- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Yükledim canım hemen yukarıda bakabilirsin. Valla hiç kokmuyor sadece pislediği yeri temiz tutup havalandırdınm yeter.Bu aralar benim de aklımda kedi sahiplenmek. Ama bahsettiğiniz koku korkusu bende de var. Birde tüy döker mi sorusu aklımda hep..Annem de hep anlatır evlenmeden önce onun da varmış kedisi annem yatağına geçince ayağının hizasına yorganın üzerine o da yatar uyurmuş.. fotosunu çekip yükleyebilir misiniz uygun bi zamanınızda???
Benimki dökmüyor yavru oldugu için herhaldeMis kokardı yavrum , gelen giden kimse de evin koktuğunu söylemedi. Ama tüy dersen işte her bir kıyafet kıl tüy içinde kalıyordu yalan yok
Olmucam canım ben ona o bana oglum ona çok alıstı, alıstık. Kucağımdan hiç inmiyorİnsanlar kadar kokmaz merak etmeyin! Ama kokusuydu tüyüydü gibi şeylere takılacaksanız en baştan yavrucağı eve alıştırıp sonra sokaklara geri yollamayın günahına girmeyin. Genelde böyle olur kokmaz dediler ,tüy dökmez dediler ben o sebeple aldım derler ilk fırsatta sokağa atarlar ,lütfen o insanlardan olmayın
Ne kadar güzel, o yavrucak dilerim mutluluk getirir yuvanızaOlmucam canım ben ona o bana oglum ona çok alıstı, alıstık. Kucağımdan hiç inmiyor
Valla kedi besleyenler kokmuyor diyor ama kokuyor. Sanırım onlar alıştığı için bi kokuyu bir süre sonra almıyorlar. Ne kadar özenli baksaniz da eve siniyor yani değişik bi koku malesef.
Zorlanirsiniz ama iki kisi yikamayi deneyin. Ayda 1 yikarsiniz.
Benim arkadasin Ankara kedisi var ozel sampuanla ayda bir yikar.Kedi yıkanmaz canım hele ki ayda 1. İlk aldıpında bir kere yıkanabilir çöpte dolaştı veya çamırluysa vs.
Ama ayda 1 yıkamak cildine çok zarar verir.
Malesef o hatayı yaptım ilk aldığım zaman ve kedimin cildinde sorun oluştu şuan kepek kepek.
Tüyleri parlardı
Benim arkadasin Ankara kedisi var ozel sampuanla ayda bir yikar.
Ayy yerim yer. Minnoşum benimmm. Maşallahh. Çok şanslı bıdığım sıcacık yuvada şuan. Sevap işlediniz şu mübarek gün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?