Kedim oğlum kayboldu:((

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
KIZLAR KEDİMİ ANNEMLER BULMUSLAR
KONUMU GÜNCELLEMEK İSTEDİM :)Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.
Şuanda hissettiklerimin tarifi yok.
Onun o masum yüzü gözleri uslulugu aklımdan cıkmıyor
Ağlamaktan mahvoldum
4 senedir baktıgımız bir oğlumuz vardı, bizim işyerimize sıgınmıstı biz de ev kedisi oldugunu anlayınca sokaga bırakamayıp evimize almıstık.
eskiden dısarıdan cok korkarken , son bir yıldır evin kapısında dısarı cıkmak için ağlıyordu.
İsteği gecsin diye battanıyesine sarar balkona cıkarır hava aldırırdım.
Snr annemler müstakil eve tasındılar.
Oğlumuz o eve cok kolay adapte oldu, bahcede gezmeye basladı.
Baslarda hep annem basında beklıyordu, snrasında etrafi iyice tanıdıgı için annem beklememeye basladı.
Kendisi cıkıyor canı sıkılınca eve geliyordu.
Malesef carsamba gununden beri gelmedi.
Sokak sokak seslenerek aradık ama bulamadık.
O gün kedimiz cıkınca yagmur yağmıs hemen arkasından, bazı kişiler kediler koku bırakır iz bırakır yagmur yagınca o iz silinir dedi.
Yavrum şimdi ya kayboldu, ya birisi çaldı, ya da araba carptı.
Ağlamaktan içim dısıma cıktı, aklımdan atamıyorum.
Sizce oğlum geri gelebilir mi , gelse gelirdi ama o cok hassas nazik bir kediydi, hersey yemez dısarıda 3 gün nasıl aç kalır.
Çok dağınık yazdım kusura bakmayın çok üzgünüm sıanda(

Son düzenleme:
KÖTÜ DÜŞÜNMEYİN YA. KEDİLER KÖPEKLER ZEKİ HAYVANLAR. EV KEDİSİDE OLSA BUNLAR HAYVAN SONUCTA VE YAPISI GEREĞİ DOĞADA YAŞAMAYA ALIŞKIN. BELKİ ÇOK MUTLUDUR. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA EVE DÖNER.

Öncelikle çok geçmiş olsun, diğer başlığınızda kediyi gezmesi için sokağa bırakmayın yazmıştım ben size. Maalesef kedileri sokağa gezmeye gönderenlerin hep yaşadığı bu oluyor. İnşallah sağ salim döner pisicik.

Çok ağlıyordu evde
Evimiz bahceli
Bahcede dolanıp geliyordu
Bir de topraga cıkınca o kadar mutlu oluyordu ki
Sevincinden hep takla atıyordu onu eve hapsetmek bencillik gbi geliyordu bize.
Sokakta bulmasa idik eve alıp hapsetmezdik zaten günahına girmemek için.
Evet ben de hep duyuyordum ve korkum da basıma geldi

Bizimki camdan baksa hapsirirdi
Güzel havalarda salıyorduk dısarı

Bir dişinin pesine takılmıstır. :)

Eger mama vs koyan bir evin oralara gittiyse o yüzden de gelmez. Kaldı ki bahceye gire çıka kendisi de avlanmayı öğrenmistir, benim arkadasımın kedisi öyle olmustu. Normalde evde mamayı bile secen kedi, bahcede yasamaya baslayınca fare yakalayan bir kediye dönüşmüstü. Ve sonra da eve pek gelmeyen bir kedi oldu, kafasına göre takılıyodu sokaklarda nadiren bahceye geliyormuş.

Endişe etmeyin bence, cok uzaklasmamıstır araba çarpsaydı görürdünüz bu yüzden ona bakınırken. O kendi kafasına göre yaşamaya başladı benim tahminime göre.

Öyle mi dersiniz sokakta daha mi mutludur yani

Yani bu da ihtimal çünkü sokaktan gelme bir kediymiş zaten.

keşke dışarı bırakmasaydınız.toprağı bu kadar seviyorsa tasma takıp gezdirirdiniz gün içinde.dışarıda yaşamaları çok zor artık kedilerin.

evin içinde kum kullanıyorsanız o kumdan biraz evin etrafına yayın kokusuna gelir belki.geçmiş olsun ne diyim.

Dişi mi erkek mi kısırlaştirldı mı?boynunda tasma var mı?benim bir kedim 10 gün sonra gelmişti.kediler köpek gibi baglanmiyor bi yerde birilerine takılmış olabilir seven birilerine.insallah döner bilirim o korkuyu.

Ben sağlıklı ve tek parça olarak kalmalarını evde -eğer sıkılıyorlarsa- sıkılmalarına tercih ederim. Eviniz bahçeliymiş siz de haklısınız kedi zaten sokaktan geldiği için çıkmak istemiştir.

Benim anlattığım kedi hic sokak görmemis bir kediydi üstelik. Ona rağmen böyle bi değişim göstermisti. :)
Arkadaşım ilk basta üzülse de daha sonrasnda onun doğası bu oldugu icin mutlu olmuştu. Simdi sokak kedilerine besleme yapıyor evine kedi almayi düşünmedi bidaha kedisindeki özgürlüğü ve rahatlamayı görünce :)

Sokaktan gelme değil
4 sene evvel kaybolmus biizm şirkete sıgınmıs
Biz de mama verdik sokaga bıraktık
Sokaga cıkınca titredi korktu
O ara dikkatımı cekti patilerine baktım tertemizdi
Tüyleri de yumusacıktı
Sosis vermıstım yemedi salam yemedi snr kuu mama aldık onu yedi
O anda ev kedisi oldugunu anladım ve birdaha sokaga bırakmadım.
Belki yıne bi yerlere sıgındı korktu bilemiyorum
akr

Benim oğlum evde yalnızken çok sıkılıyordu bahçeye indiriyorduk ama beş bloklu büyük bir sitedeydik ve köpek sahibi çoktu korkuyordum bir gün bir şey olacak diye. Sonra arkadaş aldık yanına artık sıkılmamaya başladı daha sonra dörtledik zaten. Ben bol bol temiz hava aldırıyorum, kuşlara bakıyorlar, kapalı balkonlara çıkıyorlar. Evde ve sağlıklı olsunlar sokaklar tekin değil maalesef.

Su ara kedilerin ciftlesme zamanı.
Kendini aşka birakmistir dert etmeyin :)

Sizin adınıza üzüldüm..
"Ama dışarı çıkmak için ağlıyordu" dediniz ya onu düşünürsek hayvancağız adına sevindim.
Dışarıda daha mutlu belliki.

Umarım döner.. Dönmezse de bir yerlerde iyidir muhakkak, öyle düşünün. O bir hayvan ve dışarıda yaşamını sürdürebilir fıtratta.
Allaha emanet olsun

Çok üzüldüm. Kedinizi sahipleniş hikayenizi okumuştum. Ama dönebilir çünkü daha üç gün olmuş. Yağmur yağdı diye evi kaybetmez korkmayın. Kısırlaştırmadıysanız sebebi bu olabilir. Eğer öyleyse dönecektir. Başına bir iş gelmediğini umut edelim. Siz sahiplendiğinizde ne kadar süredir sokaktaydı ya da cidden ev kedisi miydi bunları bilemiyoruz tabi. Kedi temiz hayvan çünkü, bizim sokakta o kadar güzel kediler var ki, hepsi de sokak kedisi. Belki birisi bahçesinde kuru mamayla besliyordu. Sokağa alışıksa yaşamayı başarabilir belki. Dönerse güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Tasması yok buraya tasınınca tasma takmıstik ama bir kere tasması asma agacına takıldı zor kurtuldu o yuzdn cıkardık tasmayı
Erkek dişi değil
Hayır kısırlastırılmadi insallah gelir onsuz ev cok boş (

Tabiki öyle sokakta yaşam süreleri çok kısa biliyorum. Amanbu dedigim kedi icin sokaga alışması onun için güzel bir dönüm olmustu. Normalde evde hareketsiz, oyun oynamayan sürekli uyuyan bir kediydi. Ki sahibi arkadasim da oldukca ilgileniyordu kediyle ama genel olarak hareketsizdi. Sonra sokakta bir kedi bulmustu yaralı onu da eve aldı hem de iyilestirdi. Ama ilk kedide hicbir değişiklik olmadı.. sonra bahçelerine indirdiler oynasn diye derken ilk kedi öyle bir değişti ki resmen hayat dolu oldu. Hoplamalar zıplamar sirinlikler.. ki evlerinin büyük de bir terası vardı ama bahçe böyle etkiledi onu. Sonra da zaten kedi resmen yeniden dogmus gibi oldu

Nerede olursa olsunlar iyi bakılsınlar da.. :)

Evet cok ağlıyordu
Çiftkesme zamanlarında eve kedi getiriyorduk
Resmen kapıyı tırmalıyordu aç der gbi
Bahcede takla atıyordu kuzumm sevincten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…