- 25 Ağustos 2019
- 62.174
- 118.994
- 698
- 31
- Konu Sahibi Rhea Silvia
-
Bizim de var kediİnşaallah yaaa inşaallah
Kum kabini cikarin kapi onune. Bir de sevdigi konservelerden acip koyunYok tamamen meraktan çıkmış gitmişYavrumu şimdiden o kadar özledim ki burnumda tütüyor
Canısı size en yakın bakkal çakkal marketlere de bak sor fotografını göster mutlaka bizim kedimiz balkondan kaçtı 4ay belki yoktu o kadar dua ettik ki inan çok şükür Rabbime meğer burnumuzun dibindeymiş bakkal bakmış ona diğer kedilerden korumuş. Ev kedisi belli oluyor çünkü korkaklığından ve diğer kedilerin ona dalaşmalarından. İnşaAllah bi esnaf farkeder korumaya alır ya da kediniz kendiliginden gelir inşaAllah tez vakitte bulursun umarımm dualarım seninle resmen evladı oluyor insanınHiç pes etmem gelene kadar beklerim yavrumusöylenenleri yapmaya çalışıyorum kum ve mamadan hazırladım bi de yatağını götüreyim aşağıya inşaallah gelir;(
Bizimki kısır canım. Serseriliğe çıktı galibaBizim de var kedi
Bikere indi aşşağalara geri döndü
Daha mümkünatiyle açık bırakmıyoruzz
Bide tavsiyem çiftleşmeye gitti ama
Inşallah gelirde arkasına kuyruğun üst tarafına iki taraf şekilde bastırınki isteği gitsin
Halamlar öyle deniyor çünkü oda çok istekli oluyor
Öyle yapacağım inşaallah dönerKum kabini cikarin kapi onune. Bir de sevdigi konservelerden acip koyun
İnşaallah ya ben başına bir şey gelmesinden endişe ediyorumBizim apartmanda da kediler çıkar gezer geri gelir. Dış kapıda beklerler biri gelse kapı açılsa da girsem diye:) bir gün birininki kaybolmuş ama kapıya ilan falan asılmıştı o zaman gördüm. Aradan biraz geçtikten sonra kediyi bahçede gezerken gördüm yine demek ki bulmuşlar ya da kendi gelmiş o kadarını bilmiyorum. Sizinki de bulunur inşallah. Geri gelir diye düşünüyorum ben kumunu, mamasını koyun dedikleri gibi
Yaa inşaallah daha önce çıktı yine geri geldi. Ama hiç bu kadar uzun sürmemiştiCanım benim kedim gezip geri dönerdi. Merak etmeyin demeye geldim. Geri gelecek. Kokusundan buluyor.
Aaah ahh evladım zaten. O kadar kıymetli ki. Bulduğumda minicikti hortumla dövülmüştü yaşaması mucizeydi. Çok zorluk çekti kızım. Şimdi duramıyorum yerimde sanki evin içinde her an çıkıp gelecekmiş gibi.Canısı size en yakın bakkal çakkal marketlere de bak sor fotografını göster mutlaka bizim kedimiz balkondan kaçtı 4ay belki yoktu o kadar dua ettik ki inan çok şükür Rabbime meğer burnumuzun dibindeymiş bakkal bakmış ona diğer kedilerden korumuş. Ev kedisi belli oluyor çünkü korkaklığından ve diğer kedilerin ona dalaşmalarından. İnşaAllah bi esnaf farkeder korumaya alır ya da kediniz kendiliginden gelir inşaAllah tez vakitte bulursun umarımm dualarım seninle resmen evladı oluyor insanın
Yaaa inşaallah ne güzel moral oldu yazdığınız. ben de bugün ağlayarak aradımKendisi mutlaka döner, onlar meskene bağladır. Biz kedimizi tatile götürüp Bodrum da kaybetmiştik. Yaz aşkı yaşayacak çapkın hadi takılsın bakalım deyip ilk gün sakin kalmaya çalıştık ama geri gelmeyince sonra ki iki gün ağlayarak aradık. Beyzademiz kendi canı isteyince geri döndü ancak. Yabancı bir yerde bile yolu bulup gelmişti. Bi de kapı da bizi beklemişti azmanGözünüz etrafta olsun kapıyı kapalı görürse karşı kaldırımdan evi izler onu almanız için
Ya çok sevindim hadi gözünüz aydınYazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordubiraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
Gelmiş kediKedimiz kaybolduktan ortalama bir hafta-on gün sonra bulundu yanlış hatırlamıyorsam. Artık ümidi kesmeye başlamıştım, o zamanki yaşadığım yıkım ve bulunmasıyla gelen sevinci anlatamam. Ümidinizi kaybetmeyin.
O dönem yaptıklarınızı yazayım:
Kum kabını balkona çıkardık ve apartman bahçesine de bir miktarını koyduk.
Zaten sokak kedisi beslemesi yapıyorduk, bol bol mama bırakmaya devam ettik apartman yakınlarına.
Renginin belirgin ve bebeklerinin ayırt edici olduğu fotoğraflarıyla beraber kayıp ilanı, iletişim numarası ve minik bir teşvik ödülü ile beraber yakınlardaki otobüs duraklarına, insanların bol bulunabileceği yerlere, marketlere astık.
Mahallenin çocuklarını dışarıda/bahçede oyun oynarlarken gördüğümüzde kedimizin fotoğrafını gösterip, güzelce tarif edip huyunu suyunu, bulurlarsa hepsine dondurma alma sözü verdik.
Sonuç: Çocuklar "Kedi arama oyunu" oynayarak buldular.
Çok sevindim gözünüz aydınYazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordubiraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
Yazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordubiraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
Gelmiş kedi
Sizinki de mantıklı olmuş çok şükür kavuşmuşsunuz.Şimdi gördüm oh iyi bari :)
Hadi gözünüz aydın konu sahibi.
Korkmuşturda o şimdiSizinki de mantıklı olmuş çok şükür kavuşmuşsunuz.
Kızım şimdi yanımda uyuyor
biz mikroçip araştırmaya başladık en mantıklısı o gibi şu an kalp sağlığımızı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?