- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
kediler üzerine annelik yapmıyorum.bu hayvanların dışarıda hayatta kalmaları artık mucize.keşke yeşillik alan olsa da yaşasalar insanlar saygı gösterse yaşamlarına ama hayal dünyasında yaşamanın anlamı yok.kediniz evden çıkıp gittiği her gün geri dönüşü mucize oluyor.kim bilir ne tehlikeler atlatıyor bunu anlatmaya çalışıyoruz bahçenize sıkıca tel geçirin ki uzaklaşamasın,gözünüzün önünde olsun.dışarısı çok tehlikeli.bodruma girmiş yarın bir gün birinin evine girmeyeceği garanti mi?ev sahibinin rahatsız olup bir şey yapmayacağı garanti mi?dışarısı deli kaynıyor yavrunuz savunmasız daha dikkatli olun diyorum sadece.Oyuncakla oynayan bir kedi değil bizimki
Ve evde yanlız kalmıyor tatile bile ailecek gidemiyoruz biz
Sıkılmasın diye evde illa nöbetlese kalıyoruz
Bilmediğiniz seyler hakkında yorum yapmayın
Benim kedim oyuncu bir kedi değil
Dolu oyuncagı var yüzüne bile bakmaz
Bu kadar kedi beslediyseniz her kedinin oyuncu olmadıgınu bilmeniz gerekir
Konum kedimi n kaybolması idi
Burda kediler üzerine annelik yapmayın
Neden yeterince ilgilenmeyelim
Dünden beri burada bi hayvansever sizmiş gbi davranıyorsunuz
Bir sizin yok kediniz
O bnm cocugum gbi nasıl ilgilenmem
İnsanların hassas noktasından vurmayın
kediler üzerine annelik yapmıyorum.bu hayvanların dışarıda hayatta kalmaları artık mucize.keşke yeşillik alan olsa da yaşasalar insanlar saygı gösterse yaşamlarına ama hayal dünyasında yaşamanın anlamı yok.kediniz evden çıkıp gittiği her gün geri dönüşü mucize oluyor.kim bilir ne tehlikeler atlatıyor bunu anlatmaya çalışıyoruz bahçenize sıkıca tel geçirin ki uzaklaşamasın,gözünüzün önünde olsun.dışarısı çok tehlikeli.bodruma girmiş yarın bir gün birinin evine girmeyeceği garanti mi?ev sahibinin rahatsız olup bir şey yapmayacağı garanti mi?dışarısı deli kaynıyor yavrunuz savunmasız daha dikkatli olun diyorum sadece.
Sor canım hem 70 günlük bebeğim var hem de veteriner tyimBir cok kedi sever var burda birsey danışmak istiorum.özellikle bebeği olupta kedi bakanlar
iki gündür derdimi bir türlü anlatamadım...Resmen hayal dünyası. Böyle yazıldıkça hani Hollywood filmlerinde müstakil evler olan, araçların geçmediği iki yanı ağaçlıklı caddeler olur hepimiz orada yaşıyoruz da benim haberim yok gibi geliyor. Tutturmuşlar bir hayvanın doğası da doğası sanki biz deney yapmak için zevkine eve hapsediyoruz hayvanları. Benim dün fotoğrafını paylaştığım oğlum hafif engelli, üstelik ses tellerinde sorun var kesseler miyavlamaz sesi çıkmaz şimdi acaba sokakta mı kaliteli bir hayat sürerdi evde mi ? Bu anlamsız aşırı duyar kasmalara çok sinir oluyorum vallaha!
iki gündür derdimi bir türlü anlatamadım...
Allah bagislasin.. kızim ateslendi ve dra göturduk geçen gece iste enfeksiyon kapmış falan dedi.esimde kedi bakıyoruz onun zararı yoktur dimi dedi. Dr da pek sıcak bakmadı. Aslında ben drlara soylemiyorum cunku çoğunluk karşı çıkıyor. Ben 3ayda bi parazit yaptiriyorum başka birşey gerekio mu bilmiorum veteriner hekim parazit en önemlisi diyo.kafam çok karışık hani bakım olarak ne yapabilirim tüyleri dokuluo.tuvalet sorunumuz var idrar ve kan testi yaptık birşey çıkmadı. Tuvaleti çabuk doluo suan bile heryer pati izi hergün hatta bazen günde iki kere ev silmekten yıldım..çok uzun ve karışık oldu kusura bakmayinSor canım hem 70 günlük bebeğim var hem de veteriner tyim
Canım kedilerden insana enfeksiyon geçmez.yıkanmayan eller daha tehlikelidir örneğin ama herkes onlara suç atmaya meyilli .kuduz ve parazitlerdir bize geçebilecek olan.iki ayda bir iç parazit ve dış parazit bakımlarını yap,çiğ et,salam vs.verme.parazit bakımını yapar isek kıllara yapışan yumurtaları da olmaz böylelikle.Allah bagislasin.. kızim ateslendi ve dra göturduk geçen gece iste enfeksiyon kapmış falan dedi.esimde kedi bakıyoruz onun zararı yoktur dimi dedi. Dr da pek sıcak bakmadı. Aslında ben drlara soylemiyorum cunku çoğunluk karşı çıkıyor. Ben 3ayda bi parazit yaptiriyorum başka birşey gerekio mu bilmiorum veteriner hekim parazit en önemlisi diyo.kafam çok karışık hani bakım olarak ne yapabilirim tüyleri dokuluo.tuvalet sorunumuz var idrar ve kan testi yaptık birşey çıkmadı. Tuvaleti çabuk doluo suan bile heryer pati izi hergün hatta bazen günde iki kere ev silmekten yıldım..çok uzun ve karışık oldu kusura bakmayin
Kime kizim enfeksiyon kapmış diosam kediden uzak tut diolarCanım kedilerden insana enfeksiyon geçmez.yıkanmayan eller daha tehlikelidir örneğin ama herkes onlara suç atmaya meyilli .kuduz ve parazitlerdir bize geçebilecek olan.iki ayda bir iç parazit ve dış parazit bakımlarını yap,çiğ et,salam vs.verme.parazit bakımını yapar isek kıllara yapışan yumurtaları da olmaz böylelikle.
Benim evimde üç kedi bir köpek var:)ve ben de kedilerle büyüdüm.
aynen dışarıda sinirimi atamıyorum hanımefendi aynen
Bizim ülkemizde maalesef böyle bir yargı var,halbuki araştırın kaç kişiye hayvandan hastalık geçmiş?açın yabancı videoları,bebekler,kedilerle köpeklerle yoğruluyor.onların bebekleri hastalanmıyor bizim bebeler mi hastalanıyor?sokaklar leş,tükürük balgam mı atan dersin,çöpler,bırakın duş almayı,elini yıkamiyor çoğu,mikrop yuvası heryer.Kime kizim enfeksiyon kapmış diosam kediden uzak tut diolardeli oluyorum bugün aşı günü. Yaa benim kedi salam a bayılıyo sofrada rahat vermiyo bize esimde bi iki dilim atıyo önüne..canım o benim yaa yoruluyorum arada ama Kıyamiyorum ona
Bizim ülkemizde maalesef böyle bir yargı var,halbuki araştırın kaç kişiye hayvandan hastalık geçmiş?açın yabancı videoları,bebekler,kedilerle köpeklerle yoğruluyor.onların bebekleri hastalanmıyor bizim bebeler mi hastalanıyor?sokaklar leş,tükürük balgam mı atan dersin,çöpler,bırakın duş almayı,elini yıkamiyor çoğu,mikrop yuvası heryer.
Çok teşekkür ederim güzel yüreğinize :) aramadık yer bırakmadık şapşik uyuyordu heralde akşam ararken miyavlayıp seslendi bize kapı kapalı olunca çıkamamış ( çatıdan girmeyi biliyor ama çıkmayı öğrenemedi hala :)sevindim bulmanıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?