Kedim kaçtı. Çok kötüyüm😥

Korkmuşturda o şimdi pissssst kedicik kaçacak ne var otur miss gibi evinde diyesim geldi ona
Çok korkmuş yaa şu an uykusunda en ufak sese irkiliyor tam uyuyamıyor yavrum.
ben de kaçmasını hiç anlamıyorum evde prensesler gibi bakılıyor. Sadece kardeşim sert seviyor biraz kaçma nedenini ona bağlayabiliyorum

Çok sevindim döndüğüne.
O duyguyu bilirim. Bizim kedide kaçmıştı bir defa. üstümdeki tshirt ü çıkarıp yangın merdivenine koymuştum. 1 gün sonra yangın merdivende bulmuştum onu.
Ne manyaklıklar yaptırıyorlar bizlere

Kızgınlık döneminde mi? ( o zamanlarda kaçıp gidebiliyorlar)

Erkek kedi mi? (erkek kedilerde maalesef alan belirleme kavgaları bazen hoş bitmeyebilir)

Şehrinizde bulunan hayvansever sayfalara ilan açtırın, ilgilisi bir şekilde görür.

Mahalledeki market, elektrik direği gibi yerlere fotoğrafını ve numaranızı bırakın.

Bir de komşularınızın bodrum gibi yerlerine düşme ihtimali varsa muhakkak araştırın.

Camii bahçeleri, çocuk parkları, bakkal/market gibi insanların yoğunlukta olduğu yerlere bakmanızı tavsiye ederim.

Yazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordu biraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
Ahh ilk entrylerinizde çok üzüldüm ama bunu duymak çok iyi geldi gece gece. Geçmiş olsun Empati yaptığımda bile kalbim sıkışıyor. Bol bol hasret giderin ve sıkı tutun çılgın serseriyi :)

Tavsiyeleriniz çok kıymetli çok teşekkür ediyorum. Kedim dişi ve kısır bi de geldi geri. Evin orada her zaman beklediği yerde bekliyordu. Şimdi uyuyor.

Ahh ilk entrylerinizde çok üzüldüm ama bunu duymak çok iyi geldi gece gece. Geçmiş olsun Empati yaptığımda bile kalbim sıkışıyor. Bol bol hasret giderin ve sıkı tutun çılgın serseriyi :)
Zor kaçar bundan sonra serseri çok teşekkür ediyorum eksik olmayın şimdi de sevinçten uyuyamıyorum ben

Benim kedim de kizandayken bir hafta 20 gün kadar gelmemişti sonra döndü velet.ins sizinki de döner yavrucak.

Yazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordu biraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
Ya ben onu yirim yirimmm maşşallah çok şükürr Allaha çok sevindimmm

Çok çok sevindim bulunduğuna. Kediler evlerini ve sahiplerini bırakmazlar, mutlaka geri dönerler ama başına bir şey gelmesinden korkarım işte. Benim kedim de kaçmıştı, o duyguyu iyi bilirim. En sonunda çöp kutularında ölüsünü aramıştık. Ölüsünü bulsam rahatlayacak duruma gelmiştim ama çıldırmıştım. Çok zor bir duygu. Benim kedim de döndü; yan sitede birileri eve almış sevip okşayıp yemek vermişler vs. Tasması vardı çok şükür, sahipli hayvan olduğu belli, sonra vicdana gelip salmışlar herhalde, döndü kedim.

Çok üzüldüm geçmiş olsun.
Gelir bence, sıpa bir yerlere takılmıştır. Sayfalara ilan açtınız mı?

Ekleme: bulunmuş çok sevindim. bu kediler sahiplerine ara ara böyle krizler yaşatabiliyor sanırım

Bulunmuş neyse ki

Ama bebek geliyor kıskançlık krizine de girebilir

Arkadaşım bir seferinde kapıda kedi bulmuş

Onun da kedisi olunca kedi mama vs koku alıp gelmiş

Kediyi yedirip içirip sokakta kedisini arayan birilerini aramaya gitmiş her gördüğüne kedinizi mi arıyorsunuz demiş

Biraz zaman sonra kedi evde de durmamış ağlamış çıkartmışlar dışarı

İlan asmak bu gibi durumlarda iyi oluyor

Bizim komşunun kedisi kaybolmuş ama site yönetimine haber verip gruba atmamış bir başka kişi görmüş ama bizim siteden olduğunu bilememiş

Bir de yıllar önce bir sabah fırın pastanede oturuyoruz, bir kedi çokkk güzel, ikide bir yanımıza geliyor vs, bizde de kedi var

Adam çıkarıyor kedi tekrar geliyor

Bir ara yarısı kadar bir kediden tokat yedi

Sonra kapı önünde yatarken bir kadın geldi önce baktı sonra Barbaros sen misin dedi sonra da aldı kucağına ağzı kulaklarında gitti

Garson dedi biz de sahipli kedi diye düşünmüştük sokak kedileri kaçarken bu insana insana geliyor diye, 2-3 gündür misafirdi sahibi gelirim diyorduk buldular dedi

Muhtemelen yürüme mesafesi ekmek almaya gelmişti sahibi

Bensiz işte böyle olursunuz demek istiyor o yüzden kaçıyor sanırım pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…