onu zorla bir odaya kitleyip her yerine ağda yapıcam en sonunda
TV de iyi empoze edildi kas da yaptı mı tamamdır

Yaşlandıkça geçiyor merak etmeyin. Benim babamın bacakları şu an cillop gibi mesela. Döküle döküle bir şey kalmadı

Verin eline süpürgeyi süpürsün. Madem tıraş etmek istemiyor, o zaman kendisi uğraşacak.

Canım bassın jıletı .Toparlanır:):)Kendıne supurttur hamılesın zorlama kemdını:)Bebegınızı saglıkla kucagınıza alın inşallah:)

Tüy saç dökme zamanları ondandır verin eline süpürgeyi süpür bakim tüylerini de diyin süpürsün

Traş olsun ben benimkini traş ediyorum az Recep ivedikten hallice de kendisi bide benimki berber zaten hem kendi kılı evde hem müşterilerinin kılı geliyo düşün halimi

Eşim çok kıllı değil ama göğsünde var kış donemi çok dökülüyor makinayla zorla kestiriyorum yılda 2 kez yeterki geliyor. Ama keserken çok söyleniyor kışın sıcak tutuyormuş o onun kürk postuymuş bidi bidi

Ayy aklıma lisedeki matematik hocam geldi adamında galiba öyle problemleri vardı ben okumak için ondan bi kitap serisi alırdım kitabın her 10 sayfasından birinde mutlaka bi kıl tüy çıkardı herhalde okurken elinin üstünde olan kılları yoluyor diye düşünürdüm elleri kıllıydı çünkü adam da kız gibi bişeydi zaten ama iyi insandı sorunun için yapacagın bişey yok saçı dökülüyor ise eşin kısa kestirsin saçlarını tek çözüm bu olur

Kestirsin denmiş de kesince dökülmeyecek mi

Sadece kısalacak

Bir de acaba dar mı giyiyor yani sürtünüyor kıyafetler

Olağan şartlarda dökülmez kıllar bizimkiler dökülüyor mu

Banyoda güzel yıkansın ama kurulanırken vs çok sürtmesin hani saçınızı kibar kurulayın diyorlar ya öyle

Tras edin onu..Isitin agdayi, oturtun onunuze eşinizi ve alin tuylerini..Sevmek ayri bisey de tiksinirim ben ya kildan tuyden..

Paraya kiysin robot temizlik aletlerinden alsin,ben ismarladim bir tane.Hem hamileymissiniz de sizin icin cok iyi olur.

Tüy toplama eldivenleri var, eşinizi yatırıp soyun, her gün sabah akşam tüyleri fırçalar gibi toplayın, olmadı tüy toplama ruloları var, onla geçin üstünden, şarjlı el süpürgesiyle de süpürebilirsiniz kocanızı, kedilerime yapıyorum ben bunları pek hoşlarına gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…