kızlar kedim dışarıdan korkuyor sokak kedisiydi dışarıdan aldık normalde kucağıma alı balkona çıkardığımda çok korkuyor titriyor bana sarılıyor beni bile tanımıyor demin aşağı bahçeye indirdim bu sefer miyavlıyo bana tutunuyo sıkıca neden korkuyo anlamıyorum
aynen ben de sokaktan almışım.
5 yaşında şimdi. ama biri varken balkona çıkmaktan ya da balkonda kucağa alınmaktan, kucakta pencereden bakmaktan korkuyor ve bağırarak sıkı sıkı sarılıyor benimki de.
yüksekten korkuyor sanırım.
dışarıdan da ödü kopuyor.
Kimse yorum yapmıycakmı kızlar ?
Arkadaşlar sürekli hapşuran bir kedi buldum...Biraz da zayıf ama yemesi fena değil...Gırlaması hiç bitmiyor zaten bi de seviyormuş gibi uzaktan bakıp patilerini oynatıyor...Neşesi yerinde gibi...B bulgularla hastalığı ne olabilir dersiniz? Diğer kedilerime de muhakkak bulaşır ayrı tutmam lazım...Bi fikri olan var mı???Böyle kusacakmış gibi hapşuruyor...Daha önce Asist kullanmıştım bir kedide...Ama o gripti sümüklü falan...Bu bebişte sümük olayı da yok...Yine de bağışıklığa destek oluyor diye o ilaca başladım...
Kızlar 8 aylık bir kedim var erkek...
Son 1 aydır tuvaletini kum kabı dışında her yere yapıyor özelliklede halıların üstüne ve çok rahatsız oluyoruz halıları yıkıyoruz kaldırdık şuanda ama serince tekrar yapmaya başlıyor...
Bunu nasıl önleyebiliriz ?
kızlar yeni kedi aldım 4 aylık dişi ırkı iran-ankara .daha dün geldi hiç kuru mama yemiyo bugun azck süt koydum onu yedi..bide elimi ısırıyo atlıyo koluma filan biraz korktum açıkcası bunu nasıl engellerim gece filan ustume atlarmı cok sevıyorum ama bıraz korkmaya basladım
Anne kedimiz 1 ay oldu dogum yapalı şimdi kısırlaştırma zamanı deniyor ama o dönem içinde bebek kediler ne olacak, anne kısırlaştırıldıgına hem kendi derdiyle hemde bebekleriyle ilgilenebilir mi?
Bulundukları yuvadan da çıkmaya başladılar erkek kediler onlar için tehdit olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?