Sevincinden hep takla atıyordu onu eve hapsetmek bencillik gbi geliyordu bize.Öncelikle çok geçmiş olsun, diğer başlığınızda kediyi gezmesi için sokağa bırakmayın yazmıştım ben size. Maalesef kedileri sokağ gezmeye gönderenlerin hep yaşadığı bu oluyor. İnşallah sağ salim döner pisicik.
Bir dişinin pesine takılmıstır. :)
Eger mama vs koyan bir evin oralara gittiyse o yüzden de gelmez. Kaldı ki bahceye gire çıka kendisi de avlanmayı öğrenmistir, benim arkadasımın kedisi öyle olmustu. Normalde evde mamayı bile secen kedi, bahcede yasamaya baslayınca fare yakalayan bir kediye dönüşmüstü. Ve sonra da eve pek gelmeyen bir kedi oldu, kafasına göre takılıyodu sokaklarda nadiren bahceye geliyormuş.
Endişe etmeyin bence, cok uzaklasmamıstır araba çarpsaydı görürdünüz bu yüzden ona bakınırken. O kendi kafasına göre yaşamaya başladı benim tahminime göre.
Dişi mi erkek mi kısırlaştirldı mı?boynunda tasma var mı?benim bir kedim 10 gün sonra gelmişti.kediler köpek gibi baglanmiyor bi yerde birilerine takılmış olabilir seven birilerine.insallah döner bilirim o korkuyu.Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.
Şuanda hissettiklerimin tarifi yok.
Onun o masum yüzü gözleri uslulugu aklımdan cıkmıyor
Ağlamaktan mahvoldum
4 senedir baktıgımız bir oğlumuz vardı, bizim işyerimize sıgınmıstı biz de ev kedisi oldugunu anlayınca sokaga bırakamayıp evimize almıstık.
eskiden dısarıdan cok korkarken , son bir yıldır evin kapısında dısarı cıkmak için ağlıyordu.
İsteği gecsin diye battanıyesine sarar balkona cıkarır hava aldırırdım.
Snr annemler müstakil eve tasındılar.
Oğlumuz o eve cok kolay adapte oldu, bahcede gezmeye basladı.
Baslarda hep annem basında beklıyordu, snrasında etrafi iyice tanıdıgı için annem beklememeye basladı.
Kendisi cıkıyor canı sıkılınca eve geliyordu.
Malesef carsamba gununden beri gelmedi.
Sokak sokak seslenerek aradık ama bulamadık.
O gün kedimiz cıkınca yagmur yağmıs hemen arkasından, bazı kişiler kediler koku bırakır iz bırakır yagmur yagınca o iz silinir dedi.
Yavrum şimdi ya kayboldu, ya birisi çaldı, ya da araba carptı.
Ağlamaktan içim dısıma cıktı, aklımdan atamıyorum.
Sizce oğlum geri gelebilir mi , gelse gelirdi ama o cok hassas nazik bir kediydi, hersey yemez dısarıda 3 gün nasıl aç kalır.
Çok dağınık yazdım kusura bakmayın çok üzgünüm sıanda(
Çok ağlıyordu evde
Evimiz bahceli
Bahcede dolanıp geliyordu
Bir de topraga cıkınca o kadar mutlu oluyordu ki
Sevincinden hep takla atıyordu onu eve hapsetmek bencillik gbi geliyordu bize.
Sokakta bulmasa idik eve alıp hapsetmezdik zaten günahına girmemek için.
Evet ben de hep duyuyordum ve korkum da basıma geldi
Yani bu da ihtimal çünkü sokaktan gelme bir kediymiş zaten.
akrYani bu da ihtimal çünkü sokaktan gelme bir kediymiş zaten.
Benim anlattığım kedi hic sokak görmemis bir kediydi üstelik. Ona rağmen böyle bi değişim göstermisti. :)
Arkadaşım ilk basta üzülse de daha sonrasnda onun doğası bu oldugu icin mutlu olmuştu. Simdi sokak kedilerine besleme yapıyor evine kedi almayi düşünmedi bidaha kedisindeki özgürlüğü ve rahatlamayı görünce :)
Tasması yok buraya tasınınca tasma takmıstik ama bir kere tasması asma agacına takıldı zor kurtuldu o yuzdn cıkardık tasmayıDişi mi erkek mi kısırlaştirldı mı?boynunda tasma var mı?benim bir kedim 10 gün sonra gelmişti.kediler köpek gibi baglanmiyor bi yerde birilerine takılmış olabilir seven birilerine.insallah döner bilirim o korkuyu.
Benim oğlum evde yalnızken çok sıkılıyordu bahçeye indiriyorduk ama beş bloklu büyük bir sitedeydik ve köpek sahibi çoktu korkuyordum bir gün bir şey olacak diye. Sonra arkadaş aldık yanına artık sıkılmamaya başladı daha sonra dörtledik zaten. Ben bol bol temiz hava aldırıyorum, kuşlara bakıyorlar, kapalı balkonlara çıkıyorlar. Evde ve sağlıklı olsunlar sokaklar tekin değil maalesef.
Evet cok ağlıyorduSizin adınıza üzüldüm..
"Ama dışarı çıkmak için ağlıyordu" dediniz ya onu düşünürsek hayvancağız adına sevindim.
Dışarıda daha mutlu belliki.
Umarım döner.. Dönmezse de bir yerlerde iyidir muhakkak, öyle düşünün. O bir hayvan ve dışarıda yaşamını sürdürebilir fıtratta.
Allaha emanet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?