Kedilerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

tesekkurler canim bi sorum daha olacak bir az cok uyuyor normalmi bu?ne buluyorsa agzina aliyor bir sey olur diye cok korkuyorum

Şimdi en enerjik anları az uyur çok oynar. Yani şöyle sık sık ama az az uyur ve çok oynar. Etrafta küçük cisim bırakmayın sakın yutar, yuttuğunu farketmezsiniz bağırsakta kalır Allah korusun:1no2:Küçük boyutlu(pinpon topu gibi) toplar var bayılırlar hatta benimkiler gazeteyi buruştup top yapmama hasta oluyorlar gazete sesi duydumu koşarlar hemen top yapayımda atayım diye onlarla saatlerce bıkmadan da oynarlaryerimseniben

tesekurler cevab icin gazeteden top yaparim simdi oynariz hihoyyyt kuma oturub kumlari yiyiyor

Merhaba dun hayvanat bahcesinden Ankara kedisi aldik.Daha 40 gunluk bize mama verdiler cok az yiyiyor acaba sut mu versem?yardim edermisiniz?

herkese merhaba.....
Gülshen benim pisiciğim de KÖPÜK adında 1 yaşına girmek üzere olan dünya tatlısı bir dişicik ve Ankara kedisi. bize ilk geldiğinde güvendiğimiz veterinerimiz biraz uzakta olduğu için veterinerimize götürmemiz 1,5 günümüzü falan almıştı. Bi de köpük annemin hediyesi olduğu için bi süreyi de İzmir'de onunla geçirmişti. Neyse uzatmayım biz onu Muğlaya getirirdik ve bu arada sık sık süt veriyorduk ama çok az içiyordu. veterinerimize götürdük, kuru mama denedik bi iki tane yedi sonra pek yüz vermedi. sonra yaş mama verdi Köpük'e ve inanmazsınız boğulacak sandık. öyle bir yemek olamaz. O zaman 30-40 günlükmüş Köpük'te. bence siz iyi bir yaş mama deneyin önce. sonra biz royal canin in bebekler için olan mamasından aldık. sen bilirsin ama süt iyi ve yeterli bir fikir gibi gelmedi bana pek

çook sevindim o zamaan opuyorumnanaktan

Sürekli resim yüklemeye çalışıyorum ama bağlantı kesildi diyor ( sizi pisimle tanıştıracaktım oysa kii

ya kızlar kafayı yicem-ben geçen sene bu zaman yavru bir erkek kedi buldum sokakta aldık eve önce alışamadı sonra kudurmaya başladı-kendi annesinden sevgi göremediğindenmidir nedir sürekli elime koluma saldırıyor,doğada diğer kedigilller birbirlerini oynarken ısırır ya-ayak baş parmağımı ısırmak falan isteği..yavruyken iyiydi de büyüyünce dişler kılıç gibi,1 yaşını geçince ısırmaz dediler ama hala ısırıyor namussuz ve kollarım müslümün jiletçi fanatiklerine benzemeye bşladı,allah aşkına bir akıl..

cnm bisim disi kedimiz kamelya da aynı böyle artık alıştık o kadar yırtıcıki tırnakları kestiremiyorz pençe atıyor dersin x men deki pençeli adam bisde ona pek yaklaşmamaya çalışıoruz yaşı büyüdükçe zaten ağıyaşıo birazcık daha sabır durulur edepsiz

benim sorunum da kızım muzur la onu eve alalı henüz 1hafta olmadı çok evcil fakat sürekli oynamak istiyo oynarken de sürekli elimi ayağımı ısırıyo acımıyo ama çizme huyuda var bunlardan onu nasıl vazgeçirebiliriz henüz küçük en fazla 2aylıktır

Canım dediğin gibi henüz çok küçük büyüdükçe geçiyor bunlar, ama çok şikayetçiysen tırnaklarını kes istersen ama dikkat et keserken çok dipten kesme yada vet.de kestir. Benim oğlum da öyleydi ama şimdi beş yaşında ve biraz oynasın benimle diye ben haylazlık yapıyorum kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim bir van kedim var 2 yaşında.3ay önce bir arkadaşımdan aldım ama sürekli tüy döküyor.neden olabilir sizce?

arkadaşlar benim bir van kedim var 2 yaşında.3ay önce bir arkadaşımdan aldım ama sürekli tüy döküyor.neden olabilir sizce?

Şuan mevsimleri tüy dökmesi normal, ama normalin çok üstünde ise veterinere gösterin tabi ki.

Günlük olarak sabah akşam 2 kez tarayın mutlaka ölü tüyleri toplar hem derisinin hava almasına yardımcı olur hemde tüy dökümü azalır bir nebzeyerimseniben

kızlar yaa kızım bugün çok halsiz görünüo sanki grip olursunuzda yerinizden kalkmak istemezsiniz ya aynı öyle hastamıdır acaba yoksa sıcaklardan kızıma da mı baygınlık gelio çok endişeliyim yardım edin lütfenn veterinerimiz tatile gitti bilgi alabilceğim sadece sizler varsınız

Uzun tüylü mü? Yattığı yer neresi birde.

Kalebodur gibi soğuk olabilecek yerlerde mi yatıyor. O zaman sıcaktandır.

Değilse? Sıcaktan dolayı susuz kalmış olabilir. Yada bir rahatsızlık olabilir ama bunu burdan söylemek çok zor

hayır tekir cinsi nereyi bulsa yatıo burnunun ucu biraz sıcak gibi off ya bşey olmasın kızıma nie böle oldu

hayır tekir cinsi nereyi bulsa yatıo burnunun ucu biraz sıcak gibi off ya bşey olmasın kızıma nie böle oldu

Burun ucu sıcak olabilir de çok mu sıcak ateşi var gibi mi yani.

İsmi ile seslenince tepki veriyor mu. Veterinerinizi telefon ile arayın yada yarın en yakın veterinere bir gösterin.

Bize de haberin verin ama merak ederim ben:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…