- Konu Sahibi Camelwhite
-
Ayy sormayın bizimki ilk eve geldi kedi deneyimimiz de yok
Pazar günü bir baktık kedi hasta gibi ne oldu buna vs ödümüz koptu
Sonra alıştı biz de anladık
Bizi tanımadığı için uyuyamamış, gündüz evde biz olunca rahatsız olmuş
Banyo açıksa arada gelir bakar ama çok tınlamaz orası kapalı hep mutfak kapısı da bir süre kapanmıyordu da buzdolabı arkasına giriyor oralarda bıçak vs düşer diye korktuk biz evdeysek açık ama çıkarken ya da yatarken kapalı
Hiç buralara girmek istemedi hatta biz yazlığa vs gittiğimizde de alışıyor bir süre sonra ilk gittiği evde
Önce patavatsız davranmamayı öğrenin siz.Haddinize değil böyle konuşmak.Şovunuzu başka yerde yapın.Evinizde birlikte yaşadığınız bir can yoksa siz konuşmayın ...Yorum da yapmayın , aklınızı da kendinize saklayın .
Sizde olmayan duygular o hayvan dediklerinizde mevcut.
Dolayısıyla sihiplindirmik in mintiklisi derseniz cevabınızi böyle alırsınız ..
Benim oğlum da çok cılız. Her hafta tartiliyoruz kaç gram aldı diye. 3 kilo halaçok şaşırdım yani bu iri yetiştirme kediler çok yiyor da tekir ve smokin çok da obez olmaz gibi
bir benim kızım mı cılız
Benim kız tombik bir minnak. 3.5 kilo civarı, 4 yaşında. Minyon tipli. Arkadaşımın bir yaşındaki kedisi 7 kilo olmuş, benim kızım onun yarısı kadar ancaçok şaşırdım yani bu iri yetiştirme kediler çok yiyor da tekir ve smokin çok da obez olmaz gibi
bir benim kızım mı cılız
Ben nd kuzu ve balıklı alıyorum. Sırayla veriyorum çeşit olsun diye. Mama kabı bosaldikca koyuyorum. Gerçi hiç boş olmuyor. Bitiremiyor garibimBenim kız tombik bir minnak. 3.5 kilo civarı, 4 yaşında. Minyon tipli. Arkadaşımın bir yaşındaki kedisi 7 kilo olmuş, benim kızım onun yarısı kadar ancaAma babam çok kilo aldırdı, 400-500 gram kilo verdirmem lazım. Göbek sarktı. Yıllarca öğrencilikten Friskies ile besledim, şimdi Royal Canin yiyor hanımefendi. Tüyleri hep sağlıklıydı, sadece tüy yumağı sorunumuz vardı, o geçti. Pahalı mamanın başka bir farkını görmedim. "Haftada bir vererek 6 ay yeter" diye aldığım yaş mamaları 1 ayda bitirttirmiş kızıma. Fit mama almam gerekecek büyük bir ihtimalle ileride. Babam sağ olsun günde 4 kez besleniyor, yaş mamalarla kuru mamaları karıştırarak. 1 günde yemesi gereken miktarın iki katını yiyor . Bunlar 3 kilo hali. Şimdi göbek yerlerde sürünüyor
Dayımın bir arkadaşının kedisi var, 12 kilo, tuvalete nasıl gidiyor bilmiyorum, yürüyemiyor hayvancık, sadece kalkıp mama yediğini gördüm. Benimkinin günde 46 gram yemesi lazım, babam avuç avuç veriyor. Ölçmedim ama 120 gramdan fazla veriyordur. 85 gram yaş mamayı bitiriyor bir iki günde, tek seferde yer ama kusarBen nd kuzu ve balıklı alıyorum. Sırayla veriyorum çeşit olsun diye. Mama kabı bosaldikca koyuyorum. Gerçi hiç boş olmuyor. Bitiremiyor garibimyaş mamayı da tek seferde bitiremiyor.
Tombiş kedi seviyorum galina ben. Ama benim ki heralde kilo almayan cinsinden. Benim fazlalık 3 kiloyu oğlum alsa dünya çok daha güzel olacak benim içinDayımın bir arkadaşının kedisi var, 12 kilo, tuvalete nasıl gidiyor bilmiyorum, yürüyemiyor hayvancık, sadece kalkıp mama yediğini gördüm. Benimkinin günde 46 gram yemesi lazım, babam avuç avuç veriyor. Ölçmedim ama 120 gramdan fazla veriyordur. 85 gram yaş mamayı bitiriyor bir iki günde, tek seferde yer ama kusar. Mama kabını hiçbir zaman dolu tutmam, saatli veririm ben. İstediği kadar bağırsın, ben ekstra vermem. Sadece gündüz ve uyku öncesi vermeye özen gösteriyorum. Tüm gece aç yatarsa sabaha kadar midesi asit yapıyor, kusuyor. Geceleri tırtıklamasına izin vermek lazım.
Aşırı obur bir kızım var, sen su iç, başında ağlar "bana da ver" diye. Doysa da yer. Fazla yiyip kustuğu çok oldu. O ağlıyor diye kıyamıyor babam. Babam her buz dolabını açtığında başına gidiyor, günde 4-5 kez parça parça yaş mama veriyor o da kızıma. Babam insanlara da yedirmeyi seven biridir. Mangal yaksın konu komşu beslesin, gezdirsin yedirsin içirsin bayılır. Artık ben beslemiyorum kızımı, babam besliyor. İkimiz birden versek iyice obez olacak. İdeal kilonun üstündeydi zaten, normalde de tombikti. Bir an önce atanıp ayrılsam evden de kilo verdirsem kızıma, yoksa sonu iyi değil bu süreç uzarsa
Edit: Fotoğraf temsili, dayımın o arkadaşının kedisi aynı böyle.
Eki Görüntüle 2745760
Çok gençler daha, bir kaç ay sonra sizinle uyumaya alışırlar, kediler kapalı kapılardan nefret ederler o yüzden isyanlarıSayılır aslında. Biri 8 biri 10 aylık. Kapıyı açmak isteyen 10 aylık olan erkek kedim. Diğeri dişi
Tombik tatlı tabi ama sağlıklı olması çok daha önemli benim için :) 100 gr alsa ya da verse inanılmaz fark ediyor minyon olduğu içinTombiş kedi seviyorum galina ben. Ama benim ki heralde kilo almayan cinsinden. Benim fazlalık 3 kiloyu oğlum alsa dünya çok daha güzel olacak benim için
Ben nd kuzu ve balıklı alıyorum. Sırayla veriyorum çeşit olsun diye. Mama kabı bosaldikca koyuyorum. Gerçi hiç boş olmuyor. Bitiremiyor garibimyaş mamayı da tek seferde bitiremiyor.
Kediniz kilo almıyorsa çok şanslınız; ilk kedimiz hayatı boyunca 3 kiloyu aşmadı ve 21 yıl sağlıklı yaşadı, geçen yıl yaşlılıktan öldü. İki kedimi kiloları yüzünden kaybettim, obezdiler ve ikisi de kalp krizi geçirdi maalesef
Dayımın bir arkadaşının kedisi var, 12 kilo, tuvalete nasıl gidiyor bilmiyorum, yürüyemiyor hayvancık, sadece kalkıp mama yediğini gördüm. Benimkinin günde 46 gram yemesi lazım, babam avuç avuç veriyor. Ölçmedim ama 120 gramdan fazla veriyordur. 85 gram yaş mamayı bitiriyor bir iki günde, tek seferde yer ama kusar. Mama kabını hiçbir zaman dolu tutmam, saatli veririm ben. İstediği kadar bağırsın, ben ekstra vermem. Sadece gündüz ve uyku öncesi vermeye özen gösteriyorum. Tüm gece aç yatarsa sabaha kadar midesi asit yapıyor, kusuyor. Geceleri tırtıklamasına izin vermek lazım.
Aşırı obur bir kızım var, sen su iç, başında ağlar "bana da ver" diye. Doysa da yer. Fazla yiyip kustuğu çok oldu. O ağlıyor diye kıyamıyor babam. Babam her buz dolabını açtığında başına gidiyor, günde 4-5 kez parça parça yaş mama veriyor o da kızıma. Babam insanlara da yedirmeyi seven biridir. Mangal yaksın konu komşu beslesin, gezdirsin yedirsin içirsin bayılır. Artık ben beslemiyorum kızımı, babam besliyor. İkimiz birden versek iyice obez olacak. İdeal kilonun üstündeydi zaten, normalde de tombikti. Bir an önce atanıp ayrılsam evden de kilo verdirsem kızıma, yoksa sonu iyi değil bu süreç uzarsa
Edit: Fotoğraf temsili, dayımın o arkadaşının kedisi aynı böyle.
Eki Görüntüle 2745760
Öncelikle kedinin doğası gereği hoplayıp zıplayıp koşturup deli dana gibi gecenin bir vakti koridorlarda hoplayıp zıplamaları çok normal Benim kedim 6 yaşında ve 6 yıldır benimle ilk 2 yaşına kadar bu şekilde hareketliliği enerjisi çok vardı hatta geceleri burnuma ısırir,suratıma yatardı koridorda Depar atardı bir şeyler kovalardı ama maalesef ki uyku düzenleri canları ne zaman isterse o zaman uyuyorlar ve uyanıyorlar. Şuan Kedim çok sakin Ama bazen onun da kudurması tutuyor tuttuğu zaman da mecbur oyun oynuyorum onunlaMerhabalar 2 tane kedim var. Sorunum akşama kadar uyuyup, sabaha kadar bizi uyutmamaları. İki taneler ve ben ikinci kedimi ilk kedim sıkılmasın oyun arkadaşı olsun diye sahiplenmiştim. ben hamileyim gece zor uyuyorum ve uykum bölünmemesi için kapıyı kapatıyorum ve biri inatla tüm gece bağırıp kapı kollarına asılıyor açana kadar. Kapıyı açık bıraksam gelip yüzümü ısırıyor uyanayım diyeKüçük kızım var onun da uykusunu bölüyorlar bebek gelince ne olacak kara kara düşünüyorum. Gece binbir zorlukla uyuttuğum bebeği de böyle uyandırırlarsa sinir krizi geçireceğim sanırım özellikle kedisi olan arkadaşlarım tavsiyeleriniz varsa yapabileceğim çok mutlu olurum. Bu arada gece 12 gibi mamalarını koyuyorum yiyip uyusunlar diye. Maalesef işe yaramıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?