Kedilerim beni çok şaşırttı.

sen de sokaklarda yaşayıp çöplerden beslensene yoksa insan denen varlık löp diye apartman dairesinde mi yaratıldı

Ohoooo o neyi benim disi köpeğim eskiden kızgın anlarında benim bacağıma tecavüz etmeye kalkardı..bu gayet normal hayvanların cinsel birleşme içgüdüsü merak etmeyin..

Escinsellikle alakasi yok durumun. Benim kopegim de disi etrafimdaki tum arkadaslarimin kopekleri disi yani 5 6 disi kopek var etrafimda ve hepsi erkek gibi hareket ediyor o donemde. Yani icgudusel bir hareket.

su kediler ne acayip varliklar..
Bizim de bir tane erkek kedi var kisir fln degil bahcede bakiyoruz zaten..
Ayni anne kediden olma ama kendisinden bir sene sonra dogan kiz kardesini emzirdi tam 1 bucuk yil
Ufaklikta sanki sut gelircesine emerken hep sap sap ses cikartirdi
abi de mubarek hic kipirdamazdi kardesi doyana kadar

Ay bende bu kızgınlık döneminde bi uyuz oluyorum eşime poposunu açıyo bi erkek sucu gelse poposunu dönüyo utanıyorum valla.benimkide 1yaşında çiftleştiricem .ama şok oldum anlattıklarınıza.kızgınlık dönemi 1 hafta sonra biter.bende bıktım ya hayvan beslemenin zorlukları en çok bunlar bunaltıyor beni bide komşuma götürdüm orda İran var diye bir gün kaldı yok izin vermedi.ulen dedim elime göz dikmeyi biliyosun gitte bitir işi ay çok zor ya benim kedim Scottish :))

İçgüdüsel olsa gerek sakinleştiriyo kardeşini

Hayvancıklar insanlaşmışlar mı ne?? Çiftleşmeden ziyade sevişmeyi öğrenmişler gibi
Kızgınlığı hafifleyince ilk iş veterinere götürün işkence çekmesin zavallıcık

Tabiki doğal,Sizin mantığınızla ilk insanlarda mağaralarda yaşıyormuş.O zaman bütün insanlar mağarada yaşasın.Hey Allahım ya.Önce bir araştırın kısırlaştırmanın faydalarını.Yada bir kedi yılda 15 yavru doğurma potansıyelıne sahip siz bakabilirmısınız 15 yavruya bır yılda.Sokakta kedi yavruları donuyor eziliyor ölüyor.Hiç mi görmediniz.

sen de sokaklarda yaşayıp çöplerden beslensene yoksa insan denen varlık löp diye apartman dairesinde mi yaratıldı
Siz kim oluyorsunuz ki karşı tarafa hakaret iceren cevap yazma hakkınız oluyor? Çok ama çok seviyesizsiniz. Seviyenize inemeyecegim.

Onlar dogurmak ve çiftleşmek üzere yaratilmislarsa sizler nasıl bu durumu yok etme hakkina sahip oluyorsunuz? Ciftlesecek ve cogalacak imkani saglayamiyorsunuz, demek ki doğasına aykiri hareket ediyorsunuz. Cogunuz sokaklari kotuluyorsunuz ama en azindan orada daha 'hayvanca' yasiyorlar. Yani kendileri gibi, yani özgürce. Oglum kızım diyorsunuz kedilere ama oglunuzu kizinizi kisirlastiriyorsunuz. Sokakta fareyle beslenirler, belki kimi zaman coplerden yiyecek ararlar ama en azından dogal yasarlar her yonden. Kedi mamalariyla ve kısırlasarak degil.

Siz sokak hayvanları için ne yapıyorsunuz? Bu kadar eleştirdiğinize göre mtlaka onlar için çaba harcıyorsunuzdur. Benim elimden 2 tanesine evimi açmak ve sokaklarda barınaklardakine de yardım etmek geliyor. Kısırlaştırırken elbette içim rahat değil ama birçok kedinin sokakta acı içinde can vermesindense daha fazla yavru olmaması daha iyi. Kedinin doğal ortamı arabaların geçtiği yüksek binaların şehirleşmenin olduğu sokaklar değil. Onların avlayabileceği hayvanlar ve sığnabilecekleri ağaç kovukları yok hepsi insanlar tarafından işgal edilmiş durumda. Çiftleşip çoğalacak da çok sayıda kedi var zaten sokaklarda. Kediler insanlar gibi değiller sandığınız gibi anne olmadıklarında depresyona girmiyorlar o insanlara has bir özellik. Bir kedinin yavrusu ile ilişkisi sadece onu emzirene kadardır daha sonrasında tanımaz bile.Yani evimde kedi bakıyorum diye onları mutsuz etmiyorum aksine çok mutlular.

Yani Allah c.c. bunlari kisir yaratmadiysa haşa yanlis mi yapmis? Aci cekmelerindense cogalmasinlar sayilari azalsin mantigi cok trajik ne yazik ki. O zaman bu multecileri de kisirlastirmak lazim sizin düz mantikla. Benim sokak hayvanlari icin ne yaptigim konu dışı. Burada şahsi birseyi konusmuyoruz. Sohbeti bitirmek istiyorum lutfen, çünkü cok sacma olmaya başladı.

Sana da ancak, "Git Türkçe öğren ve seviyeli ol" denir. Terbiyesizligin lüzumu yok. Burada sokak agziyla konusamazsin. Şu dile, şu üsluba bak ya utanmiyor musun
Hiç sokak ağzı duymamışsın belli ki salon hanımefendisi çok utanıyorum çok burası alo fetva hattı değil sana soran olmadı zaten

Neden konu dışı olsun ki, gayet konu içi. Bu kadar hassassanız birşeyler yapıyor olmalısınız.
Hem eleştirip hem de birşeyler yapmayan bir kişi samimi değildir ve ciddiye de alınmaz. Onun adı popülistliktir.
Allah bizleri de çoğalalım diye yaratmış o zaman doğum kontrol yöntemlerini neden kullanalım ki?
Kaldı ki hayvan ve insan bir değil ki karşılaştıralım. Düz mantık sahibi olan ben değilim.
Bence de saçma bir sohbet oluyor.

Hiç sokak ağzı duymamışsın belli ki salon hanımefendisi çok utanıyorum çok burası alo fetva hattı değil sana soran olmadı zaten
Git kedinle uğraş ya da sokakta kadinlarla dedikodu yap.. Lutfen bana cevap yazma. Kalemim degilsin.

Birseyler yapmadigimi nerden cikardiniz ki? Ben su ve yiyecek koyarım belirli yerlere. Hem de duzenli olarak.
Insan da hayvan da canlidir. Neden karsilastirmayim. Sizin mantikla nesli tukenir bu kedilerin. Cunku size gore evlere alinip kisirlastirilmali, zira aci cekiyorlar. Nesillerini seyrekkestirelim ve bitirelim.......

Kisirlastirma hakkin yoktur. Bu kadar basit. Ciddiye almiyorsan, neden yaziyorsun. Ayrica konumuz disarda hayvanlara birsey yapmak degil. Eve alip onlari kisirlastirmak. Iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…