Teşekkür ederim canıma.s. Valla hep en iyi mamalarla besliyorum kedişimi. daha sık tarıyım bari. Bu arada cok zayıf kedim o kadar vitamin veriyorum bir türlü kilo almadı. Acaba hiç çiftleştiremedim diye mi hayvan belki iştahı yok anlamadım. Kızlar istanbulda oturan dişi iran kedisi olan ve çiftleştirmek istiyen varsa benimle irtibata geçerseniz sevinirm. Kısırlaştırmak istemiyorum kedimi.:çok üzgünüm:
Bende elizabet niye takmadı diyecektim ki mesajı okudum.
Biz takmıştık,bir de o halde geri geri yürüyordu çıkarabilmek için garibim:1no2:
İyi bir veterineri olmasına çok sevindim,en doğrusunu yapmıştır.
İlaçların sersemlik etkisi bir geçsin,iyileşme hızına şaşıracaksın.
Geçmiş olsun tekrar Lokum'aa.s.
Bende var ama hamile-tatlicadiarzu-
Şaka bir yana kepeklenme sorunu tüm vücuttamı yoksa belirli bir bölgedemi. Sinirsel yada psikolojik olabilir.
Tüy dökülmesi varmı o bölümlerde mantarda olabilir. Veteriner bir teşhiş koyamıyorsa deri kazıntısı alıp ekime göndersinler o zaman ne oldu anında çıkar ortaya.
Geçmiş olsuna.s.
sakın verme kedişini canım. kediler nankör olur kim yemek verirse on u sahip bilir diye bilirdim kedim olmadan önce ama hiç öyle değiller. verirsen hep seni arar canım. benimki köpek gibi evin içinde ben nereye gidersem oraya gidiyor tuvalete gidiyorum kapımda bekliyor. kaydirigubbakcemile3sadık oluyorlar.Kızlar bilenler bilir ama kısaca anlatayım, iran erkek kedim vardı vermem şarttı ama uzun cabalar ve kavgalar sonucu ailemi ayazın evde kalmasına ikna edebildim. hayatta zaten veremezdimkiiiiii...... insan öyle bi oluyorkı , boğazıma düğüm oturdu sanki günlerce. insanın yawrusu evladı gibi oluyor. yaaa birine versem nasıl bakıcak, hadı bakıtı ya ilerde bir gün sokağa salarsa bıkarsa aman allahımmm kulaklarımdan alev fışkırıyor bunu düşündüğüm zaman. ben eşimle boğaz boğaza geldim ayazı vermemek için. vermem hayattada kimse verdiremez bana kedimi.
ne olur yalvarıyorum insanlara, bir gün keyfi şekilde sokağa salacaksanız kedinizi, almayın ilk basta evinize. o napar ne eder nasıl yemek nasıl su bulur, dışardakı kediler onu mahfeder bikere kavga ederler. aman allahım. neyse benım çenem açıldı yıne. kızlar kımse yokmu topikte yahuuu:))
KIZLAR MORALİM ÇOK BOZUK
ben kötümüyüm
cuma günü bi yavru kediyi pazar kasasının içine koymuşlar.daha 1 haftalık felan. bende dayanamadım eve getirdim.ama eve sokamadım tabi bebeğim var evde. kömürlükte temiz yer yaptık ona.eşimle zaten hep sokaktan böyle kedileri getirdiğim için kavga ediyoruz. seni mi buluyo bunlar diyo hep. valla bende şaşırıyorum gerçekten hep bana denk geliyo sanki. içim rahat etmiyor napayim vicdanı olan her insan böyle yapar diye düşünüyorum
kediciği enjektörle besliyoduk. daha doğrusu ablama havale ettim o işi ben emzirdiğim için bebeğimi. kediyi aldıktan bi gün sonra kedi kolumdan yukarı çıkmak isterken elimi tırmaladı. önemsemedim. zira ben bunu bütün kedilerde yaşıyorum. ve dün akşam öldü minik kedi. ne ağladım ne ağladım.moralim bozuldu. öldüğünün akşamı bende mide bulantısı ve kusma oldu. üşüttüm diye düşündüm ama dayanamadım sağlık ocağına gittim. beni hastaneye sevk etti.öğleden sonra gidecem bakalım. kuduz olma ihtimali olmazmış ilk üç anne sütüyle beslenen kedilerde kudurma görülmemiş hiç.
keiciğin ölümünemi yanayım kendimemi.
eşim bilmiyo bu durum ne yapacam bilmiyorum.klava:
kızlar bişey danışmak istıyorum kafayı yıcem. oncelikle kısırlastırma işlemini uvendiğiniz ve en duzgun yapılabilecek bi yere yapın.
nevbahar bilir kenim 3-4 ay once bi problem yasadı, idrar yollarında kristallesme oldu. sonda falan takıldı bır hafta vet.te kaldı antıbıyotık tedavı yaptı. neyse iyileşti eve geldi. uzunca bısure kanlı idrar yaptı nihayetinde normale dondu ama kızlar bu seferde her yere işi yor. kafayı sıyırıcam.
en ilgimi çekende yemeğini yiyor ve hemen önüne oturup işiyor. yanı hanı kediler yediği ve yattığı yere işemezdii..((
yeni bir mama aldık amerikan marka diyet mama market maması değil. sağlıklı ya beğenmedi o yuzden . eşimle artık heralde bu yuzdendir diyoruz. mamasını beğenmediği için tam önüne işiyor. yaw ben nasıl vaz geçiricem bilmiyorum allah askına bir bana akıl versın. eşşeğe kıyıpta bağıramıyorumda.
Canım düzeldimi şimdi? Benim kedimde de aynı problem var, kum harici yerlere işiyorklava::çok üzgünüm:
kızlar bişey danışmak istıyorum kafayı yıcem. oncelikle kısırlastırma işlemini uvendiğiniz ve en duzgun yapılabilecek bi yere yapın.
nevbahar bilir kenim 3-4 ay once bi problem yasadı, idrar yollarında kristallesme oldu. sonda falan takıldı bır hafta vet.te kaldı antıbıyotık tedavı yaptı. neyse iyileşti eve geldi. uzunca bısure kanlı idrar yaptı nihayetinde normale dondu ama kızlar bu seferde her yere işi yor. kafayı sıyırıcam.
en ilgimi çekende yemeğini yiyor ve hemen önüne oturup işiyor. yanı hanı kediler yediği ve yattığı yere işemezdii..((
yeni bir mama aldık amerikan marka diyet mama market maması değil. sağlıklı ya beğenmedi o yuzden . eşimle artık heralde bu yuzdendir diyoruz. mamasını beğenmediği için tam önüne işiyor. yaw ben nasıl vaz geçiricem bilmiyorum allah askına bir bana akıl versın. eşşeğe kıyıpta bağıramıyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?