doğrusu ya da vet tavsiyesi poposuna bildiğimiz dijital derece ile bakmak
35-38 derece arası normal sonrası ağır hastalık belirtisi yada vücudunun iflası anlamına geliyor
3 kedim fare zehiri ile zehirlendiği için ateş konusunda çok yeni bilgiler edindim malesef
geçmiş olsun!
3 gün önce kapımın önünde miyavlayan yavru sokak kedisini eve aldım.. Veterinere götürdüm kontrollerini yaptırdım, ama daha önce hiç kedi beslemediğim için çok acemiyim bu konuda.. Bugün artık iyice birbirimize alıştık, evi de öğrendi, tuvalet eğitimi de iyice oturdu ama mama konusunu bilmiyorum.. Whiskasın junior mamalarından aldım.. Sadece mama yeterli olur mu? Günde ne kadar yemesi gerekir? Ek besinler vermeli miyim? Osman'ımız 3 aylık bu arada.. Çok zayıf ve çelimsiz bir kedi ayrıca..
3 gün önce kapımın önünde miyavlayan yavru sokak kedisini eve aldım.. Veterinere götürdüm kontrollerini yaptırdım, ama daha önce hiç kedi beslemediğim için çok acemiyim bu konuda.. Bugün artık iyice birbirimize alıştık, evi de öğrendi, tuvalet eğitimi de iyice oturdu ama mama konusunu bilmiyorum.. Whiskasın junior mamalarından aldım.. Sadece mama yeterli olur mu? Günde ne kadar yemesi gerekir? Ek besinler vermeli miyim? Osman'ımız 3 aylık bu arada.. Çok zayıf ve çelimsiz bir kedi ayrıca..
Mamamızı değiştirdik ama şimdi de başka bir sorunumuz var
Osmandan garip sesler geliyor.. Böyle mırıltı gibi değil.. Gurultu gibi.. İçinden geliyor yani, ağzından çıkmıyor.. Titreşimli cep telefonu yutmuş gibi mafoldumben
İlk zamanlar bende çok yaşayıp sorun etmiştim acaba bişey mi var diye. O siz severken oynerken yaptığı mırlamadır. Yani öyle umuyorum. Oynarken ve severken mi bu sesi çıkartıyor.
Çoğunlukla oynarken oluyor.. Çok koşup yorulduğunda çıkarıyor.. Ama tam olarak mırlama gibi de değil.. Midesinden ya da kalbinden geliyor gibi.. Endişelendim :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?