Kedilerim beni çok şaşırttı.

EXXWOMAN

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
3.428
3.969
448
Merhaba arkadaşlar, iki tane dişi kedişim var. Bir tanesi kızgınlığa girdi, bir kaç gündür poposu havada bağırıyor. Bu akşam çok ilginç bir şey gördüm. Diğer kedim, kızgınlığa girmiş kedimin üzerine aynı bir erkek kedi gibi çıkmış ensesinden tutmuş çiftleşme hareketleri yapıyordu. Beni görünce ayrıldılar. Böyle bir kaç kez daha gördüm. 1 kez olsa oyun diyeceğim ama değil. Resmen erkek ve dişi kedinin çiftleşme pozisyonunu yapıyorlar. Çok çok garibime gitti. Sizce bu durum ne anlama geliyor???

Muhabbet kuşları da yapar onu. Biri erkek görevini yapıyor.bir hayvan daha biliyordum hatırlayamadım.

Ben de aylardır bu sorunun cevabını arıyorum bilen varsa beni de aydınlatsın.
Benim de kedim dişi kızgınlığa girince maoovv diye yerlerde sürünüyo popoyu kaldırıyo havaya.
Ama kolumu yakalayıp erkek kedi gibi çiftleşmeye çalışıyo.
Eşcinsel midir nedir ben de anlamadım

Birkaç gündür diğer kedim kızgınlığa girmiş kedimi mav mav diye bağırdıkça koşup yanına gidip teselli edercesine yalıyordu. Bu akşam işi iyice ilerletmişler. İş üstünde bastım. Ama çokk ilging. Demek ki o seslerin herbiri bir anlama geliyor. Erkek kedi gibi davranıp sakinleştirmeye çalıştığını düşünüyorum ama yine de çok garibime gidiyor. İki erkek kedinin çiftleşmeye çalıştığını duymuştum ama iki dişi kedi çok garip geldi bana.

Ben okuduğum bi kaç şeyden eşcinsel olduğu sonucunu çıkardım.Yokluktan ne bulursam diye düşünüyo heralde.Eşcinsellik hayvanlarda da olabilen bişeymiş.

Kızgınlığa giren kedim küçük daha 8 aylık falan. 1 yaşında kısırlaştıracağım.
Diğer kedim zaten kısır. O yüzden daha da tuhafıma gidiyor hem kısır hem dişi nasıl olup da hem de erkek kedi taklidi yapıyor diğer dişi kediye?????

Hatta bu akşam misafirlerim vardı onlar görecek diye çok korktum gerçi kedi sonuçta hayvan ama utandım.

Kızgınlık dönemi kötü ya. Bi kapı açılıyor diyelim, bunu kapatmanın sadece bir yolu var. Kimin kapattığı önemli değil. Olur öyle şeyler, eşcinsellik bir kromozom anormalliği. Hayvan da ve insan da olabilir. Doğal bir durum.

Bi tane paşa bulun hanım kızımıza bi an önce rahatlasın yazık. :)

Erken girmiş kızgınlığa. Dokuz aydan itibaren kısırlaştırabilirsiniz.

En güzeli hiç bilmeden çiftleşmeyi kısırlaştırmak benim kızımı kısırlaştırtdığımda daha küçüktü galiba dişiler için 8 ay küçük değil bildiğim kadarıyla hoş zaten şuandaki kızgınlığı geçmesi lazım kısırlaşdırtmak için yanlış bilmiyorsam

Hayvanları kısırlaştırıp, bir de bu çok doğal bir durummuş gibi konuşuyorsunuz bayanlar..
Öte yandan, hem hayvanları doğasından uzak tutup, hem de niye doğasına aykırı hareket ettiğini sorguluyorsunuz

Lez olabilir kedileriniz

Hayvanlarda escinsellik diye bor kavram yok eger erkek hayvan kendi cinsinden olanlara bu hareketi yapiyorsa alfa olduğunu baskin olduğunu kanitlamak icin yapiyor.. ayrica diger hayvanlarda ki bu irkta maymun hepsi yawru yetiskin demeden yapiyorlar oda aralarindaki iletisimi baği bu sekildr guclendirdikleri icin... sizin kedileri ya dogasina birakin geregini yapsinlat yada kisirlastirin.

Sokağa mı atayım kedilerimi?
Yabani hayvan alıp beslemiyorum ki, doğasından ayırmış olayım.
Kedi binlerce yıldır insanlarla yaşayan bir hayvan.
Kısırlaştırma konusuna gelince hiç yapmak istemezdim bunu ama yeni yavruların yaşayabileceği "doğal" bir ortam ve imkan yok.

Kediler evcil hayvanlardır sokak hayvanı değil belediyelerin doğru düzgün çalışmamasından sokak kedileri vardır doğal ortam dediğiniz neresi caddeler sokaklar beton yığınlarımı

Sacma sapan konusmasak keske. Kedilerin dogasi dediginiz yer kaldirim koselerimi? Betonlar mi? Caddeler mi? Yiyecekleri besinler cop kovalarindaki atıklar miydi ? Biz insanlar onlari dogadan koparali cok oldu. Gunaydddinnn. Sokaklarda rezillik icinde bir cogu kimi acindan ölur, oburune eziyet ederler, oburune araba vurur. Bu mu doga dediginiz sey ? Sokakta kendi halinde hayvana bile tas bisey bulup atiyorlar en olmadi tekme atiyorlar kovaliyorlar bisey yapmadigi halde. Oda yetmiyor mahalleli rahatsiz oluyor diye toplatilip hic yiyecek bulamayacaklari yerlere terk ediliyorlar. Ölduruluyorlar. Varsa bir doga birakayim kedilerimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…