- 5 Temmuz 2020
- 95
- 257
- 13
- 25
- Konu Sahibi Rhea Silvia
-
O kadar sevindim kiYazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordubiraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
Çok korkmuş yaa şu an uykusunda en ufak sese irkiliyor tam uyuyamıyor yavrum.Korkmuşturda o şimdipissssst kedicik kaçacak ne var otur miss gibi evinde diyesim geldi ona
Çok teşekkür ediyorum. Kimse yaşamaz böyle bir şey inşaallah. Çok zor. Pencereden bakınca ilk gördüğümde havalara uçtum resmenO kadar sevindim kiçok geçmiş olsun….
Bayram erken geldi bizim eve. Öyle bir sevinç şu an.Çok sevindim döndüğüne.
O duyguyu bilirim. Bizim kedide kaçmıştı bir defa. üstümdeki tshirt ü çıkarıp yangın merdivenine koymuştum.
Evet evet. Entere yanlışlıkla erken bastımBayram erken geldi bizim eve. Öyle bir sevinç şu an.Sizinki de geldi değil mi geri
Ahh ilk entrylerinizde çok üzüldüm ama bunu duymak çok iyi geldi gece gece. Geçmiş olsun Empati yaptığımda bile kalbim sıkışıyor. Bol bol hasret giderin ve sıkı tutun çılgın serseriyi :)Yazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordubiraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
Çok iyiEvet evet. Entere yanlışlıkla erken bastımtshirtü koyduğum yere gelmişti.
Tavsiyeleriniz çok kıymetli çok teşekkür ediyorum. Kedim dişi ve kısır bi de geldi geri. Evin orada her zaman beklediği yerde bekliyordu. Şimdi uyuyor.Kızgınlık döneminde mi? ( o zamanlarda kaçıp gidebiliyorlar)
Erkek kedi mi? (erkek kedilerde maalesef alan belirleme kavgaları bazen hoş bitmeyebilir)
Şehrinizde bulunan hayvansever sayfalara ilan açtırın, ilgilisi bir şekilde görür.
Mahalledeki market, elektrik direği gibi yerlere fotoğrafını ve numaranızı bırakın.
Bir de komşularınızın bodrum gibi yerlerine düşme ihtimali varsa muhakkak araştırın.
Camii bahçeleri, çocuk parkları, bakkal/market gibi insanların yoğunlukta olduğu yerlere bakmanızı tavsiye ederim.
Zor kaçar bundan sonra serseriAhh ilk entrylerinizde çok üzüldüm ama bunu duymak çok iyi geldi gece gece. Geçmiş olsun Empati yaptığımda bile kalbim sıkışıyor. Bol bol hasret giderin ve sıkı tutun çılgın serseriyi :)
Ya ben onu yirim yirimmm maşşallah çok şükürr Allaha çok sevindimmmYazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordubiraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
Çok çok sevindim bulunduğuna. Kediler evlerini ve sahiplerini bırakmazlar, mutlaka geri dönerler ama başına bir şey gelmesinden korkarım işte. Benim kedim de kaçmıştı, o duyguyu iyi bilirim. En sonunda çöp kutularında ölüsünü aramıştık. Ölüsünü bulsam rahatlayacak duruma gelmiştim ama çıldırmıştım. Çok zor bir duygu. Benim kedim de döndü; yan sitede birileri eve almış sevip okşayıp yemek vermişler vs. Tasması vardı çok şükür, sahipli hayvan olduğu belli, sonra vicdana gelip salmışlar herhalde, döndü kedim.Yazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordubiraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
Ay nasil sevindim yaaYazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordubiraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
İnşallah yolunu bulur ve gelir.Yaa ağlayacağım bu mesajınızaçok mutlu oldum inşaallah ben de bulurum kızımı bizimki de çok ürkek korkuyorum onun için her yere baktık kaç kere çıktık ama bulamadık. Mecbur dönmesini bekleyeceğiz.
Çok teşekkürlerAy nasil sevindim yaagozunuz aydin.
Bensiz işte böyle olursunuz demek istiyor o yüzden kaçıyor sanırım pislikÇok üzüldüm geçmiş olsun.
Gelir bence, sıpa bir yerlere takılmıştır. Sayfalara ilan açtınız mı?
Ekleme: bulunmuş çok sevindim. bu kediler sahiplerine ara ara böyle krizler yaşatabiliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?