Kılıççım hergün hergün süpürge çalıştırmaktan bıktım buyüzden gittim şarjlı süpürge aldım ama neden kocakafallıkla ince aldıysambirdahakine kalınla yolumuza devam edicez birde 10 lt almıştım ben bu kirlensin diğer 5 lt den sonra kalın isteyeceğim artık önerilerin çok çok işe yaradı kılıççım çok teşekkür ettim kocaman kocaman öptüm sevgiler..
akkum'un üzerinde kırmızı içine beyaz "ak" yazıyor. akkum kedi kumu diye ararsanız bir çeşit çıkıyor zaten.
biz bunun incesinden aldık 10 kiloluk ama hiç memnun kalmadık. nerde pudra kokusu, nerde süper topaklaşma... değiştirmeyi düşünüyoruz bitince.
Canım bu Akkumun asıl adı neydi, nereden sipariş ettin sen?
Bizim burada bi veterinerde bulmuştu bi arkadaş ama oraya gitmem şu aralar çoook zor, netten sipariş vermeyi düşünüyorum mama ile birlikte ben de.
Bi de bu Akkum kokuyu engelliyor mu?
Ya ben deli olucam naparsam yapiim kokunun önüne geçemiyorum, üstelik kum kabı da kapalılardan olmasına rağmen pöff...
Canım bu Akkumun asıl adı neydi, nereden sipariş ettin sen?
Bizim burada bi veterinerde bulmuştu bi arkadaş ama oraya gitmem şu aralar çoook zor, netten sipariş vermeyi düşünüyorum mama ile birlikte ben de.
Bi de bu Akkum kokuyu engelliyor mu?
Ya ben deli olucam naparsam yapiim kokunun önüne geçemiyorum, üstelik kum kabı da kapalılardan olmasına rağmen pöff...
Benim oğlanda birkaç kez koltuklara girişti ama biraz sert bir tonda hayır cevabını alınca ve parmak sallanınca bıraktı ve onu sürekli tırmalama tahtasına yönlendirdim ve tırmalarama tahtasını eğlenceli ve işlevsel hale getirmeye çalıştım üzerine oyuncaklar koydum camın duvarına yaklaştırdım oraya zıplayıp kolayca camdan dışarısını izleyebiliyor böylelikte belki sanada bir faydası olur canımcım
canim ne yaptiysam ise yaramadi hatta sanki inadina yaparmis gibi vazgecmiyor koltuklardan
sen disari cikartiyormusun kedisini_?
canim ne yaptiysam ise yaramadi hatta sanki inadina yaparmis gibi vazgecmiyor koltuklardan
sen disari cikartiyormusun kedisini_?
Canlar birkaç sorum olucak sizlere başlıyorum ;
Şimdi kızlar kedilerde köpekler gibi sahibinin karakterini alırlarmı ?? alırlarsa benden birtane daha fazla olur sanki
Birde benim minik oğlum sertçe söylenen hayırdan anlamıyor tatlı dille anlatmam gerekiyor ona yapmaması gereken şeyleri sizdede aynı durum varmı?? sert söyleyince sinirleniyor hem uyumlu aynı zamandada sinirli bir pisi oğlum benim (kime çektiyse)
Zannedersem bu arada benim pisi sayım 3 oldu benimkide dahil apartmanın aşağısında tek gözü kör yanındada uyuzu başlamış bir minnoş var birde arkadaşı kesik kulaklıtekircik hiç kıyamadım 2 sinide akşam eldivenleri takıp muayene ettim benim oğluşun mamalarından verdim fakat annemler onları alıştırma sen onlara iyikil yaptığını zannediyorsun ama onlar dışarıda yemek bulamayabilirler sen alıştırdığın için dediler bu seferde içime kurt düştü napsamki diye :26::26::26:
Birde o hasta pisinin kulakları inanılmaz sert iltihap gibi geldi bana bu duruma ben müdahale edebilir miyim veteriner mi bakmalı ?? uyuz olan kısmındada yeşil birşeyler var zannedersem yardım edilmiş bu pisiye :44::44::44: Okuyup zaman harcadığınız için teşekkür ederim kızlar yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..
Benim kedim şeker çok ısırıyor bu aralar 3 aylık çok ısırıyor çok cırmıklıyor ısırmaması için neler yapabilirm ?
dişleri kaşınıyo ama :)
Bende öyle düşünüyorum :) yapmadan da anlamıyor elime alıp yapma dediğim zamn hep kafasını başka yerlere çeviriyor :)
Benim de kedimle ilgili küçük çaplı bir problemim var.Sorunun kaynağı üzgünüm ki benim.Ben bu boyuta gelebileceğini hiç düşünmemiştim.Kedim bana geldiğinde 3 haftalıktı.Şimdi 1 yaşında.Kedim evime geldiğinden beri ilk zamanlar çok küçük olduğu için yemeklerini hep elimle verdim.Bir bebeğe yedirir gibi yedirdim hep yemeklerini.Sonra bu bende alışkanlık haline geldi ve sürekli elimde vermeye başladım.Bir gün kedimle 3 gün ayrı kalmam gerekiyodu.Bir arkadaşıma bıraktım.Beni telefonla aradı ve kedimin yemek yemediğini söyledi.Ben de sürekli elimle yedirdiğimi ve eliyle vermesini istedim ama yine yememiş.Ben onu bıraktığım için küstü zannettim.Sonra onu almaya geldim.3 gün birşey yemeden durmuş.Eve gelir gelmez yemeğini verdim yine elimle verdim yedi.Çok sevindim.Sonra fark ettimki kedim ben yanında olsam bile elimden vermedikçe yemek yemiyor.Kedime istemeden kötülük yapmışım.Çok üzülüyorum.Bunu fark ettiğimden beri her gün deniyorum.Mama kabına koyuyorum.Sabredip uzun süre bekliyorum ama yemiyor.Geliyor elimi kokluyor.Elimle verince yiyor.Başına buna benzer birşey gelen var mı?Ben kedimi bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim.Ben bu durumda şikayetçi değilim,severek yediriyorum ama benden ayrı kaldığında yine yemiycek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?