- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Tamam canım dikkat ederim. Paspas da çok akıllıca, bende yapıcamEvet halınkum olur kum ayağına geliyor malesef :)
Yani kaptan çıkarken ayağına yapılıyor.
Ben paspas aldım tualetten çıkarken paspasa dökülüyor kumu tutuyor. Her çıktığında da alıp silkeliyorum.
Çok akıllıdır kediler etrafa yapmazlar :) ama mutlaka kum kabını temiz tutmanız gerekir pislendiği zaman (yine titiz olduklarından dolayı) gidip kuytu köşede bir yere yapabilir.
Tamam canım dikkat ederim. Paspas da çok akıllıca, bende yapıcam
Tesekkur ederim canım cumartesi zaten gidip hepsinden almayı düşünüyorum özellikle o kumdanBunun için petshoplarda özel paspaslar var. Sor istersen resmini de atabilirim.
:)
Market maması kesinlikle kullanmayın, zehir onlar.. Veterinerden ya da pet shoptan alın.Bunu bildiğim çok iyi oldu ya hep yanlıs seyler vermişim. Cumartesi mama alcam a101 de yada bimde varmıdır acaba
Hayır yok tavsiyem veterinerine danışıp almanız market mamaları pek sağlıklı değil.Bunu bildiğim çok iyi oldu ya hep yanlıs seyler vermişim. Cumartesi mama alcam a101 de yada bimde varmıdır acaba
Uyardıgınız için tesekkur ederimMarket maması kesinlikle kullanmayın, zehir onlar.. Veterinerden ya da pet shoptan alın.
Olur canım. Bugun et haslayıp verdim suyunada ekmek dogradımHayır yok tavsiyem veterinerine danışıp almanız market mamaları pek sağlıklı değil.
Hiyensizlikten kokuyordu.Bir sürü insan geliyor evime kalıyorlar biri de kokuyor demedi.Kumlarına dikkat edildiği sürece kokmuyor.Bi akrabam evde kedi besliyordu birkaç kedisi vardı çok kötü kokuyordu
Lütfen böyle tavsiyeler vermeyin.Kedi ayda bir yıkanır mı?Kediler kendilerini temizlerler.Sokaktan gelir çamura batar mantar olur şampuanı vardır yıkanır.4 yaşında iki kedim var ikisini de yıkamadım.Zorlanirsiniz ama iki kisi yikamayi deneyin. Ayda 1 yikarsiniz.
Benim arkadasimin ankara kedisi var. Veteriner yikayabilirsiniz demis. Ve yikiyorda.Lütfen böyle tavsiyeler vermeyin.Kedi ayda bir yıkanır mı?Kediler kendilerini temizlerler.Sokaktan gelir çamura batar mantar olur şampuanı vardır yıkanır.4 yaşında iki kedim var ikisini de yıkamadım.
Vallahi nasıl veterinermiş bilemedim.Diploması falan var mı? Arkadasının kedisinin cidi tahriş olmuştır yazık kendi kendini de yalamıyordur yıkanıyor diye.Kediler sadece üzerine zift camur falan bulaşırsa yıkanır.Veya mantar var ise veterinerin verdiği mantar sampuanı ile yıkanır.Arastırın veya fakülte proflarına sorun isterseniz.Arkadasınıza soyleyin kedisini yıkamak kedisini depresyona sokar.Deri alerjisi de yapar.Bağışıklık sistemini zayıflatır.Kedinin ilerleyen yaşlarında problem olur.Benim arkadasimin ankara kedisi var. Veteriner yikayabilirsiniz demis. Ve yikiyorda.
Dün, sokak kedilerine pişmiş kıymalı yumuşacık pideler verdim. okadar sevdilerki .çok lezzetliymiş gibi saldırdılar.çok duygulanıyo insan. o masumların lezzetli şeyler yediğini görünce. çok mutlu oluyorum. kendim yemiş kadar mutlu ediyo. beni. onlarında lezzetli taze pişmiş yemekler yemeye ihtiyaçları var.tabiki herşeyden önce tüm hayvanları korumalı.beslemeli ve sevmeliyiz çünkü onlar bizim doğa arkadaşlarımız.
hayır kediler kokmaz. kumuna gelirsek düzenli temizlendiği sürece bir sorun olmaz. erkek mi dişi mi acaba? erkeklerin idararında koku olabiliyor. kısırlaştıktan sonra o sorunda kalmaz merak etmeyin. ne güzel bir yüreğiniz varmış o yavrucağın hayrını dilerim gani gani alırsınız.Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?