tesekkurler canim bi sorum daha olacak bir az cok uyuyor normalmi bu?ne buluyorsa agzina aliyor bir sey olur diye cok korkuyorum
Merhaba dun hayvanat bahcesinden Ankara kedisi aldik.Daha 40 gunluk bize mama verdiler cok az yiyiyor acaba sut mu versem?yardim edermisiniz?
yaaa pisi severler nerdesiniz ki yaa
çook sevindim o zamaan opuyorumnanaktan
Sürekli resim yüklemeye çalışıyorum ama bağlantı kesildi diyor( sizi pisimle tanıştıracaktım oysa kii
yaaa pisi severler nerdesiniz ki yaa
benim sorunum da kızım muzur la onu eve alalı henüz 1hafta olmadı çok evcil fakat sürekli oynamak istiyo oynarken de sürekli elimi ayağımı ısırıyo acımıyo ama çizme huyuda var bunlardan onu nasıl vazgeçirebiliriz henüz küçük en fazla 2aylıktır
arkadaşlar benim bir van kedim var 2 yaşında.3ay önce bir arkadaşımdan aldım ama sürekli tüy döküyor.neden olabilir sizce?
neyle tarıyosunuz?
kızlar yaa kızım bugün çok halsiz görünüo sanki grip olursunuzda yerinizden kalkmak istemezsiniz ya aynı öyle hastamıdır acaba yoksa sıcaklardan kızıma da mı baygınlık gelio çok endişeliyim yardım edin lütfenn veterinerimiz tatile gitti bilgi alabilceğim sadece sizler varsınız
hayır tekir cinsi nereyi bulsa yatıo burnunun ucu biraz sıcak gibi off ya bşey olmasın kızıma nie böle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?