Kedilerimin Uyutmaması

Oyy ben onları yerim yaaa bizimde kedimiz vardı gündüz uyur gece oyun oynamakk isterdi bunu seviyorlar genelde

Biz yatarken odalarımızın kapısını kapatırız. Sadece küçük kızın odası açıktır oraya da kedimiz uğramaz bile. Salonda kendi kendine takılır. Ama bu uyuduğumuz zaman böyle. Uyanıp konuşmaya başlarsak hemen kapının önüne gelip miyavlamaya başlar. Bir iki miyavladıktan sonra kapıyı açmazsak döner gider. Bu da oğluşumm

Eklentiler

• IMG_20201216_211819.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 44
Ben de

Demek ki bu nd zayıf çocuk yapıyor
Nd çok çabuk doyuran ve tok tutan bir mama çünkü. Biz de bi ara onu kullandık. Proplanı 70 gram silip süpüren hayvan nd’yi en fazla 40 gram yiyordu. Ama aşırı tüy dökme problemi yaptı bizde o yüzden bıraktık.

Nd mi aşırı tüy dökü mü yaptı? Bizde nd veriyoruz ve tüyü çok dökülüyor. Değiştirsek mi acaba?

Nd mi aşırı tüy dökü mü yaptı? Bizde nd veriyoruz ve tüyü çok dökülüyor. Değiştirsek mi acaba?
Biz değiştirdikten sonra düzeldi. Sizinkinin sebebi nedir bilmiyorum. Benim pisim kısa tüylü, normal şartlarda çok tüy dökmeyen bir minnak. Sizinkinin cinsi ne bilmiyorum. Uzun tüylüyse her halükarda dökülür.

eskiden başka mama yiyordu

hiç o kabı bitirdiğini görmedik

şimdi yatak odasında uyuyor mesela

kim kalkıp da mama yiyecek

ama öğlen 3-4 hamsi koymuştum akşam olmadan onlar bitmiş

somon olsa yemez yerli kedi hamsi seviyor :)))

bizim kızın da bir ara tüyü çok dökülüyor hemen mamadan ND döker dediler vs ama sonra geçti mevsim geçişi dökülmesi imiş o

altın sarısı gibi parlıyor iyi deyip devam ediyoruz :)))

Çok özeniyorum böyle tavuk balık yiyen çocuklara ya. Sokak köpeklerine tavuk haşlıyorum bizim sıpaya da etinden veriyorum yüzüne bakmıyor maymun. Varsa yoksa kuru mama. Yaş mama yemez mi bir kedi, yemiyor koca kafa.

Hayvan düşmanı değilim ama 2 çocuk varken neden 2 tane kedi? 1 kedisi olan çok arkadaşım var. Uyuyan çocuğu uyandırmaları ısırmaları valla katlanamazdım ben kesin. Benim Balıklarım var kuşum var yani bence evinizde olan hayvanda sizinle uyumlu olmalı rahatsız edici olmamalı.

aynı sıkıntı bizde de var.
6 yaşında bir kedim var. malesef bütün gün uyuyor tam gece kızımı uyutuyorum evde paldır küldür koşma, sabaha kadar miyav miyav miyav.
artık kızıyorum sonra üzülüyorum.
napıcam bilmiyorum. büyük eve taşındıktan sonra daha fena oldu.

bakma sen, benimki de kolay kolay yemiyor

ama mesela bir şey yedirmek gerekiyorsa uyurken yedirmek en kolayı

yani uyuyor ya yanına gidiyorsun uyanıyor

işte o anda daha burnu kuru olduğu için tam koku alamıyor galiba

ağzına sürünce beğeniyorsa o zaman devam ediyor yoksa benimki multivitamin vs de demiyor

yıllar önce dünya para verdim balık yapı aldım içiremedim

sevdiği şeylere damlattım cıks

sokaktakilere yemek verirken katmaya başladım yemiyor bu sıpa diye

yoğurdu falan öyle tabaktan yemez ki elimle parmak parmak yediriyorum

3 hamsi işte yediği minicik onu da her zaman yemez dün yemiş işte

bazen tavuk da öyle mini mini koyunca yiyor sonra aa yiyecek herhalde deyip ikinciyi koyunca onu bile yemiyor

mesela peynir yer diyorlar cıks tek lokma yediremedim çeşit çeşit

komşunun kedisi zeytin yiyormuş benimki tırnağına takıp geziyor ((

bir de biz ilk geldiğinde vermedik alışmasın ona her gün özel yemek yapamayız diye

yani salçalı tuzlu vs şeyler vermediğimiz için çok nadir oluyor onluk yemek

Haha bak benimki siyah zeytine deliriyor. Ama çekirdeğini çıkarıp minik minik yapacaksın bütün verince top niyetine oynuyor her taraf yağ içinde kalıyor. Bi de yaz meyvelerine deliriyor. Deli gibi salatalık, karpuz yalıyor

Beş altı ay sonra sakınlesşırler. Kardesımın kedısı de benı delı edıyordu hatta kalmak ıstemıyordum resmen. Şimdi mışıl mışıl uyuyor kapısı acık kıvrılıp yatıyor kardesımın yanına. Garıbımın ellerı tırmık doluydu eskıden gecelerı uyandırmaya calısırdı

Benimde evde değilde bahçede besledigim kedim var. Bütün gece uyuyor sabah dolaniyor diyeceğim ama sabahta uyuyor genelde karnı tok olunca. Şimdi farkettim sürekli uyuyor :) Hatta diyorum sen avcı hayvansin kedisin gece uyumaman lazım biraz hareket diye ama hep uykuda. Kediler eğitilebilir hayvan değiller çanları nasıl isterse öyle davranıyorlar çokta bir çözüm olduğunu sanmıyorum sizin için belki büyüdükçe uyurlar.

Arkadaşlar bugün kızı da kısırlaştırdık. Dün kapıyı açık bıraktım oğlan uyudu genelde birkaç defa yalayıp uyandırmaya kalktı hayır deyince 2 3 defa deneyip geri uyudu fakat bizim kız sabaha kadar at koşturdu evde. Yatak başlığından üstüme atladı sürekli. Umarım iyileştikten sonra biraz durgunlaşır.

Kıyamam size ya tahmin edebiliyorum çok zor olmalı. İnanın benim çevrem bebek doğunca nasıl yapacaksın ver bunları diyor. Kızıyorum arada sinirleniyorum ama onlar da evlat. Umarım yaza kadar düzelirler birbirlerini ne zaman tanıştırdınız hemen eve gelince mi

Çok şanslısınız o zaman

İşte bu yuzden hayvanları evlere hapis etmeyin dedim ve hep bamlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…