evet canım henüz küçük 2 aylık annesinin yanından aldığımda çok küçüktü anneside bir ev kedisi bugün veterinere götürdüm ama bana sağlıklı bi cevap vermedi burnuna kaçırdığı süttendir dedi bide sürekli hapşırıyor kanama çok yoğun deyil arada oluyor bazen hiç olmuyor yarın tekrar götüreceğim çünkü ben tambi hayvan delisiyim kıyamıyorum ona genel durumu iyi sürekli oyun oynuyor inşallah önemli bişi yoktur:26:
tamam canım yazarım saol verdiğin cevaplar için mesleğini severek yapıyorsun sanırım biliyormusun bende çok isterdim aslında veteriner olmayı ama olmadı malesef neyse hayırlısı artıkSütten olabilir benim de aklıma ilk gelen o oldu ama yine de içinizin rahat etmesi için bir veterinere daha göstermenizde fayda var.
Enfeksiyon hakkında bir şey söylemediyse sorun büyük olmaya bilir.
Muayene şekli ve soruları sizi tatmin etmediyse başka bir veterinerden de fikir alabilirsiniz.
Geçmiş olsun diyorum yavrunuza :)
Sonucu da buraya yazarsanız sevinirim ayrıca.
tamam canım yazarım saol verdiğin cevaplar için mesleğini severek yapıyorsun sanırım biliyormusun bende çok isterdim aslında veteriner olmayı ama olmadı malesef neyse hayırlısı artık
yavru çok küçükse kakasını kendi yapamaya bilir
besledikten sonra ılık su ile ıslatılan pamuk ile yavrunun makat bölgesine masaj yapın (aşağı yukarı şekilde ) anneleri bu işlemi yalayarak yapıyor.
Aynı zaman da göbek bölgesine de masaj yapmanız gereke bilir.
cevabınız için çok teşekkür ederim
birde tuvalet eğitimi ile de bilgilendirirseniz beni çok sevinirim. çünkü evin bir bölümü pislendi temizlerim sorun değil ama yinede bell bir yere tuvaletini yapsa iyi olacak kerata
birde ben kediciği 1, 2 hafta sonra kapımızın önüne ona ev yapsam orada yaşasa bişey olurmu
sütten kese bilirsiniz bu hafta dedi veteriner siz ne derseniz kedicik hasta falan olmaz herhade
Merhaba kedim koltukları tırmalıyor. Kızıyorum.Peşinden koşuyorum. Ben yokken 5 dk sonra yine yapıyor=) Tırmalaması için tırmalama direği aldım. Alışmadı ya. Nasıl alışırkedi bir yaşında hiç yapmıyordu böyle bu aralar koltukları tırmalıyor.
Merhaba kedim koltukları tırmalıyor. Kızıyorum.Peşinden koşuyorum. Ben yokken 5 dk sonra yine yapıyor=) Tırmalaması için tırmalama direği aldım. Alışmadı ya. Nasıl alışırkedi bir yaşında hiç yapmıyordu böyle bu aralar koltukları tırmalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?