Evet bunu farkettim. Ama şöyle bi ilginç durum var bizde, kızım her öğlen gidiyor onunla ilgili kendini sevdiriyor veteriner hekimimizle ilgili orada çalışan arkadaş çok sevdiğim bi arkadaşım ona da kendini sevdiriyor. Ben gidince bana karşı ilgisiz yüzüme bile bakmıyor. Yemek yemesi için ben zorluyorum ondan belki bilmiyorum ama bana kızıyor. Artık onu oraya bıraktığımı mı düşünüyor neden yapıyor bilmiyorum ama her gün trip yiyorum kızımdan...Estağfurullah, sorumsuz olduğunuzu ima etmek istemedim. Kaç cana yuvanızı açmışsınız, bir sorun olduğunu fark ettiğiniz anda hemen aksiyon almışsınız. Sorumsuz olduğunuzu iddia etmek haddim değil. Portakal'ın dışarı çıkma konusunda çok ısrarcı olduğunu görünce, isteğine karşı koyamamışsınız ve iyi niyetli bir hata olmuş maalesef.
Şu anki iyileşme sürecinde dalgalanmalar olsa da çok şükür ki kötüye gidiş yok.Karaciğer gibi kendini yenileyebilen organdan kaynalıklı bir hastalık yaşıyor olması da kötünün iyisi aslında. Yanında ağlamayın, üzgün davranmayın nolur. Bunu bizzat deneyimledim, siz ne kadar iyi olursanız yanında onlar da o kadar güç buluyorlar. Tekrar çok geçmiş olsun.
Kuzum benim kıyamam.Evet bunu farkettim. Ama şöyle bi ilginç durum var bizde, kızım her öğlen gidiyor onunla ilgili kendini sevdiriyor veteriner hekimimizle ilgili orada çalışan arkadaş çok sevdiğim bi arkadaşım ona da kendini sevdiriyor. Ben gidince bana karşı ilgisiz yüzüme bile bakmıyor. Yemek yemesi için ben zorluyorum ondan belki bilmiyorum ama bana kızıyor. Artık onu oraya bıraktığımı mı düşünüyor neden yapıyor bilmiyorum ama her gün trip yiyorum kızımdan...
Evet kesinlikle klinik mama şart . Ben de Virbac öneririm , hepatic yani karaciğer hastası kediler için olanını alsın, ayrıca yukarıda yazdığım karaciğer desteği tableti de alsın. Ben toparlanma olacağını düşünüyorumSaydıgınız markalardan nd haric yüksek segment mamalar degil. Orta segment. Nd ise karaciger, böbrek, idrar yolları icin uzun süre kullanımda riskli bir mama. Kullanılmaz demiyorum rotasyona eklenir ama cok az.
Benimde 2 adet tosun calico kedilerim var özellikle biri dana gibi sanki icinde halk besliyo doymak bilmiyor herseyi yemek istiyor. Sizinkisi yine seciciymis. Erken tedaviyle kontrol altına alınabilir ve karaciger icin klinik mamaları yemesi şart tahlilleri düzelinceye kadar. Ama dikkat edin bol bol su içimini arttıracak mamalar verin virbac bu konuda cok iyi. Proplan önermem kilo almada en önde gelen markalardan. Daha hafif içerikli mamalar deneyin.
Üzülerek söylemekteyim ki hills’in klinik mamaları haric normal mamalarıda orta segment grubunda ve içi un dolu bir mama. Özellikle hills ve nd’nin balıklı aromalarını kullandıysanız hayli carpmıstır hep derim balıklı mamalar tuzlu oldugu icin böbrek, idrar karaciger fonksiyonlarını vurur diye.Proplan nadir alırım yani evdeki mama biterse yenisi gelene kadar bi kilo kadar alırım... Kısırlaştırdıktan sonra ilk 3 yıl hep hills kullandık. Sonra hillsin aroması değişik olsun diye ördeklisini aldm onu hiç sevmediler nd ye geçtik. 10 kg nd somonlu aldım hep... ama nüfus çok bizde 10 kg mama iki ay giderse yarabbi şükür... bitince ara ara advance o yoksa proplan bi kilo kadar anca... hills ve nd devam mamalarımız... porti toparlayabilirse artık sadece hillsin karaciğer destekli mamasını kullanacak durumu şuan stabil ilk iki gün iyiydi şimdi tekrar yemeyi bıraktı... çok çaresiz çok tedirgin bir bekleyişteyizRabbim kuzuma sağlık versin inşallah
Konu sahibi alabilirsen eger virbac marka öneriyorum hills yerine. Hills elbette kötü bir mama değil tedavi mamaları güzeldir ama virbac ayrı bir güzeldir.Evet kesinlikle klinik mama şart . Ben de Virbac öneririm , hepatic yani karaciğer hastası kediler için olanını alsın, ayrıca yukarıda yazdığım karaciğer desteği tableti de alsın. Ben toparlanma olacağını düşünüyorum
Portakalla ilgili o kadar çaresiz ve üzgün bir noktadayım ki her tavsiye benim için altın niteliğinde... çünkü portakalla ilgili uygulanan tedavi doğru veteriner hekim olarak kime sorsak yapılması gerekenler yapılıyor diyor artı olarak yapılabilecek hiçbir şey yok malesef... şuan umutla mama yemesini bekliyoruz mama yemeye başlarsa toparlayacak inşallah... bu yüzden tavsiye ettiğiniz mamayı hemen temin edicem inşallah... klinikteyken bahçeye çıkartıyoruz evde de bahçeye çıkartıp başında bekliyoruz çünkü mutlu olduğu tek yer dışarısı malesef..Konu sahibi alabilirsen eger virbac marka öneriyorum hills yerine. Hills elbette kötü bir mama değil tedavi mamaları güzeldir ama virbac ayrı bir güzeldir.
Şimdi klinikteyim bu tableti sordum bu içerikte bir tablet kullanıyormuş zaten.. sarılık ilerliyor süreç iyiye gitmiyor malesefVETUX hepax karaciğer desteği tableti mutlaka öneririm . Ben oğlumu kanserden kaybettim ama yüksek karaciğer enzimlerini normale döndürmüştü .
VETUX hepax karaciğer desteği tableti mutlaka öneririm . Ben oğlumu kanserden kaybettim ama yüksek karaciğer enzimlerini normale döndürmüştü .
Evet kesinlikle klinik mama şart . Ben de Virbac öneririm , hepatic yani karaciğer hastası kediler için olanını alsın, ayrıca yukarıda yazdığım karaciğer desteği tableti de alsın. Ben toparlanma olacağını düşünüyorum
Konu sahibi alabilirsen eger virbac marka öneriyorum hills yerine. Hills elbette kötü bir mama değil tedavi mamaları güzeldir ama virbac ayrı bir güzeldir.
Virbac almak istedim ama karaciğer maması yokmuş malaesef... Viyo sıvı mama zaten kullanıyormuş kullandığımız tablette yanındaki tablet... inanın her tavsiyeyi hemen dinliyorum çünkü yeme problemini çözebilirsek süreç daha kolay ilerleyecek... bu yüzden yardımcı olmaya çalışan tecrübelerini paylaşan herkes benim için çok kıymetli çok teşekkür ediyorum hepinize...Ha bir de iştahsızsa yemiyorsa ; VİYO sıvı mama var . Belirtilen ölçüde tek sefer içirildiğinde günlük tüm besin ve sıvı ihtiyacını karşılıyor harika bir ürün . Ben çok kullanmıştım o dönem(( kaseye koyup verince içmezse , enjektöre çekip ( tabi iğne kısmını çıkartıp) ağzına damla damla verin . Tadını alınca kendileri içiyor zaten .
Çok çok geçmiş olsun yavru aklımda hep. Viyo çok kaliteli bir içerik hem bağısıklık hem iştah açıcı mamaları çok kaliteli. Umarım yer.Virbac almak istedim ama karaciğer maması yokmuş malaesef... Viyo sıvı mama zaten kullanıyormuş kullandığımız tablette yanındaki tablet... inanın her tavsiyeyi hemen dinliyorum çünkü yeme problemini çözebilirsek süreç daha kolay ilerleyecek... bu yüzden yardımcı olmaya çalışan tecrübelerini paylaşan herkes benim için çok kıymetli çok teşekkür ediyorum hepinize...
Kuzum ya onların acı çekmesine asla dayanamıyorum . Yani oğlumun rahatsızlığında organımı isteseler verecektimŞimdi klinikteyim bu tableti sordum bu içerikte bir tablet kullanıyormuş zaten.. sarılık ilerliyor süreç iyiye gitmiyor malesef
Evet kullandığı tablet de güzel kaliteli. Of yaVirbac almak istedim ama karaciğer maması yokmuş malaesef... Viyo sıvı mama zaten kullanıyormuş kullandığımız tablette yanındaki tablet... inanın her tavsiyeyi hemen dinliyorum çünkü yeme problemini çözebilirsek süreç daha kolay ilerleyecek... bu yüzden yardımcı olmaya çalışan tecrübelerini paylaşan herkes benim için çok kıymetli çok teşekkür ediyorum hepinize...
Ben klinikte bi saat kadar kaldım ama ben oradayken midesi kötüydü sonra da serum alıyordu veremedik... Benden sonra vereceklerdi. Akşam evde de biz vericez inşallahViyoyu kendisi içmiyorsa enjektörle deneyin mutlaka . 30 ml veriliyordu sanırım kendi ölçü kabıyla günlük miktar .
Ah kuzum meleğim .Her şeyi yapıyoruz ama düzelmiyor bugün yapılan ultrasona göre durumu kötüye gitmiş zaten sarılık çok ilerledi durumu ağırlaşıyor canım çok yanıyor. Portakalın yanında ve çocuklarımın yanında ağlayamıyorum ama gece olunca herkes uyuyunca çok zor geliyor. Hayvanların bizi anladıklarını düşünüyorum bu yüzden onunla konuşuyorum ve onu çok sevdiğimi söylüyorum o halsiz haliyle bile beni dinliyor ve yavaşça gözlerini kırpıyor... Yukarda U uvelda demişti ya " isteseler organımı verirdim" diye hakikaten öyle... bize dua edin arkadaşlar kimin duası şifa olur bilinmez Rabbim yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?