- 28 Haziran 2011
- 63.688
- 159.894
- 898
- Konu Sahibi Camelwhite
-
Nd çok çabuk doyuran ve tok tutan bir mama çünkü. Biz de bi ara onu kullandık. Proplanı 70 gram silip süpüren hayvan nd’yi en fazla 40 gram yiyordu. Ama aşırı tüy dökme problemi yaptı bizde o yüzden bıraktık.Ben de
Demek ki bu nd zayıf çocuk yapıyor
Nd çok çabuk doyuran ve tok tutan bir mama çünkü. Biz de bi ara onu kullandık. Proplanı 70 gram silip süpüren hayvan nd’yi en fazla 40 gram yiyordu. Ama aşırı tüy dökme problemi yaptı bizde o yüzden bıraktık.
Biz değiştirdikten sonra düzeldi. Sizinkinin sebebi nedir bilmiyorum. Benim pisim kısa tüylü, normal şartlarda çok tüy dökmeyen bir minnak. Sizinkinin cinsi ne bilmiyorum. Uzun tüylüyse her halükarda dökülür.Nd mi aşırı tüy dökü mü yaptı? Bizde nd veriyoruz ve tüyü çok dökülüyor. Değiştirsek mi acaba?
Nd çok çabuk doyuran ve tok tutan bir mama çünkü. Biz de bi ara onu kullandık. Proplanı 70 gram silip süpüren hayvan nd’yi en fazla 40 gram yiyordu. Ama aşırı tüy dökme problemi yaptı bizde o yüzden bıraktık.
Biz değiştirdikten sonra düzeldi. Sizinkinin sebebi nedir bilmiyorum. Benim pisim kısa tüylü, normal şartlarda çok tüy dökmeyen bir minnak. Sizinkinin cinsi ne bilmiyorum. Uzun tüylüyse her halükarda dökülür.
Çok özeniyorum böyle tavuk balık yiyen çocuklara ya. Sokak köpeklerine tavuk haşlıyorum bizim sıpaya da etinden veriyorum yüzüne bakmıyor maymun. Varsa yoksa kuru mama. Yaş mama yemez mi bir kedi, yemiyor koca kafa.eskiden başka mama yiyordu
hiç o kabı bitirdiğini görmedik
şimdi yatak odasında uyuyor mesela
kim kalkıp da mama yiyecek
ama öğlen 3-4 hamsi koymuştum akşam olmadan onlar bitmiş
somon olsa yemez yerli kedi hamsi seviyor :)))
Hayvan düşmanı değilim ama 2 çocuk varken neden 2 tane kedi? 1 kedisi olan çok arkadaşım var. Uyuyan çocuğu uyandırmaları ısırmaları valla katlanamazdım ben kesin. Benim Balıklarım var kuşum var yani bence evinizde olan hayvanda sizinle uyumlu olmalı rahatsız edici olmamalı.Merhabalar 2 tane kedim var. Sorunum akşama kadar uyuyup, sabaha kadar bizi uyutmamaları. İki taneler ve ben ikinci kedimi ilk kedim sıkılmasın oyun arkadaşı olsun diye sahiplenmiştim. ben hamileyim gece zor uyuyorum ve uykum bölünmemesi için kapıyı kapatıyorum ve biri inatla tüm gece bağırıp kapı kollarına asılıyor açana kadar. Kapıyı açık bıraksam gelip yüzümü ısırıyor uyanayım diyeKüçük kızım var onun da uykusunu bölüyorlar bebek gelince ne olacak kara kara düşünüyorum. Gece binbir zorlukla uyuttuğum bebeği de böyle uyandırırlarsa sinir krizi geçireceğim sanırım özellikle kedisi olan arkadaşlarım tavsiyeleriniz varsa yapabileceğim çok mutlu olurum. Bu arada gece 12 gibi mamalarını koyuyorum yiyip uyusunlar diye. Maalesef işe yaramıyor gibi
aynı sıkıntı bizde de var.Merhabalar 2 tane kedim var. Sorunum akşama kadar uyuyup, sabaha kadar bizi uyutmamaları. İki taneler ve ben ikinci kedimi ilk kedim sıkılmasın oyun arkadaşı olsun diye sahiplenmiştim. ben hamileyim gece zor uyuyorum ve uykum bölünmemesi için kapıyı kapatıyorum ve biri inatla tüm gece bağırıp kapı kollarına asılıyor açana kadar. Kapıyı açık bıraksam gelip yüzümü ısırıyor uyanayım diyeKüçük kızım var onun da uykusunu bölüyorlar bebek gelince ne olacak kara kara düşünüyorum. Gece binbir zorlukla uyuttuğum bebeği de böyle uyandırırlarsa sinir krizi geçireceğim sanırım özellikle kedisi olan arkadaşlarım tavsiyeleriniz varsa yapabileceğim çok mutlu olurum. Bu arada gece 12 gibi mamalarını koyuyorum yiyip uyusunlar diye. Maalesef işe yaramıyor gibi
Çok özeniyorum böyle tavuk balık yiyen çocuklara ya. Sokak köpeklerine tavuk haşlıyorum bizim sıpaya da etinden veriyorum yüzüne bakmıyor maymun. Varsa yoksa kuru mama. Yaş mama yemez mi bir kedi, yemiyor koca kafa.
Haha bak benimki siyah zeytine deliriyor. Ama çekirdeğini çıkarıp minik minik yapacaksınbakma sen, benimki de kolay kolay yemiyor
ama mesela bir şey yedirmek gerekiyorsa uyurken yedirmek en kolayı
yani uyuyor ya yanına gidiyorsun uyanıyor
işte o anda daha burnu kuru olduğu için tam koku alamıyor galiba
ağzına sürünce beğeniyorsa o zaman devam ediyor yoksa benimki multivitamin vs de demiyor
yıllar önce dünya para verdim balık yapı aldım içiremedim
sevdiği şeylere damlattım cıks
sokaktakilere yemek verirken katmaya başladım yemiyor bu sıpa diye
yoğurdu falan öyle tabaktan yemez ki elimle parmak parmak yediriyorum
3 hamsi işte yediği minicik onu da her zaman yemez dün yemiş işte
bazen tavuk da öyle mini mini koyunca yiyor sonra aa yiyecek herhalde deyip ikinciyi koyunca onu bile yemiyor
mesela peynir yer diyorlar cıks tek lokma yediremedim çeşit çeşit
komşunun kedisi zeytin yiyormuş benimki tırnağına takıp geziyor((
bir de biz ilk geldiğinde vermedik alışmasın ona her gün özel yemek yapamayız diye
yani salçalı tuzlu vs şeyler vermediğimiz için çok nadir oluyor onluk yemek
Kıyamam size ya tahmin edebiliyorum çok zor olmalı. İnanın benim çevrem bebek doğunca nasıl yapacaksın ver bunları diyor. Kızıyorum arada sinirleniyorum ama onlar da evlat. Umarım yaza kadar düzelirlerSorunuza direkt yaşayan biri olarak cevap vermeye geldim.
Bebeğim 8, 5 aylık. Kedicim de 2 yaşında. Ben kapatmıyorum oda kapısını ama takıntılı eşim kapatıyor, oğlumun tüyleri yatağa yapışıyormuş. Eşimle bunun kaç kere kavgasını yaptım Allah bilir. Bu arada önceleri böyle değildi sonraları kafayı yedi böyle, neyse.
Gece bebeğim uyanınca yanımızdaki odasına gidiyorum, emzirip uyutup çıkıyorum. Bu sefer kedim miyavlıyor çünkü sese uyanmış oluyor. Bu sefer de gidip onla salonda uyuyorum. Benimle uyumak istiyor çünkü, ben de mecbur koltukta uyuyorum gecenin devamında. Bazı zamanlar bebeği emzirirken gelip miyavlıyor, uyandırıyor. O zaman çok zor oluyor çünkü bebeğimin uykusu berbat bu aralar, hemen açılıyor. O yüzden benim açımdan zorlukları çok özellikle uyku nedeniyle. Ama ikisini de çok seviyorum, birlikte büyüsünler istiyorum çok.
Çok şanslısınız o zamanBiz yatarken odalarımızın kapısını kapatırız. Sadece küçük kızın odası açıktır oraya da kedimiz uğramaz bile. Salonda kendi kendine takılır. Ama bu uyuduğumuz zaman böyle. Uyanıp konuşmaya başlarsak hemen kapının önüne gelip miyavlamaya başlar. Bir iki miyavladıktan sonra kapıyı açmazsak döner gider. Bu da oğluşumm
İşte bu yuzden hayvanları evlere hapis etmeyin dedim ve hep bamlandimÇünkü onlar kedi. Kediler gündüz uyur gece oyun oynarlar(avlanırlar aslında). Avcı hayvanlar olduklarından...
Bütün kediler kapalı kapılardan nefret eder.
Kedinin ne olduğunu, nasıl özellikleri olduğunu bilmeden mi sahiplendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?