Kedim oğlum kayboldu:((

Geçmiş olsun, o kadar üzücü bi durum ki. Benim kedimin tasması var, önünde kendi adı yazıyo arkasında benim tlf numaram. Olur da kaybolursa belkş faydalı olur diye yaptırmıştık, size de tavsiye ederim. Kullandığı çişli kumundan varsa evde o kumu parça parça evin yakınlarına bırakın, kokuyu alırsa gelir. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İnşaallah iyidir oğluşunuz, kısır mıydı?

Balkonda iken araba sesinden falan çok ürkerdi ve bize geldiğinde hep sırt üstü yayılıp yatardı
Sokaktaki hiçbi kediyı öyle yayılıp yatarken görmedim korkuyorlar cnk

Canım aynı çevrede bir yerlerdedir ,fazla uzaklaşacağını sanmıyorum biri sabah akşam sokak çevresinde gezinse illaki görür ,birde sokakta oynayan çocuk falan varsa onlara tembih edin görevlendirin şeker falan vererek emin ol birinden biri görür haber verir,yani inşallah, çok üzüldüm anlıyorum seni

Evet serptim simdi kumunu
Çok tesekkurler

KAMU SPOTU
insanlar duyarlı davransa gönül rahatlığıyla bırakırız hayvanları sokağa ama araba altında kalanı,etraftakilerden dayak yiyeni,aç kalanı,çocukların oyuncağı olanı derken (tecavüz vakalarını saymıyorum bile) hayvanlar için güvenli bir alan kalmadı.zaten eskisi kadar yeşillik alan da yok,kendi bahçeniz yoksa tabi,o yüzden özellikle kendi başına sokakta yaşayamayacak hayvanları sahiplenirsek ve sokaktaki hayvanlara,korksak bile,mama verip arabamızı park edip,hareket ettirirken dikkat edersek daha iyi olur.okuyanlara teşekkürler burdan duyar kasayım istedim

ilk defa mı bu kadar uzun süre dşarıda kaldı.Dua edelim fazla uzağa gitmiş olmasın.Sokaklarda aramaya devam edin.Fotoğrafını bastırıp asın civar yerlere.İnşallah bulursunurz.

Kötü düşünmeyin
Bende çok üzüldüm umarım gelir kediniz...

Annem
-annemle kardesim 3 gündür seslenerek arıyorlar gece 1-2 ye kadar

Eşiniz ne diyo bu ise yanlis hatirlamiyosam Eşiniz çocuk istiyordu siz pek sicak bakmiyodunuz kedim bana yetiyor fln diyordunuz Eşiniz biyere vermiş olabilirmi acaba yanlis anlsmayin hayvana kotu bisey yapti demiyorum ama başka bakabilcek birine fln...

Annem

-annemle kardesim 3 gündür seslenerek arıyorlar gece 1-2 ye kadar
İnstagramda hayvan grupları var, oralara da bildirin. Ben istanbulda kedim kaybolduğunda o şekilde ilanla bulmuştum, 5 gün sonra bulunmuştu ama bulunmuştu işte. Bence sosyal medyayı kullanın, şu civarda kayboldu diye. İnşaallah geri dönüş olur.

Kız peşine düşmüş olabilir o zaman canım.cişiyle işaret birakıyor muydu ,bağırmıyor muydu hiç?malesef bu yuzden de gidebiliyor kediler insallah döner

Bizim kedimiz de anlattığın gibiydi, sonra bir iki bahçede gezmeye başladı, sonra da dediğin gibi kayboldu ortadan. Birebir anlattığın gibi gelişti her şey. Biz mahvolduk bir şey oldu diye. Mama bile seçer hepsini yemez ama sokakta inan besleniyorlar, avcılık güdüleri çok gelişmiş onların. Neyse bizimki geri geldi, 1-2 gün gelmediği olsa da mutlaka geri geliyor. Yağmur yağmadan önce eve kaçamadıysa sığınacak yer buluyorlar sanırım, sonrasında da hevesini alınca eve dönüyor geri. Evde kalsa keşke, korkuyorum başına bir şey gelir diye ama tutamıyoruz mümkün değil bi yolunu bulup kaçıyor. Dış kapıyı açmayı çözmüş, kapıyı kilitlemeye başladık başka yollar buldu. İnşallah senin minik de iyidir.

Umarım ıyı olur yani ev kedısı ve korkak bır hayvanmıs sızınkısı sonucta,
trafıkten arabadan korkar mıydı? korkuyorduysa caddeden gecmıstır sonra dönememıstır karşı tarafta arayın, korktugu ne vardı denızden korkuyorsa oradan uzaktadır yani ıyıce bakın seslenın fazla uzaklasmıs olamaz kedı bu sonucta evının cevresındedır kokunuzu da bılıyordur. yanlıs anlamayın ama annenız onu ıstemedıgını ıfade eder seyler dedı mı acaba duyunca da cok duyarlı oluyorlar cıkıp gıtmıs olabılır bır de ölmeden önce gıdıyorlar hasta falan mıydı yası da cok yokmus ama.

Mamasından serp etrafa.
Oyuncağı kurdelesi falan varsa onları da sokağa ilistir.
Uzaklaştığını ya da başına bir şey geldiğini düşünmüyorum.
Yapıyorlar öyle, bizimki balkondan atlayıp kaçıp geri geldi aylar sonra. O aşağıdan "eve alın beni" cırlamasını hiç unutmam. Baktık kucağa falan da gelmedi, kapıyı tuttuk kendi girdi falan.
Aynı kedi başka evde de camdan gidip 2 ay sonra camdan geri gelmişti. Bir baktım koltukta, ben şok

Bu arada 10 yasındaydı. 2 aylıktı sahiplendiğimiz zaman. Sokak görmedi hiç falan diye üzülüyorduk. Ne zayıflamıştı ne yara bere almıştı.

Turp gibiydi.

Ferah tut içini.

Kendi kedisi kaybolunca bu kadar üzülen ağlayan birinin doğup %90 ihtimalle ölecek, yaşasa da sefil bir hayat sürecek kediler doğmasına izin vereceğine aklım yatmıyor Kedi sevmek sahiplenmek bu değil üzgünüm.

Neden kısırlaştırmazsınız bunu da anlamıyorım zaten.

kısırlaştırma düşüncesi nedense insanlara öcü gibi geliyor."doğanın akışına müdahale" ediyorlar gibi düşünüyorlar.halbuki zaten doğaya müdahale ede ede doğa bırakmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…