Portakalım 6 yaşında... çok şişko çok tatlı bir kedi... 2021 mayıstan beri kısır. Hamileyken evde zaten bir kedimiz varken sokakta baktığımız hamile kedi portakalımız bizi seçti.Doğum yaptı bir yavrusunu sahiplendirdik. Kalan iki yavrusu ve Portakal bizimle kaldı... dile kolay 6 yıldır hayatımızda istediğinde sokağa çıkıyor ama birkaç saate muhakkak dönüyor. Üst segment kaliteli mama yiyor. Bunları yazıyorum ki benim cevabını bulamadığım soruya birde sizler bakın... portim yaklaşık 10 gündür keyifsiz. 5 / 6 gün önce gitti ve gelmedi. O gece sokağın altını üstüne getirdim buldum eve getirdim ama binaya girmek istemiyor kaçıyor neyse eve girdik ertesi gün hastalanmaya başladı. Halsiz keyifsiz veterinerimize danıştım telefonla... sokakta halsiz kalmış olabilir bi iki gün gözlemle duruma göre tahlil yapalım dedi. İki gündür ağzı akmaya başlayınca apar topar gittik bugün ve yatış verdi... tahliller yapıldı sonuç karaciğer bitik vaziyette... ağlamaktan canım çıktı. Acı çektiğini bilmek canımı çok yakıyor. Düşük tahıllı kısırlaştırılmış kaliteli mama kullandım her şeyine çok dikkat ettim ama sonuç ortada... veteriner hazırlıklı olun dedi. Kedisi bu kadar ciddi hasta olup iyileşen var mı? Bir umuda, umut verici hikayelere ihtiyacım var... Ne yapmam lazım gerçekten bilmiyorum.