- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
Makine de dayanmaz bence 6 aya bir yeni makine alacagina lazere gitsin daha iyiAcaba lif, kese yapıyor mu? Kan değerleri de normal demişsiniz. Bence size akıllı süpürge lazım. 2 3 bin fiyatı var evet yüksek ama ileride bebek olunca habire yerde gezecek,ne bulsa ağzına atacak vs. Sürekli adam tıraş olamaz e siz de ev süpüremezsiniz aklıma başka çözüm gelmedi.
ağda acıtır ben hayatımda 1 kere yaptırdım zor kaçtım güzellik salonundan o ne acıydı öleee.en iyisi tüy dökücü krem miss bir de annannem zamanında hamamotu vardı hala varsa tüy müy bırakmıyorduAagda en guzeli
Makine de dayanmaz bence 6 aya bir yeni makine alacagina lazere gitsin daha iyi
Aman ev igrenc kokuyor onlaağda acıtır ben hayatımda 1 kere yaptırdım zor kaçtım güzellik salonundan o ne acıydı öleee.en iyisi tüy dökücü krem miss bir de annannem zamanında hamamotu vardı hala varsa tüy müy bırakmıyordu
adama uyku ilacı verip ağda yapsa olmazmı ki?Aman ev igrenc kokuyor onla
Konu sahibi hamile dayanamaz kokusuna
Tuy dokucu krem de olabilir soguk l cikti ya oda olabilir
Lazere gitsin. Ciddiyim benimki de aynı. Lazere gidelim ben de geliyim diyorum. Sadece saç olsa yine bir nebze katlanılanilir. Ama bacak kılları gögüs kılları hepsi birden dediginiz gibi ev erkek berberi gibi. Yemek yerken tabağına kolundan kıl düşüyor kendi de tiksiniyor. Zorluğu sadece size degil yani.Merhaba güzel kadınlar,
Size çok komik gelecek ama beni sinirden ağlatacak derecede kıl döken bir eşim var. 7 aylık hamileyim hergün evi süpürüp siliyorum. Abartmıyorum 1 fayans başına 10 tane kılı dökülüyor. Ev erkek berberi gibi. Olurda 2 gün süpürmezsem sanki 1 aydır süpürülmemiş gibi. Kan değerlerinde bir şey yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum beni aşırı aşırı geriyor bu durum.
Off bu en kotusu tabakta mutfak masasinda falan gormek, bir de yastikta, benim kendi ustumdeLazere gitsin. Ciddiyim benimki de aynı. Lazere gidelim ben de geliyim diyorum. Sadece saç olsa yine bir nebze katlanılanilir. Ama bacak kılları gögüs kılları hepsi birden dediginiz gibi ev erkek berberi gibi. Yemek yerken tabağına kolundan kıl düşüyor kendi de tiksiniyor. Zorluğu sadece size degil yani.
Ayı gibi olmasından iyidirOff bu en kotusu tabakta mutfak masasinda falan gormek, bir de yastikta, benim kendi ustumdelazer, agda diyorsunuz da bu sefer de farkli cinsiyetten gibi olmasın adamlar
Bir de ben hiç kıl sevmem. Bekarken anneme köse adamla evleneceğim mümkünse kel olsun diyordum. Iste buyuk konusmamak lazimmis eşime çakmak tutsan alev alir o kadar kıllıOff bu en kotusu tabakta mutfak masasinda falan gormek, bir de yastikta, benim kendi ustumdelazer, agda diyorsunuz da bu sefer de farkli cinsiyetten gibi olmasın adamlar
Benim bu yorumu kocama okutmam lazımOffff benim abimde öyle yaa..her taraf kıvrık kıl oluyordu,hele banyoda..artık çığlık atasım geliyordu..baktık olmuyor yengemle bir olup buna cephe aldık lazere gitti
Allah iyiliğinizi versin çok güldümDüzgün keselense her gün o kadar dökülmez yere bence. Çünkü benimki de tüy yönünden bereketli Anadolu toprağı mübarek ama eve sizinki kadar saçılmıyor. Duşta bırakıyor çok şükür
Hahhahaha yemin ederim bunu bile ciddi ciddi düşündümadama uyku ilacı verip ağda yapsa olmazmı ki?
Kız hamamotu muağda acıtır ben hayatımda 1 kere yaptırdım zor kaçtım güzellik salonundan o ne acıydı öleee.en iyisi tüy dökücü krem miss bir de annannem zamanında hamamotu vardı hala varsa tüy müy bırakmıyordu
Yaaa peki nasıl başediyorsunBir de ben hiç kıl sevmem. Bekarken anneme köse adamla evleneceğim mümkünse kel olsun diyordum. Iste buyuk konusmamak lazimmis eşime çakmak tutsan alev alir o kadar kıllı
Sen de konuyu iyi ki açmışsın yorucu bir gün sonunda baya güldümKızlar beni yorumlarınızla gülmekten öldürdünüzgün içinde ikimizde işteyiz allahtan. Bir ara ikimizde evdeydik pandemiden dolayı gözüme daha çok batıyordu. Bende takıntı oldu resmen ama kendisi kabul etmiyor durumu. Hakkını yiyemem ev işlerinde yardımcıdır bana ama bu başka bir şey. Bunu yaşamayan gerçekten anlamaz. Böyle erkek berberi ya resmen ev. Günde 1 kere süpürüp siliyorum. Bazen enerjim yerindeyse 2 3 kere süpürdüğüm oluyor dip köşe yapmasam da. Bu durumu kabullenmediği için onun vücudu üzerinden çözüm üretemiyorum bu yüzden.
Eskilerin yaptığı limonlu ağdayı bi kez yapsa adama koştura koştura lazere gider heeeadama uyku ilacı verip ağda yapsa olmazmı ki?
İkna edebildiniz mi peki çok berbat bir durum ya. Ben çıldırıyorum nefret ederim kıldan evde terliksiz asla gezmem ayağıma yapışır diye o dereceLazere gitsin. Ciddiyim benimki de aynı. Lazere gidelim ben de geliyim diyorum. Sadece saç olsa yine bir nebze katlanılanilir. Ama bacak kılları gögüs kılları hepsi birden dediginiz gibi ev erkek berberi gibi. Yemek yerken tabağına kolundan kıl düşüyor kendi de tiksiniyor. Zorluğu sadece size degil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?