- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Kediler kokmaz.Gorup gorebileceginiz en temiz canlidir.
kedi kokmaz. kumunu sık değiştirmezseniz kum kokar ama.
İçimi dahatlattınız biraz vallaKediler çok temizdir ama bazen tuhaf bir koku salarlar etrafa. Sanıyorum erkek olanlar çiftleşme döneminde salıyor o kokuyu.
Noldu kiSokak kedisi olduğu için pistir mutlaka, bi güzel yıka kurut hiçbir koku kalmaz, benim de kedim vardı çok özlüyorum onu
Yine de bir veterinere götürüp genel bir muayeneden geçirmen iyi olacaktır.İçimi dahatlattınız biraz valla
Benim bir tane cocugum var canımCanim ilik suyla yika kurut. Ufak bi yatak yap ona bir legenede kokulu kedi kumu al. Kedi evdr kopekten daha temiz. Hem senin 3 tane cocugun var onlarada iyi olur hayvan sevgisi :)
Yavrum demekki üsümüs,acıkmis sansliymis senin gibi birine denk gelmis
O zaten farz bana. Kesinlikle götürcem evde bir tane oglum var çok sevdi. Oynuyorlar. İnsan gibi aynı ya. Geliyor kucağımda yatıyor sevdirmeye calısıyor o kasar tatlı kiYine de bir veterinere götürüp genel bir muayeneden geçirmen iyi olacaktır.
Hem kafana takılanları sorarsın hem de pire veya parazit tarzı şeyler varsa ona göre hareket edersiniz
Kediler çok temizdir ama bazen tuhaf bir koku salarlar etrafa. Sanıyorum erkek olanlar çiftleşme döneminde salıyor o kokuyu.
Kayboldu malesef, muhtemelen biri çaldı çünkü çok güzeldi, ilan verdim ama bişey çıkmadı malesefNoldu ki
Benimki hemen kutusuna yaptı. Kum doldurdum kutuya. Onuda balkona çıkardım. Kedi resmen pisliğini tutuyor çok sasırdım.valla bizim alt kattaki cins tipler kedileri yavruyken alıp büyüyünce ya sokağa atıyor ya merdivene, kedi her yere kakasını yapıyor merdivende ve kötü kokuyor, laftan da anlayan insanlar değiller napıcam bilmiyorum
Ne zaman kayboldu, imsallah bulunur ya çok üzüldümKayboldu malesef, muhtemelen biri çaldı çünkü çok güzeldi, ilan verdim ama bişey çıkmadı malesef
Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?