kılıçım miyaba:80:
benim koca kazık kızım da yalanmayı sevmez..
tüylü de maşallahh
poposundaki tüylere yapışan kakalar kalıyo kuruyo..
bazen,kesiyorum bende o kısmını tüylerinin birazcık..
yapıcak bişey yok..
patileri kuma deymesin diye,akrobatik bi şekilde kenarlarına tüneyerek yapar tuvaletini,güya titiz hanım..:86:
ama popo piss işte..
tuvaleti kokuyor dimi canımmm
kılıçım miyaba:80:
benim koca kazık kızım da yalanmayı sevmez..
tüylü de maşallahh
poposundaki tüylere yapışan kakalar kalıyo kuruyo..
bazen,kesiyorum bende o kısmını tüylerinin birazcık..
yapıcak bişey yok..
patileri kuma deymesin diye,akrobatik bi şekilde kenarlarına tüneyerek yapar tuvaletini,güya titiz hanım..:86:
ama popo piss işte..
patileri pis kalmasa bile toplarına dışkıları yapışıp kuruyordu.oda kokuka sebebiyet veriyordu..ama şimdi artık delikanlım domalıyor sil beni temizle diyorrr
tuvaleti kokmasın diye, kumuna bir ilaç damlatılıyormuş biliyor musunuz onu ?
Kakaların kıvamı sert mi yumuşak mı meg? Bağırsak problemi yaşadıklarında fazla kuru veya fazla katı kaka yaptıklarında yapışıyor, heleki uzun tüylüyse vay haline...
Kediler katkı maddesi sevmez, kokmayan kum istiyorsanız akkumu bu konuda tek geçerim, ıslandıkça talk pudra kokusu yayıyor...
Hahahaha nasıl yani yaaaAynı soruyu sanada soruyorum, kaka yumuşak mı sert mi?
Akkum ne kızlar ya, hiç duymadım, satılıyo mu marketlerde falan?
Ben şu kristal gibi kumlar var ya onlardan kullanıyorum, akkum dediğiniz o değil di mi?
akkum bir diğer adı da goldenwhite piyasadaki en iyi kum bence.iri taneli ve pudralı çok güzel kokuyor tavsiye ederim sizin kullandığınız kristal kum pek tavsiye etmem.
kızlar normalde kedi beslemiyorum ama geçen nisanda3, bide temmuzda 5 annesiz toplam 8 kedi yavrusu büyüttüm..eşim istemediği için sadce 2aylık olana kadar bakıp sahiplendirdim..keşke bi tanesi bende kalabilseydi ama eşimi yumuşatamadım
kedileriniz için neler hissediyorsanız ben bunları çok iyi anlıyorum..evlat gibiler..
biberonla emzirip sırtlarına hafifçe vurup "coooork" diye geğirtiyodum...anneliği ilk onlar öğretti bana...
oy oy geçmiş olsun.benimkide öyleydi yavrum ne acı çekiyordur şimdi.Kısırlaştırdım ben pisiciğimi.
Tam bir hafta oldu bugün, dikişleri duruyor, kafasına da huni gibi bir şey taktılar oynamasın yarasıyla diye ama zavallım ne su içebiliyor ne yemek yiyebiliyor ne yalanabiliyor.
Ben de günde 15-20 dakika kadar çıkartıyorum kafasındaki korumayı, gözetim altında yalanmasına izin veriyorum, dikişlere dokundurtmadan, biraz rahatlıyor.
Cuma da alınacak dikişler zaten, iyi olur inşallah.
oy oy geçmiş olsun.benimkide öyleydi yavrum ne acı çekiyordur şimdi.
Kısırlaştırdım ben pisiciğimi.
Tam bir hafta oldu bugün, dikişleri duruyor, kafasına da huni gibi bir şey taktılar oynamasın yarasıyla diye ama zavallım ne su içebiliyor ne yemek yiyebiliyor ne yalanabiliyor.
Ben de günde 15-20 dakika kadar çıkartıyorum kafasındaki korumayı, gözetim altında yalanmasına izin veriyorum, dikişlere dokundurtmadan, biraz rahatlıyor.
Cuma da alınacak dikişler zaten, iyi olur inşallah.
Benimki 5 gün veterinere misafir oldu, bakımını yaptılar, antibiyotiklerini falan verdiler, sonra aldık eve. Şu anda acı çekiyor gibi görünmüyor aslında ama sıkıntısı illaki vardır. Sadece orada kaldığı süre içinde artık kendini terkedilmiş mi hissetti çok mu özledi bizi bilemiyorum bebekliğine döndü :) sürekli kucak istiyor, dibimden ayrılmıyor, bütün gün kuyruk gibi ben nereye o oraya :)
Geçmiş olsun canım, elisabeth boyunluğu o taktıkları huni :) En kısa zamanda kendine gelecektir...
bişey sorcam. bu akkum u illa internetten mi almalıyız yoksa petshop larda satılıyomu? ben alıp denemek istiyorum,ankarada bildiğiniz bi yer varmı akkum satan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?