Kedilerde karaciğer rahatsızlıkları

Son durumu nedir portakalın ...aynı tarihlerde aynı şekilde aynı çırpınışlarımın sadece bende olmadığını gördüm merak ettim sırf sizin için girip üyelik aldım çünkü beslenme tüpünden ilaçlara kadar tedavisine kadar herşey birebir aynıydı tek farkı benim agresif bir sarmalım var kimse ona dokunamaz

Portakal iyi çok şükür... hepatit ve hills I /d mamayla besleniyor.Mamayı ortada bırakmıyoruz insan gibi öğünleri var. Yaş mama çok nadir veriyorum. Daha çok haftada bir tavuk yada ciğer veriyorum. Hastalık sonrası iştahı geri geldi ama biz zaten kilodan dolayı sıkıntı yaşadık bu yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.Hastalıktan sonra porti de çok agresif bir kedi oldu. Genel anlamda bir sıkıntımız yok çok şükür martta 6 aylık takibi yapılacak inşallah bi sıkıntı çıkmaz.Size de çok geçmiş olsun süreç biz pati anneleri içinde çok zor Rabbim bi daha yaşatmasın inşAllah... fotoğraf anlık...

Eklentiler

• 17683125974895763487049095426443.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 25
Portakal'dan güzel haberlerim var. Artık light mamalara geçiş yapıyoruz sonunda çok şükür... (Alırız bir maşallahınızı) Her şey yolunda ama ben yinede light mama ve karaciğer mamasını dönüşümlü kullanmayı planlıyorum. Id mama kilo aldırdı malesef bu yüzden bi süre diyet mamalarla devam edicez ama portişim iyi Allah daha iyi etsin inşallah... Sizlerle de mutluluğumu paylaşmak istedim. Dobilişimden sevgilerle...

Eklentiler

• 10051.webp
    161,7 KB · Görüntüleme: 17
  • 10053.webp
    154 KB · Görüntüleme: 17
`