- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
sen de sokaklarda yaşayıp çöplerden beslensene yoksa insan denen varlık löp diye apartman dairesinde mi yaratıldıHayvanları kısırlaştırıp, bir de bu çok doğal bir durummuş gibi konuşuyorsunuz bayanlar..
Öte yandan, hem hayvanları doğasından uzak tutup, hem de niye doğasına aykırı hareket ettiğini sorguluyorsunuz
Ohoooo o neyi benim disi köpeğim eskiden kızgın anlarında benim bacağıma tecavüz etmeye kalkardı..bu gayet normal hayvanların cinsel birleşme içgüdüsü merak etmeyin..Merhaba arkadaşlar, iki tane dişi kedişim var. Bir tanesi kızgınlığa girdi, bir kaç gündür poposu havada bağırıyor. Bu akşam çok ilginç bir şey gördüm. Diğer kedim, kızgınlığa girmiş kedimin üzerine aynı bir erkek kedi gibi çıkmış ensesinden tutmuş çiftleşme hareketleri yapıyordu. Beni görünce ayrıldılar. Böyle bir kaç kez daha gördüm. 1 kez olsa oyun diyeceğim ama değil. Resmen erkek ve dişi kedinin çiftleşme pozisyonunu yapıyorlar. Çok çok garibime gitti. Sizce bu durum ne anlama geliyor???
İçgüdüsel olsa gerek sakinleştiriyo kardeşiniKızgınlığa giren kedim küçük daha 8 aylık falan. 1 yaşında kısırlaştıracağım.
Diğer kedim zaten kısır. O yüzden daha da tuhafıma gidiyor hem kısır hem dişi nasıl olup da hem de erkek kedi taklidi yapıyor diğer dişi kediye?????
Hayvancıklar insanlaşmışlar mı ne?? Çiftleşmeden ziyade sevişmeyi öğrenmişler gibiKızgınlığa giren kedim küçük daha 8 aylık falan. 1 yaşında kısırlaştıracağım.
Diğer kedim zaten kısır. O yüzden daha da tuhafıma gidiyor hem kısır hem dişi nasıl olup da hem de erkek kedi taklidi yapıyor diğer dişi kediye?????
Tabiki doğal,Sizin mantığınızla ilk insanlarda mağaralarda yaşıyormuş.O zaman bütün insanlar mağarada yaşasın.Hey Allahım ya.Önce bir araştırın kısırlaştırmanın faydalarını.Yada bir kedi yılda 15 yavru doğurma potansıyelıne sahip siz bakabilirmısınız 15 yavruya bır yılda.Sokakta kedi yavruları donuyor eziliyor ölüyor.Hiç mi görmediniz.Hayvanları kısırlaştırıp, bir de bu çok doğal bir durummuş gibi konuşuyorsunuz bayanlar..
Öte yandan, hem hayvanları doğasından uzak tutup, hem de niye doğasına aykırı hareket ettiğini sorguluyorsunuz
Siz kim oluyorsunuz ki karşı tarafa hakaret iceren cevap yazma hakkınız oluyor? Çok ama çok seviyesizsiniz. Seviyenize inemeyecegim.sen de sokaklarda yaşayıp çöplerden beslensene yoksa insan denen varlık löp diye apartman dairesinde mi yaratıldı
Onlar dogurmak ve çiftleşmek üzere yaratilmislarsa sizler nasıl bu durumu yok etme hakkina sahip oluyorsunuz? Ciftlesecek ve cogalacak imkani saglayamiyorsunuz, demek ki doğasına aykiri hareket ediyorsunuz. Cogunuz sokaklari kotuluyorsunuz ama en azindan orada daha 'hayvanca' yasiyorlar. Yani kendileri gibi, yani özgürce. Oglum kızım diyorsunuz kedilere ama oglunuzu kizinizi kisirlastiriyorsunuz. Sokakta fareyle beslenirler, belki kimi zaman coplerden yiyecek ararlar ama en azından dogal yasarlar her yonden. Kedi mamalariyla ve kısırlasarak degil.Sokağa mı atayım kedilerimi?
Yabani hayvan alıp beslemiyorum ki, doğasından ayırmış olayım.
Kedi binlerce yıldır insanlarla yaşayan bir hayvan.
Kısırlaştırma konusuna gelince hiç yapmak istemezdim bunu ama yeni yavruların yaşayabileceği "doğal" bir ortam ve imkan yok.
Onlar dogurmak ve çiftleşmek üzere yaratilmislarsa sizler nasıl bu durumu yok etme hakkina sahip oluyorsunuz? Ciftlesecek ve cogalacak imkani saglayamiyorsunuz, demek ki doğasına aykiri hareket ediyorsunuz. Cogunuz sokaklari kotuluyorsunuz ama en azindan orada daha 'hayvanca' yasiyorlar. Yani kendileri gibi, yani özgürce. Oglum kızım diyorsunuz kedilere ama oglunuzu kizinizi kisirlastiriyorsunuz. Sokakta fareyle beslenirler, belki kimi zaman coplerden yiyecek ararlar ama en azından dogal yasarlar her yonden. Kedi mamalariyla ve kısırlasarak degil.
Yani Allah c.c. bunlari kisir yaratmadiysa haşa yanlis mi yapmis? Aci cekmelerindense cogalmasinlar sayilari azalsin mantigi cok trajik ne yazik ki. O zaman bu multecileri de kisirlastirmak lazim sizin düz mantikla. Benim sokak hayvanlari icin ne yaptigim konu dışı. Burada şahsi birseyi konusmuyoruz. Sohbeti bitirmek istiyorum lutfen, çünkü cok sacma olmaya başladı.Siz sokak hayvanları için ne yapıyorsunuz? Bu kadar eleştirdiğinize göre mtlaka onlar için çaba harcıyorsunuzdur. Benim elimden 2 tanesine evimi açmak ve sokaklarda barınaklardakine de yardım etmek geliyor. Kısırlaştırırken elbette içim rahat değil ama birçok kedinin sokakta acı içinde can vermesindense daha fazla yavru olmaması daha iyi. Kedinin doğal ortamı arabaların geçtiği yüksek binaların şehirleşmenin olduğu sokaklar değil. Onların avlayabileceği hayvanlar ve sığnabilecekleri ağaç kovukları yok hepsi insanlar tarafından işgal edilmiş durumda. Çiftleşip çoğalacak da çok sayıda kedi var zaten sokaklarda. Kediler insanlar gibi değiller sandığınız gibi anne olmadıklarında depresyona girmiyorlar o insanlara has bir özellik. Bir kedinin yavrusu ile ilişkisi sadece onu emzirene kadardır daha sonrasında tanımaz bile.Yani evimde kedi bakıyorum diye onları mutsuz etmiyorum aksine çok mutlular.
Sana da ancak, "Git Türkçe öğren ve seviyeli ol" denir. Terbiyesizligin lüzumu yok. Burada sokak agziyla konusamazsin. Şu dile, şu üsluba bak ya utanmiyor musunSana anca yav he he denir
Hiç sokak ağzı duymamışsın belli ki salon hanımefendisiSana da ancak, "Git Türkçe öğren ve seviyeli ol" denir. Terbiyesizligin lüzumu yok. Burada sokak agziyla konusamazsin. Şu dile, şu üsluba bak ya utanmiyor musun
Yani Allah c.c. bunlari kisir yaratmadiysa haşa yanlis mi yapmis? Aci cekmelerindense cogalmasinlar sayilari azalsin mantigi cok trajik ne yazik ki. O zaman bu multecileri de kisirlastirmak lazim sizin düz mantikla. Benim sokak hayvanlari icin ne yaptigim konu dışı. Burada şahsi birseyi konusmuyoruz. Sohbeti bitirmek istiyorum lutfen, çünkü cok sacma olmaya başladı.
Git kedinle uğraş ya da sokakta kadinlarla dedikodu yap.. Lutfen bana cevap yazma. Kalemim degilsin.Hiç sokak ağzı duymamışsın belli ki salon hanımefendisiçok utanıyorum çok burası alo fetva hattı değil sana soran olmadı zaten
Birseyler yapmadigimi nerden cikardiniz ki? Ben su ve yiyecek koyarım belirli yerlere. Hem de duzenli olarak.Neden konu dışı olsun ki, gayet konu içi. Bu kadar hassassanız birşeyler yapıyor olmalısınız.
Hem eleştirip hem de birşeyler yapmayan bir kişi samimi değildir ve ciddiye de alınmaz. Onun adı popülistliktir.
Allah bizleri de çoğalalım diye yaratmış o zaman doğum kontrol yöntemlerini neden kullanalım ki?
Kaldı ki hayvan ve insan bir değil ki karşılaştıralım. Düz mantık sahibi olan ben değilim.
Bence de saçma bir sohbet oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?