Kedim için, lütfen bakın

1 yaşına kadar beklemenize gerek yok zaten dayanamazsıniz da hic girmedi mi kizgınliga benim kedim 4 aylıkken oldu
Biz haftasonu kedimize fıtık ameliyatı yaptırdık,7 aylık erkek british cinsi veteriner testisleri inmemiş 1 yaşını bekleyelim dedi kısırlaştırma için, uygun olsa 2 operasyo aynı anda olacaktı. Kilosu, genel durumu, testisler bir kıstas erkek kedilerde ve kızgınlığa girmedi henüz.

Erkekler geç giriyor zaten dişiler 4 aylikken basliyor kizginlik ve cok zor oluyor

Kız 4 aylıkken yaptırmak zorunda kaldim ben 3 gün ne o ne biz uyumadım 3 gun dayanabildim

Asjauajssk benimki de oğlanı gözüne kestirmiş kovaladı haftasonu hep oğlan zaten kısır anlamıyo garibim nereye düştük diyo akskssk bu azgınyarı yerde, yarı oğlanın altında geçti haftasonu sonra da kısırlaştırdık

Merhaba yazdıklarınızı okuyunca içim paramparça oldu bende aynı sizin gibi kedilerden korkarken bir gün abimin eve 2 aylık tatlı bir scottish fold getirmesiyle kedim benim hayatımdaki en önemli varlık olmuştu. Bende sürekli ona bir şey olsa naparım diye düşünüp ağlardım. 6 yaşında kız yeğenim var ve birbirlerini çok kıskanıyolardı, bir gün yeğenim onun kuyruğuna basmış onun acı acı miyavlamasını duyunca canımdan çok sevdiğim yeğenime bile kızmıştım. Koşarken bir yerini çarpsa üzüntüden mahfolurdum. Ama bu ona bir şey olursa ne yaparım düşüncesi aklımdan hiç çıkmadı allah insanı sevdikleriyle sınar ya belki de öyle oldu. Gözüm gibi bakıyordum her şeyin en kalitesini alırdım. Bir gün iştahı kesildi diğer gün tuvalete cıkmadı bir kaç gün tatı tuzu olmadığını farkettim en son hiç bir şey yemediğini ama karnının şiştiğini fark edince veterinere götürdüm. Islak fip olmuş yavrum. Daha 9 aylıktı. Ben iyileşir ama değil mi dediğimde veteriner umutlanma dedi uyutmaktan falan bahsetti kavga ettim siz ne diyorsunuz dedim. Vucudundaki tüm sıvılar karın boşluğuna birikmiş yapılacak çok fazla bir şey yok bir ilaç var yurtdısından dolarla getirilen ama bu aşamada onu kurtarmaz dedi. Ben yine elimden geleni yaptım var gücümle ilaç buldum onu yaşatmak için çırpındım. Hayatımın en zor dönemlerinden biriydi sürekli ağlayıp dua ettim iğnenin 2. Dozunu yaptırdığım gün kaybettik onu. Minik vucudu dayanamadı. Hastalığını öğrenip kaybetmem 4 gün sürdü. Çok acı çektim. Çok ağladım hala videolarını izleyip ağlarım. Sizi üzmek için yazmıyorum bunları. Demem o ki ona ne olur diye düşünüp üzülmeyin ben yaptım çok pişmanım keşke o hep iyi ve sağlıklı uzun bir hayat yaşayacak diye düşünseydim insanın korkuları başına geliyor. Sonra kaybedince Allah dayanma gücü veriyor ve ona bir şey olunca naparım sorusu tokat gibi bir cevapla insanın yüzüne vuruyormuş. Size kedinizle sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…