Kediden daha çok kıl döken kocam

Aagda en guzeli
Makine de dayanmaz bence 6 aya bir yeni makine alacagina lazere gitsin daha iyi

Aagda en guzeli

Makine de dayanmaz bence 6 aya bir yeni makine alacagina lazere gitsin daha iyi
ağda acıtır ben hayatımda 1 kere yaptırdım zor kaçtım güzellik salonundan o ne acıydı öleee.en iyisi tüy dökücü krem miss bir de annannem zamanında hamamotu vardı hala varsa tüy müy bırakmıyordu

Aman ev igrenc kokuyor onla
Konu sahibi hamile dayanamaz kokusuna
Tuy dokucu krem de olabilir soguk l cikti ya oda olabilir

Benimki de boyle, zor bir durum ben alistim. Supureyim sileyim şöyle yuruyup gecmekle saciyor her tarafa killarini. Koronadan beri stresten midir evde durmaktan mi benim de saçlarım dokuluyor . Miele cat and dog supurge aldim, sizin evde cat dog yok diyor arkadasim, esim var ya diyorum

Lazere gitsin. Ciddiyim benimki de aynı. Lazere gidelim ben de geliyim diyorum. Sadece saç olsa yine bir nebze katlanılanilir. Ama bacak kılları gögüs kılları hepsi birden dediginiz gibi ev erkek berberi gibi. Yemek yerken tabağına kolundan kıl düşüyor kendi de tiksiniyor. Zorluğu sadece size degil yani.

Off bu en kotusu tabakta mutfak masasinda falan gormek, bir de yastikta, benim kendi ustumde lazer, agda diyorsunuz da bu sefer de farkli cinsiyetten gibi olmasın adamlar

Eşimin yakin arkadaşı mecburi bir sebepten bizde 2 hafta kadar kaldı. Her gün en az 1 kere süpürdüm gectigi yerleri. Sonra kız arkadaşı geldi oturmaya. Baktım onun da saçları dökülüyor. Hayatimda gordugum en uyumlu cift olduklarina karar verdim Sonra kız güzellik merkezinde çalışmaya başladı, oğlana da lazer ayarladı :)

Off bu en kotusu tabakta mutfak masasinda falan gormek, bir de yastikta, benim kendi ustumde lazer, agda diyorsunuz da bu sefer de farkli cinsiyetten gibi olmasın adamlar
Bir de ben hiç kıl sevmem. Bekarken anneme köse adamla evleneceğim mümkünse kel olsun diyordum. Iste buyuk konusmamak lazimmis eşime çakmak tutsan alev alir o kadar kıllı

Kızlar beni yorumlarınızla gülmekten öldürdünüz gün içinde ikimizde işteyiz allahtan. Bir ara ikimizde evdeydik pandemiden dolayı gözüme daha çok batıyordu. Bende takıntı oldu resmen ama kendisi kabul etmiyor durumu. Hakkını yiyemem ev işlerinde yardımcıdır bana ama bu başka bir şey. Bunu yaşamayan gerçekten anlamaz. Böyle erkek berberi ya resmen ev. Günde 1 kere süpürüp siliyorum. Bazen enerjim yerindeyse 2 3 kere süpürdüğüm oluyor dip köşe yapmasam da. Bu durumu kabullenmediği için onun vücudu üzerinden çözüm üretemiyorum bu yüzden.

Kız hamamotu mu ay bi kez hamama gittiğimde biri kullanmış yasak üstelik o ne kokuydu öyle tüy dökücü krem iyidir ağda o kadar acıtmıyor ya kardeşimde makinası var bazen bacakları aldırıyorum annem bildiğin limonlu ağda yapıyor aman Yarabbi

Sen de konuyu iyi ki açmışsın yorucu bir gün sonunda baya güldüm

İkna edebildiniz mi peki çok berbat bir durum ya. Ben çıldırıyorum nefret ederim kıldan evde terliksiz asla gezmem ayağıma yapışır diye o derece 2 abim 1 babam annemlerde 3 erkek vardı asla böyle bir şey görmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…