Kedim kaçtı. Çok kötüyüm😥

Ürkek ama ne cesaret kaçıyor işte. Bi de 24 saat gelmiyor. Ayarlamış kendini tam 24 saat sürdü. İnanamadık.

Onun patilerinin pembe butonlarına tek tek vurun benim için

benim oğlum da geçen ay kaçtı. 10 saat sokaklarda perişan oldum onu ararken derken kapıya gelmiş ben sokaktayken:)

kapının önüne kedi kumu dökmek kesinlikle işe yarıyor. Okuyanın aklında bulunsun. Kokusuna geliyor eşşşek sıpaları

Vurayım hemen Analarını hiç düşünmüyorlar ya gidiyosunuz bari bi saate geri dönün saatlerce perişan etmeyin bizi

Vurayım hemen Analarını hiç düşünmüyorlar ya gidiyosunuz bari bi saate geri dönün saatlerce perişan etmeyin bizi
Yok hemşirem düşünmüyorlar

ben de size bi şey danışayım madem. Benimki kaçtığı dönem hastalandı. Bulunduğum şehirdeki tüm ver kliniklerinden bi güzel ağzım yandı vs oralar çok uzun. Şimdi benim 1 haftalığına şehir dışında olmam lazım ama bebişimm bırakacak kimsem de yok vet’lere de güvenemiyorum. Yanımda da götüremiyorum napıcam ben? Evde kalamaz değil öi

Ben hiç bir hafta bırakmadım iki üç gün olsa kalır diyeceğim de. Komşunuz varsa söyleseniz arada bir baksa olur mu mesela?

Bizimkini 3-4 gün komşu bakmalı bırakıyoruz

Diğer kedili komşular da bırakıyor

Kapris yapıyor biraz

Ama yaz tatiline götürüyoruz daha çanta toplarken yerleşiyor

Sizinki bulundu gözümüz aydın ama şimdi bir ufaklık bizim siteye yerleşti

Tasması dahi var

Çocuklar çokkk alışkın kaydıraktan falan kayıyormuş merdiveninden çıkıp

Mama su verdik kutu koyduk bahçede takılıyor da iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim

Evini aramaya da gitmiyor gibi

Netteki ilanlara baktım, etraftaki kayıp ilanı asılacak her yere çocuğu gönderip baktırdım

Sahiplendirme moduna da giremem eve de alamam bizim kız var

Bir akıl verin

Bulundu ilanı verin oradaki sahiplendirme sayfalarına sahibi belki görür. Dernek varsa derneğe haber verin belki de bilgileri vardır. Ama kediler daha iyi şartlar bile olsa evlerine gidiyorlar diye biliyorum. Umarım sokağa terk edilen bir çocuk değildir

Sokağa bıraksalar tasmayı çıkarırlardı diye düşündük

Kayıp muhtemelen, bayrama gitti ise ailesi kayıptan da haberleri olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…