Bir iki defa eşime toplattım. Simdi dikkat ediyor dökunce topluyor. Evde bacağını kaşımıyor şort giydirmiyorumYaaa peki nasıl başediyorsun
Bende şortu yasakladım ama çözüm olmadı yinede banaBir iki defa eşime toplattım. Simdi dikkat ediyor dökunce topluyor. Evde bacağını kaşımıyor şort giydirmiyorum
HahahahahahaBen de eşime dedim ki göğüs kıllarını almamız lazım diye bana dedi ki görüyorsun tv de parlacık herifleri gelip bana sarıyorsun dedi
Hem kedi sahiplenip hem de kocamın kıllarını süpürürümiyi de kadın çalışmıyorsa evi kedi mi geçindirecek?
TV de iyi empoze edildiHahahahahahaya bende hiç o kadar parlak sevmem aslında ama böyle de çok dökülüyor. Ama gerçekten çıldırıyorum onu zorla bir odaya kitleyip her yerine ağda yapıcam en sonunda
Kedi daha az kıl döküyordur benceHem kedi sahiplenip hem de kocamın kıllarını süpürürüm
Ay gece gece iyi güldüm stresim gitti heKedi daha az kıl döküyordur bence
Aaaa o benim işteKocasının kıllarının birleşip evi ele geçireceğine inanan insanlar tanıyorum ben.
Canım bassın jıletı .Toparlanır:):)Kendıne supurttur hamılesın zorlama kemdını:)Bebegınızı saglıkla kucagınıza alın inşallah:)Merhaba güzel kadınlar,
Size çok komik gelecek ama beni sinirden ağlatacak derecede kıl döken bir eşim var. 7 aylık hamileyim hergün evi süpürüp siliyorum. Abartmıyorum 1 fayans başına 10 tane kılı dökülüyor. Ev erkek berberi gibi. Olurda 2 gün süpürmezsem sanki 1 aydır süpürülmemiş gibi. Kan değerlerinde bir şey yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum beni aşırı aşırı geriyor bu durum.
Traş olsun ben benimkini traş ediyorum az Recep ivedikten hallice de kendisi bide benimki berber zaten hem kendi kılı evde hem müşterilerinin kılı geliyo düşün halimiMerhaba güzel kadınlar,
Size çok komik gelecek ama beni sinirden ağlatacak derecede kıl döken bir eşim var. 7 aylık hamileyim hergün evi süpürüp siliyorum. Abartmıyorum 1 fayans başına 10 tane kılı dökülüyor. Ev erkek berberi gibi. Olurda 2 gün süpürmezsem sanki 1 aydır süpürülmemiş gibi. Kan değerlerinde bir şey yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum beni aşırı aşırı geriyor bu durum.
Ayy aklıma lisedeki matematik hocam geldi adamında galiba öyle problemleri vardı ben okumak için ondan bi kitap serisi alırdım kitabın her 10 sayfasından birinde mutlaka bi kıl tüy çıkardı herhalde okurken elinin üstünde olan kılları yoluyor diye düşünürdüm elleri kıllıydı çünkü adam da kız gibi bişeydi zaten ama iyi insandı sorunun için yapacagın bişey yok saçı dökülüyor ise eşin kısa kestirsin saçlarını tek çözüm bu olurMerhaba güzel kadınlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?