- 18 Eylül 2016
- 550
- 1.013
- 23
Balkonda iken araba sesinden falan çok ürkerdi ve bize geldiğinde hep sırt üstü yayılıp yatardıÇok üzüldüm. Kedinizi sahipleniş hikayenizi okumuştum. Ama dönebilir çünkü daha üç gün olmuş. Yağmur yağdı diye evi kaybetmez korkmayın. Kısırlaştırmadıysanız sebebi bu olabilir. Eğer öyleyse dönecektir. Başına bir iş gelmediğini umut edelim. Siz sahiplendiğinizde ne kadar süredir sokaktaydı ya da cidden ev kedisi miydi bunları bilemiyoruz tabi. Kedi temiz hayvan çünkü, bizim sokakta o kadar güzel kediler var ki, hepsi de sokak kedisi. Belki birisi bahçesinde kuru mamayla besliyordu. Sokağa alışıksa yaşamayı başarabilir belki. Dönerse güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Evet serptim simdi kumunuGeçmiş olsun, o kadar üzücü bi durum ki. Benim kedimin tasması var, önünde kendi adı yazıyo arkasında benim tlf numaram. Olur da kaybolursa belkş faydalı olur diye yaptırmıştık, size de tavsiye ederim. Kullandığı çişli kumundan varsa evde o kumu parça parça evin yakınlarına bırakın, kokuyu alırsa gelir. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. İnşaallah iyidir oğluşunuz, kısır mıydı?
Kötü düşünmeyinDuygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.
Şuanda hissettiklerimin tarifi yok.
Onun o masum yüzü gözleri uslulugu aklımdan cıkmıyor
Ağlamaktan mahvoldum
4 senedir baktıgımız bir oğlumuz vardı, bizim işyerimize sıgınmıstı biz de ev kedisi oldugunu anlayınca sokaga bırakamayıp evimize almıstık.
eskiden dısarıdan cok korkarken , son bir yıldır evin kapısında dısarı cıkmak için ağlıyordu.
İsteği gecsin diye battanıyesine sarar balkona cıkarır hava aldırırdım.
Snr annemler müstakil eve tasındılar.
Oğlumuz o eve cok kolay adapte oldu, bahcede gezmeye basladı.
Baslarda hep annem basında beklıyordu, snrasında etrafi iyice tanıdıgı için annem beklememeye basladı.
Kendisi cıkıyor canı sıkılınca eve geliyordu.
Malesef carsamba gununden beri gelmedi.
Sokak sokak seslenerek aradık ama bulamadık.
O gün kedimiz cıkınca yagmur yağmıs hemen arkasından, bazı kişiler kediler koku bırakır iz bırakır yagmur yagınca o iz silinir dedi.
Yavrum şimdi ya kayboldu, ya birisi çaldı, ya da araba carptı.
Ağlamaktan içim dısıma cıktı, aklımdan atamıyorum.
Sizce oğlum geri gelebilir mi , gelse gelirdi ama o cok hassas nazik bir kediydi, hersey yemez dısarıda 3 gün nasıl aç kalır.
Çok dağınık yazdım kusura bakmayın çok üzgünüm sıanda(
-annemle kardesim 3 gündür seslenerek arıyorlar gece 1-2 ye kadarCanım aynı çevrede bir yerlerdedir ,fazla uzaklaşacağını sanmıyorum biri sabah akşam sokak çevresinde gezinse illaki görür ,birde sokakta oynayan çocuk falan varsa onlara tembih edin görevlendirin şeker falan vererek emin ol birinden biri görür haber verir,yani inşallah, çok üzüldüm anlıyorum seni
eve kedi getirip bebek sahibi mi yapıyordunuz sokak kedisiniEvet cok ağlıyordu
Çiftkesme zamanlarında eve kedi getiriyorduk
Resmen kapıyı tırmalıyordu aç der gbi
Bahcede takla atıyordu kuzumm sevincten
İnstagramda hayvan grupları var, oralara da bildirin. Ben istanbulda kedim kaybolduğunda o şekilde ilanla bulmuştum, 5 gün sonra bulunmuştu ama bulunmuştu işte. Bence sosyal medyayı kullanın, şu civarda kayboldu diye. İnşaallah geri dönüş olur.Annem
-annemle kardesim 3 gündür seslenerek arıyorlar gece 1-2 ye kadar
Kız peşine düşmüş olabilir o zaman canım.cişiyle işaret birakıyor muydu ,bağırmıyor muydu hiç?malesef bu yuzden de gidebiliyor kediler insallah dönerTasması yok buraya tasınınca tasma takmıstik ama bir kere tasması asma agacına takıldı zor kurtuldu o yuzdn cıkardık tasmayı
Erkek dişi değil
Hayır kısırlastırılmadi insallah gelir onsuz ev cok boş(
eve kedi getirip bebek sahibi mi yapıyordunuz sokak kedisini
Ben de şaşırdım.kısırlaştırmak dururken bu yöntem acımasizca...eve kedi getirip bebek sahibi mi yapıyordunuz sokak kedisini
aynı şeyleri düşünüyoruz demek ki.eğer yavrulara hayat boyu bakamayacaksınız ya da yuva bulamayacaksanız hayvanları kısırlaştırın lütfenBenim de aklıma o gelmişti
aynı şeyleri düşünüyoruz demek ki.eğer yavrulara hayat boyu bakamayacaksınız ya da yuva bulamayacaksanız hayvanları kısırlaştırın lütfeneceezgi . sokakta o kadar çok savunmasız yavru var ki
kısırlaştırma düşüncesi nedense insanlara öcü gibi geliyor."doğanın akışına müdahale" ediyorlar gibi düşünüyorlar.halbuki zaten doğaya müdahale ede ede doğa bırakmadıkKendi kedisi kaybolunca bu kadar üzülen ağlayan birinin doğup %90 ihtimalle ölecek, yaşasa da sefil bir hayat sürecek kediler doğmasına izin vereceğine aklım yatmıyorKedi sevmek sahiplenmek bu değil üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?