Kediler kokar mı??

O bakan tanıdığınızın gerekli temizliği göstermemesinden kaynaklıdır. Kumu temiz olursa ve bi hastalığı yoksa kokmaz kediler.hatta çoğu insandan daha bile temiz hayvanlardır. Bazen bazı mamalar da koku yapabiliyor. Ama bunlar kediden değil insandan kaynaklı durumlar. Yani kediler kokmaz
Siz öyle diyorsanız öyle olsun o zaman :) kedi bakmadım sadece gözlemimi söyledim

Ben de bir dönem kedi bakmıştım evde. Sahiplerine çok dükün oluyorlar genelde. Benimki banyo yapmayı da çok seviyordu :) dalin falan almıştım ona.
Sokaktan ilk geldiği gece biz kum getirene adar etrafta dönüp durdu. Kumu getirdiğimiz anda koşarak çişini yaptı :)
Kakasını yaptığında hemen o kakayı alıp atarsanız kokmaz ev.
Bu arada çok güzel bir şey yapmışsınız, çok sevindim
Benim oglumun da dalini var simdi onla yıkadım :D

Kumu çok fena kokuyor . Senelerce işyerinde kedi besledik. Kokusu üst kata gelirdi kumunun. Her gün temizlemen lazım. Birde pire tasması al acilen. Özveri ile İlgilenirsen mis gibi yaşarsınız :)

Valla kedi besleyenler kokmuyor diyor ama kokuyor. Sanırım onlar alıştığı için bi kokuyu bir süre sonra almıyorlar. Ne kadar özenli baksaniz da eve siniyor yani değişik bi koku malesef.

Kediler kesinlikle kokmuyor.
Ama maması maalesef kokuyor ve kumunun temizliğini düzenli yapmaz ve sık değiştirmezseniz o kokar.

Maması ve kumu balkonda durursa evinizde zerre koku olmayacağına hiç süpheniz olmasın.

Sokaktan geldiği için bir kere yıkamışsınız ama bir daha yıkamayın, hiç gerekli değil ve onun için iyi de değil.
Aşılarını ihmal etmeyin.
Hep birlikte musmutlu olun inşallah:KK68:

Valla kedi besleyenler kokmuyor diyor ama kokuyor. Sanırım onlar alıştığı için bi kokuyu bir süre sonra almıyorlar. Ne kadar özenli baksaniz da eve siniyor yani değişik bi koku malesef.
Çoğu kedi bakanın evinde tabakta devamlı mama oluyor. Koku yapan genelde o oluyor. Marketlerde de mama reyonu berbat kokar dikkat ettiyseniz. Ama pasaklı bakanlar varsa onlara bir şey diyemem tabi:olamaz:

Aslaaa... Sokakta kirlennis olabilir ama temiz bakarsaniz kokmaz. Yedigi yiyeceklerde deri kokusunda etkili olur.
Benim kedim bebiş bebiş kokar. Burnumu ensesine sokar uyurum :)) O kadar minnoş kokuyor ki. Kotu kokmaz kedi.
Topaklanan kedi kumu alip hergun temizlerseniz o konuda da sikinti yasamazsiniz.
Mama kabindaki mamasi özellikli balikli mama kokuyor biraz ama cokagir bir koku degil. Kedinin kendisi kokmuyor. Evimede sinmis bir koku filan yok. Kimseden duymadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kedi yavru olduğu için ve yeni yeni yalanmaya başladığı için kokabilir.
SAKIN YIKAMAYIN SAKIN!
Hasta edersiniz.Ilık bir su ve peçete ile silebilirsiniz ama sakın yıkamayın!
Ayrıca sahiplenmek istiyorsanız veterinere gidin ve aşılarını yaptırın.
Onun ve sizin sağlığınızı riske atmayın.
Bir oyuncak değil bebek sahibi olduğunuzu düşünün.
Ve ömürlük yuvası olmayacaksanız, sabrınız yoksa lütfen daha fazla eve alışmadan bulduğunuz yere bırakın.
Ayrıca kedi çok sıkıştığından kutuya yapmıştır.
Hayvanı kutudan çıkarın. Kutu hayvanı değil o :)
Yoksa kum almalısınız kuma yapar, haliyle her kaka gibi o da kokar ama üstünü örter.
Yani sahiplenecekseniz veterinerden bilgi alın lütfen.
Duyduklarınıza göre iş yapmayın.

Kedi kokar diyenlere bir cevabım var 4 yaşında bir kedi oğlum var 4 senedir koktuğunu bilmem.
O başının ona göre bir ten kokusu vardır ki insanı deli eder, resmen aşık eder.
Kedi kokuyorsa bilin ki bir terslik vardır.
Çok yalayamıyordur, kiloludur, hastalığı vardır ya da kötü mamayla besliyorsunuzdur.

Kendi doğurduğunuz bebeğe nasıl kaliteli bakıyorsanız ona karşı sorumluluğunuz var.
Kaliteli bir hayat, sevgi ve mama ile sonsuz sevgi kazanabilirsiniz.

Hanımlar bakkala gittim. Bir yavru kedi peşime takıldı. 5.katta oturuyorum. Ta 5.katta kadar geldi dayanamadım, aldım. Ama soru işaretleri var kafamda. Kedi kokar mı evi kokutur mu. Çok temiz hayvan kutunun içine kum koydum oraya yaptı pisliğini, resmen tuttu ya, canım benim. Ama tek sorumum bu kokar mı. Sanki kokuyor gibi bilemedim. Kendisi kokmuyor ama onun bulundıgı ortam farklı kokuyor sanki
Zorlanirsiniz ama iki kisi yikamayi deneyin. Ayda 1 yikarsiniz.

Yakın arkadaşım bakıyordu kedi evlerine gittiğim de hiç pis bir koku almadım gayette normaldi , temiz bakıldığında kokmaz bence . Veterinere gittiğiniz de daha detaylı bilgi alırsınız.

Back
X