Merhaba arkadaşlar benim kedim erkek olduğundan malum dışarı bırakmak zorunda kaldık, akşamlar geliyor yemeğini yiyor, oynuyoruz vs. sonra yine gidiyor. Kedimin son zamanlarda gözlerinin perdesi yarıya kadar kapalı geziyor bir tuhaf, sizce neden olabilir bu? Özellikle sağ gözündeki perdesi göz çeşmesinden bariz görünüyor. Çok üzülüyorum ona bir şey mi oldu acaba
Kedinizi neden dışarı bırakıyorsunuz anlayamadım
Gözleri mikrop kapmış olabilir bir veterinere götürün
Bir veteriner ile görüştüm, kısırlaştırmak istediğimi söyledim yapılacakları anlattı. Ancak ben kedime kıyamadım. Biraz da annemin zorundan bırakmak zorunda kaldık
Önerin için teşekkür ederim.Kedinize kıyamıyorsunuz fakat dışarıda hamile olan kedilere ve doğacak yavrulara kıyıyorsunuz
Bence bir an önce kediyi kısırlaştırın
Önerin için teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba çok yakışıklı bir kedim var kızgınlık dönemine çok az kaldıkısırlaştırmak istemiyorum cins değil ama çok güzel bir kedi annesi kısa tüylü cins kedilerden birinin melezi. Dışarıya salmam da mümkün değil kaybolur apartmanın 5. katındayım eve geri gelemez. Naapiiiim lütfen bir akıl verin veterinerler çiftleştirmek isteyen dişi kedilerle çiftleştirmeye yardımcı oluyor mu bir akıl verin çok üzülüyorum.
sizin iran kediniz ev içinde mi ben benimkini gezdiriyorum kedi tasması ile dışarıda apartmanın bahçesinde sakinleşmesini sağlıyor sürekli aynı ortamda sıkılıyor olabilir.
arkadaşlar selam,
benim 3 yetişkin kedim vardı, bir dişi 2 erkek. kızım 2,5 ay önce doğum yaptı, her şey gayet normaldi. anne, baba, amca :) yavrular ben herkes mutluydu yani. derken dişi tekrar kızana girdi, daha önceleri sadece baba ola erkek dişiyle ilgileniyordu ama bu sefer diğeri de ilgilenmeye başladı, 2'si de kızın peşinde yani. sonra bizim anne manyağa dönüştü, birden baba ola kediye saldırmaya başladı, nedenini anlamadık. diğerine bir şey yapmıyor ama baba olana deliriyor. bunlar normal diyebilirsiniz ama bizimkiler aşırı aşırı sakin hayvanlardı ve anne neden böyle yaptı anlamadık valla. yeni doğum yaptığında yapsa, anlarım ama aradan 2,5 ay geçti. ay şaşırdım ne yapacağımı. gören, bilen, duyan herkeste cevap rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?