Kediler kokar mı??

Ayy yerim yer. Minnoşum benimmm. Maşallahh. Çok şanslı bıdığım sıcacık yuvada şuan. Sevap işlediniz şu mübarek gün bence
Hiç ayrılmıyor yanımdan valla sürekli kucağımda. Simdi öbür odaya koydun orda kurudu var bide kapı yaptım insallah oraya yapar pisliğini. Yarın büyük bir sürprizle uyanmak istemiyorum

Kutusuna koyuyorum oraya yapıyor ama hiç kendi gidip yapmadı. Simdi gece,bakalım yapıcak mı insallah yapar cumartesi günü açık oluyor mu veteriner esim ben götürürüm dedi. Misafirim olucak çünkü ondan sonra ki gün de anneme gidicem 2 gün doluyum da

Çünkü arkadaşlarım, kuzenlerim, yengem herkesin evinde bir dönem kedo oldu arkadaşımda hala var ve evlerine girdiğimde o değişik koku "ne kadar temiz bakılsa da" oluyordu ama onlara öyle gelmiyordu. Kırmamak için hiç kokmuyor denebilir ama az ya da çok bir kökü oluyor üzgünüm.

Benim evime gelen ne güzel hiç hayvan kokusu yok derler. Üstelik ben hiç sormam.
Bunun kırılma ile alakası yok kediler koku yapmaz köpekler yapar. Siz hayvan sevmediğiniz için size kokuyor gibi gelebilir mı? Seviyor musunuz bilemiyorm ama yorumunuzdan bilgisiz ve sevgisiz olduğunuzu anladım kedilere karşı..

Kendisi yapar canım :) merak etme. Açık veterinerler var 24 saat açık olanlar ama ilk gün alışık olmadığı için daha zor gidebilir. Bikere bi kedi almıştım ufaktı,ilkgün gitmedi hiç. Sonra ben uyurken gidip yapmıştı :)

Soylemialerdir mutlaka ama erkek kediyi bir zaman sonra kisirlastirmaniz sart yalniz kokmamasi icin. Yoksa kizginlik doneminde etrafi isaretler o koku da fenadir. Buna dikkat ederseniz iyi mama verip guzel bakarsaniz senden benden guzel kokuyorlar valla

Benim koku takintili arkadaslarim bile evimde asla koku almazlar ki ben de inanin bu konuda cok takintiliyim. Hatta bir arkadasim evinde kedi olup evi kokmayan bi tek seni gordum demisti. Yani inanin aslinda bakim ve temizlikle ilgili ki gercekten ben bile koku hassasiyeti olan bi insan olarak kedili evlerin cogunda koku aliyorum bu yonden haklisiniz bu yonden. Bir sekilde temizlik konusunda ozensizseniz eviniz kokar ama bu kedisiz ev icin de gecerli, pis ev kedili de olsa kedisiz de olsa pistir bana gore. Inanin arkadaslariniz bir sekilde koku olusmasina sebebiyet veriyorlardir ya bakiminda ya da ev temizliginde biraz ozensiz davranarak.
Annem ki kediden nefret eder evde, evime geldiginde bahanesini kokudan taraf sunamayinca ,ben sevmiyorum iste huylaniyorum gibisinden seylerden yana kullaniyor
Ha bir de evde kedi besliyorsaniz adam gibi sorumlulugunu alip bakmak lazim. Iyi mama, asi, kaliteli kum hele hele kisirlastirma olmazsa olmaz ben aldim oldu evde kedi var iste demekle kedi beslenmiyo. Beslenir de iste evleri de kokar bir sekilde. Zaten o sorumlulugu tam anlamiyla alamayan insan da bakmasin

arkadaşımın 2 kedisi var

birinde 0 koku

ama diğeri bir gaz kaçırıyor ki sağolsun sistematik bir şekilde yapıyor, ben hayatımda böyle bir gaz kokusu duymadım.

Bi de çiftleşme döneminde etrafa bir şeyler bırakıyor aman Allahımmmm nasıl bir kokuuuu. ama kısırlaştılar düzeldi :)

Canım sabah kalktım kosa kosa gittim odaya çok merak etmiştim acaba halıya pislediği mi diye ama masallah kutusuna yapmış. Sadece o kapı yaptığım yerde ve halı biraz kum olmus o kadar

Simdi lik süt ve salam verdim bu arada ishal

Doğru bilinen bir yanlış: kedilere süt vermek. Süt ishal yapar ve bağışıklığını bozar, çiğ salam da parazite sebep olabilir. Mama alana kadar sütünü suyla seyreltin biraz ve lütfen pişmiş et verin verecekseniz. Kemikli ve kılçıklı olmamasına da dikkat edin :))

Hayvan sevmediğiniz için gibi bir yargı biraz ağır olmamış mı? Sadece evde kedi beslenince bir koku oluyor dedim pis hayvanlar falan demedim siz nerelere götürmüşsünüz konuyu. Hayvanları severim özellikle köpek sahiplenmek istiyorum ve bilgisizlik de sevgisizlik de yok içimde çok şükür.. saygısızlık da yok

Bunu bildiğim çok iyi oldu ya hep yanlıs seyler vermişim. Cumartesi mama alcam a101 de yada bimde varmıdır acaba

Canım sabah kalktım kosa kosa gittim odaya çok merak etmiştim acaba halıya pislediği mi diye ama masallah kutusuna yapmış. Sadece o kapı yaptığım yerde ve halı biraz kum olmus o kadar

Evet halınkum olur kum ayağına geliyor malesef :)
Yani kaptan çıkarken ayağına yapılıyor.
Ben paspas aldım tualetten çıkarken paspasa dökülüyor kumu tutuyor. Her çıktığında da alıp silkeliyorum.
Çok akıllıdır kediler etrafa yapmazlar :) ama mutlaka kum kabını temiz tutmanız gerekir pislendiği zaman (yine titiz olduklarından dolayı) gidip kuytu köşede bir yere yapabilir.

Suçlama yok bakın seyorsunuz bilmiyorum ama öyle anlaşılıyor yazdım :)
Ama bilginiz olmadığı kesin..
köpekler kokar efendim evde köpek kokusu olur. Onların kendine has kokuları var:)
Bilgi amaçlı yazıyorum bende çok seviyorum.
Hatta bikere ufak bir köpek bulduk sahiplendirmek için aldım 1 gün durdu ve eve kokusu bulaştı resmen.
Yanlış anladınız sizi sevgisizlikle suçladığım yok sadece sordum anlamak için :)

Süt ihsal yapar canım :) onun yerine arada çok az yoğurt verebilirsin ama genellikle kuru mama ile besle. Yaş mama da zararlı haftada 1 kuru mama ile karıştırarak verilebilir.
Salam da parazit yapar.
Çğ et,salam,sosis.. kesinlikle vermeyin.
Arada tavuk haşlayıp verin şimdi mesela ihsal oldu ya,tavuk haşlayın onu yesin suyunu da koyun bol su içsin. Kendine gelir

arkadaşımın evinde 2 kedisi vardı 2 tuvalet vardı kediler tuvaletteki kumuna yapardı ikisi de.ama insan tuvaleti gibi kokardı.siyam cinsi idi ikisi de.hani temizlemiyormusunuz desem bir türlü demesem bir türlü. bazen de kusardı iri olan.onların bu halleri kediden soğuttu.çok zekilerdi.yavru ikende çok tatlıydılar.ama düşününce nasıl çocuk için sorumluluk sahibi olmak onu olduğu gibi kabullenmek vs gerekiyorsa.diğer evcil hayvanlar içinde geçerli.kuşum var 1 adet yetiyor bana.emekli biri olsam bu konuda sorumluluk almak istesem müsait kışın sıcak yazın serin bir mekanım olsa az sayıda çiftle muhabbet kuşu üretmek isterdim.kuşlarla daha kolay başa çıkabiliyorum.

Sana bir tavsiyem var.
Hiç kumla uğraşma. İki tane orta boy leğen al ( bulaşık leğeni) japon pazarından ikisini üst üste koy. üstte duranın ortasına tornavidayla delik aç ara ara.
Tuvaleti o olsun :)) ben öyle yapıyordum. Birde renkli al leğenlerini dikkatlerini çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…