hımm anladım cnm oğluşum üzülmesin kıyamam ona..bende sadece yanlız kalmasın diye düşünmüştüm.evet bana inanılmaz bağlı ama işini okadar iyi biliyorki oyun isteyince eşime sevgi sevkat isteyincede bana geliyor koynumda yatıyor kolumda hemde sabaha kadar çok tatlı benim oğlumm...
cnm yorum için çok teşekkür ederim.malesef benim torunum olamaz :çok üzgünüm: çünkü tontiş paşamı kısırlaştırdık.ama dişi bir bebiş alabilirim çok saol..a.s.canım arkadaşların da dediği gibi dişi kedi getirirsen alışırlar ama erkek kedi olursa çok kavga ederler
alacağın dişi de yavru olsun ama en azından 3 aylık falan olsun başlangıçta biraz ağalık yapabilir senin paşa oğlundelikafadulden
kızıp tıslayabilir hatta pati de atabilir alışma sürecinde sizin gözetiminiz altında bir arada tutarsanız alışacaklardır birbirlerine bir süre sonra beraber uyuduklarını sarıldıklarını gördüğünde ısırmak isteyeceksin onları:))
dişisi olması çok iyi olur sıkılmaz oynarlar hem belki ileride sana torun da verebilirler hehe
uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum a.s.
kızlar evdeki tüy sorununu nasl çözüyosunuz? benim kedinin tüyleri çok dökülüyo. koli bandıyla alıyorum ama nafile.
bide sağa sola işemeye başladı. 10 aylık erkek kedi. acaba kısırlaştırsam mı? ama kedimin ömrü boyunca benimle kalıp kalmayacağı da belli değil. 3-4 sene kesin ama sonrasında aileme bağlıyım :çok üzgünüm: napayım yaa kısırlaştırınca sokağa bırakmak istemiyorum ama allahım göstermesin ileride öyle bişeye zorunlu kalırsam sokakta yapabilir mi kedim :sm_confusedff
(umarım doğru yere yazıyorumdur)
evde bir kaplumbağam bir kanaryam ve bir balığım var ve ben bir kedi almak istiyorum yavruyken alırsam yinede içgüdüsel bir avlanma durumu olur mu ? diğer bebişlerimin zarar görmesini istemiyorum ama kediyi de istiyorumbu arada annem astım alerjik bunun için aşılar varmış yapıldığında etkili midir kedi sahibi olanlar bilir sanırım Teşekkürler...
Ben bahcemdeki dişi kedilerin hepsini kısırlaştırdım.
Toplam 7 adet dişiye evde hep ben baktım bu sebeple tecrübeliyim.
Yarası sulandıgına göre kızınız dikiş yerlerini iplerini acmaya calışmıştır.
Benim bir kedimde de böyle oldu.Veterineri aradım ve ilaç adı aldım.
Eczanelerde bulabileceginiz
1)Furacin
2)Madecassol bu iki kremi fındık büyüklügünde alıp karıştırıyorsunuz yara olan yere sürün
Günde 3 kez cok faydasını göreceksiniz.
Eger acık yarası varsa ki benimki öyleydi zamanla küçüldü ve kapandı.
Kedinizin kremi yalamaması için 5 dk oyalayın yeter.Bu iyileşmesi için yeterli.
Sonra yalasa da birşey olmaz merak etmeyin.
canım dün götürdük veterinere zten dün sabah kızım dikişlerini tamamen açtı doktor bi sürü ilaç yaaptı yarasını temizledi dikiş atmadı bi daha kızımın başınada elizabet taktılar daha yeni yeni kendine gelio dünden beri baygı bi halde krem falan vermedi antibiotik yaptı bn pansumana devam etcem tabiki yarası kapanana kadar elizabet takılı kalcak canım benim hiç bişey yapamıo kafasındakiyle eğer yarası kapanmazsa kremlerden alcam
bu arada bizimde veterinerimiz çok iyi yaa bi sürü ilaç yaptı hiç para almadı kızım iyileşsin koşsun yine ya baygın halde yatıo öle mirmirmirmir
Benimde şirin bir iran kedim var.:) yalnız kepek gibi birşeyler var sırt kısmında aylardır. tarıyorum siliyorum bir türlü geçmiyor. Veterinerlerde hiçbisey söylemiyor. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı acaba?
Geçmiş olsuna.s.
Arkadaşımın kedisinde de aynı sorun olmuştu.Hatta o da iran kedisiydi.
Veteriner mamadan olduğunu söylemişti.
Profesyonel mama tavsiye etmişti.Ondan sonra iyileşmişti.
Bir de hergün mutlaka tarayın,derisi havasız kalmasın demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?