- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
- Konu Sahibi Rhea Silvia
-
Çalılık bir yerde gezmiş belli ki üstünde yapışan bitki toplarından var bizim burada bıtrak deniyor. Çip takınca nerelerde sürttüğünü görürüm o zamanAlla alla nereye gitmişti acaba merak ettim
Yaa o kedi de mafyaymış. Bulmuş mabedini bırakmıyorBizde bahçemize dadanan civcivlerimizi sürekli öldüren bir kedicigi ( bizim kedimiz değil) uzaklara arabayla götürüp bıraktık geldik .
Gecesine yanımıza dönmüştü sasirmistik
Ürkek ama ne cesaret kaçıyor işte. Bi de 24 saat gelmiyor. Ayarlamış kendini tam 24 saat sürdü. İnanamadık.Ürkek olması olabilecek en iyi şey bu durumda herhalde.
Diğer kedilere sataşmaz, dayak yemez
Keşfe çıkmaz, evden çok uzaklaşmaz
Kendini sevdirmez, çalınmaz
Karşıdan karşıya bile geçmez belki de.
Bir arkadaşınızı da yanınıza alıp kendi mahallenizi ve çevre mahalleleri sokak sokak gezin.
Edit: bulunmuş gözünüz aydınnn
Shrekteki cizmeli kedi gibiydi.Yaa o kedi de mafyaymış. Bulmuş mabedini bırakmıyor
Bizde pıtrak derizÇalılık bir yerde gezmiş belli ki üstünde yapışan bitki toplarından var bizim burada bıtrak deniyor. Çip takınca nerelerde sürttüğünü görürüm o zaman
Vurayım hemenOnun patilerinin pembe butonlarına tek tek vurun benim için
benim oğlum da geçen ay kaçtı. 10 saat sokaklarda perişan oldum onu ararken derken kapıya gelmiş ben sokaktayken:)
kapının önüne kedi kumu dökmek kesinlikle işe yarıyor. Okuyanın aklında bulunsun. Kokusuna geliyor eşşşek sıpaları
Yok hemşirem düşünmüyorlarVurayım hemenAnalarını hiç düşünmüyorlar ya gidiyosunuz bari bi saate geri dönün saatlerce perişan etmeyin bizi
Ben hiç bir hafta bırakmadım iki üç gün olsa kalır diyeceğim de. Komşunuz varsa söyleseniz arada bir baksa olur mu mesela?Yok hemşirem düşünmüyorlar
ben de size bi şey danışayım madem. Benimki kaçtığı dönem hastalandı. Bulunduğum şehirdeki tüm ver kliniklerinden bi güzel ağzım yandı vs oralar çok uzun. Şimdi benim 1 haftalığına şehir dışında olmam lazım ama bebişimm bırakacak kimsem de yok vet’lere de güvenemiyorum. Yanımda da götüremiyorum napıcam ben? Evde kalamaz değil öi
Yok hemşirem düşünmüyorlar
ben de size bi şey danışayım madem. Benimki kaçtığı dönem hastalandı. Bulunduğum şehirdeki tüm ver kliniklerinden bi güzel ağzım yandı vs oralar çok uzun. Şimdi benim 1 haftalığına şehir dışında olmam lazım ama bebişimm bırakacak kimsem de yok vet’lere de güvenemiyorum. Yanımda da götüremiyorum napıcam ben? Evde kalamaz değil öi
Bulundu ilanı verin oradaki sahiplendirme sayfalarına sahibi belki görür. Dernek varsa derneğe haber verin belki de bilgileri vardır. Ama kediler daha iyi şartlar bile olsa evlerine gidiyorlar diye biliyorum. Umarım sokağa terk edilen bir çocuk değildirSizinki bulundu gözümüz aydın ama şimdi bir ufaklık bizim siteye yerleşti
Tasması dahi var
Çocuklar çokkk alışkın kaydıraktan falan kayıyormuş merdiveninden çıkıp
Mama su verdik kutu koyduk bahçede takılıyor da iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim
Evini aramaya da gitmiyor gibi
Netteki ilanlara baktım, etraftaki kayıp ilanı asılacak her yere çocuğu gönderip baktırdım
Sahiplendirme moduna da giremem eve de alamam bizim kız var
Bir akıl verin
Yazan, fikir veren herkese çooook teşekkür ediyorum. Kızım az önce geldi her zamanki yerine yatmış bizi bekliyordubiraz hırpalanmış, aç ve susuz kalmış ama sağsalim geldi çok şükür.
çok teşekkür ederimGozunuz aydin.Cok sevindim.
Bulundu ilanı verin oradaki sahiplendirme sayfalarına sahibi belki görür. Dernek varsa derneğe haber verin belki de bilgileri vardır. Ama kediler daha iyi şartlar bile olsa evlerine gidiyorlar diye biliyorum. Umarım sokağa terk edilen bir çocuk değildir
Siz yine ilan verin bence sayfalara. İnşaallah bulunur ailesi yoksa siz orada mı bakacaksınız?Sokağa bıraksalar tasmayı çıkarırlardı diye düşündük
Kayıp muhtemelen, bayrama gitti ise ailesi kayıptan da haberleri olmayabilir
Siz yine ilan verin bence sayfalara. İnşaallah bulunur ailesi yoksa siz orada mı bakacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?