- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Yaa çok üzüldüm. İnşaallah geri döner. Benimde oglum var ve 1 senedir kapı acilsa kaçıyor 3.katta oturuorum bende ne yapıcam bilmiorum.birgün kaybolursa diye korkuorum dusuncesi bile deli edio beniDuygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.
Şuanda hissettiklerimin tarifi yok.
Onun o masum yüzü gözleri uslulugu aklımdan cıkmıyor
Ağlamaktan mahvoldum
4 senedir baktıgımız bir oğlumuz vardı, bizim işyerimize sıgınmıstı biz de ev kedisi oldugunu anlayınca sokaga bırakamayıp evimize almıstık.
eskiden dısarıdan cok korkarken , son bir yıldır evin kapısında dısarı cıkmak için ağlıyordu.
İsteği gecsin diye battanıyesine sarar balkona cıkarır hava aldırırdım.
Snr annemler müstakil eve tasındılar.
Oğlumuz o eve cok kolay adapte oldu, bahcede gezmeye basladı.
Baslarda hep annem basında beklıyordu, snrasında etrafi iyice tanıdıgı için annem beklememeye basladı.
Kendisi cıkıyor canı sıkılınca eve geliyordu.
Malesef carsamba gununden beri gelmedi.
Sokak sokak seslenerek aradık ama bulamadık.
O gün kedimiz cıkınca yagmur yağmıs hemen arkasından, bazı kişiler kediler koku bırakır iz bırakır yagmur yagınca o iz silinir dedi.
Yavrum şimdi ya kayboldu, ya birisi çaldı, ya da araba carptı.
Ağlamaktan içim dısıma cıktı, aklımdan atamıyorum.
Sizce oğlum geri gelebilir mi , gelse gelirdi ama o cok hassas nazik bir kediydi, hersey yemez dısarıda 3 gün nasıl aç kalır.
Çok dağınık yazdım kusura bakmayın çok üzgünüm sıanda(
kapıyı açıp kapatırken ekstra dikkatli olmak gerekiyor.bizimkisi kaçıp üst komşunun terliklerini kokluyordu.tamamen meraktan yani sokakta yaşamak istediklerinden değil :)Yaa çok üzüldüm. İnşaallah geri döner. Benimde oglum var ve 1 senedir kapı acilsa kaçıyor 3.katta oturuorum bende ne yapıcam bilmiorum.birgün kaybolursa diye korkuorum dusuncesi bile deli edio beni
Aynen benim ki de oyle ayakkabı terlik kokluyo.ben peşinden ıniyorum içeri giriyo bidaha kaçıyor üst üste artık kosturmaktan nefes nefese kalıyorumm.çok hızlı hareket ediyor.yetisemiyorumkapıyı açıp kapatırken ekstra dikkatli olmak gerekiyor.bizimkisi kaçıp üst komşunun terliklerini kokluyordu.tamamen meraktan yani sokakta yaşamak istediklerinden değil :)
kapıyı açıp kapatırken ekstra dikkatli olmak gerekiyor.bizimkisi kaçıp üst komşunun terliklerini kokluyordu.tamamen meraktan yani sokakta yaşamak istediklerinden değil :)
Ay o merakları beni öldürecek zaten. Önüne koysan asla yemediği şeyi bizim elimizde görünce yerlerde yuvarlanıyorlar. Miyav da miyav, ne o yediğin, börek mi o yoksa, miyav, ciğere de benzemiyor ama yerim yine de ben, miyav, amaan mandalinaymış ben yemem ki onueşek sıpaları.
-annemle kardesim 3 gündür seslenerek arıyorlar gece 1-2 ye kadarCanım aynı çevrede bir yerlerdedir ,fazla uzaklaşacağını sanmıyorum biri sabah akşam sokak çevresinde gezinse illaki görür ,birde sokakta oynayan çocuk falan varsa onlara tembih edin görevlendirin şeker falan vererek emin ol birinden biri görür haber verir,yani inşallah, çok üzüldüm anlıyorum seni
Ben de düZenli olarak sokak kedikerını beslıyorumBenim anlattığım kedi hic sokak görmemis bir kediydi üstelik. Ona rağmen böyle bi değişim göstermisti. :)
Arkadaşım ilk basta üzülse de daha sonrasnda onun doğası bu oldugu icin mutlu olmuştu. Simdi sokak kedilerine besleme yapıyor evine kedi almayi düşünmedi bidaha kedisindeki özgürlüğü ve rahatlamayı görünce :)
Göğüs tasması vardı ama onunla da uslu uslu gezmıyorduBöyle olacağı belliymiş zaten. Çok üzüldüm umarım yaşıyordur ve iyidir. Kediniz bu kadar dısarısı icin ağlıyorduysa kısirlaştırabilirdiniz, gogus tasmasi takip siz hava almaya cikarabilirdiniz. Ama işte bunlari soylemenin cok anlamı yok şuan. En kısa sürede gelir umarım.
İnanır misinKAMU SPOTU
insanlar duyarlı davransa gönül rahatlığıyla bırakırız hayvanları sokağa ama araba altında kalanı,etraftakilerden dayak yiyeni,aç kalanı,çocukların oyuncağı olanı derken (tecavüz vakalarını saymıyorum bile) hayvanlar için güvenli bir alan kalmadı.zaten eskisi kadar yeşillik alan da yok,kendi bahçeniz yoksa tabi,o yüzden özellikle kendi başına sokakta yaşayamayacak hayvanları sahiplenirsek ve sokaktaki hayvanlara,korksak bile,mama verip arabamızı park edip,hareket ettirirken dikkat edersek daha iyi olur.okuyanlara teşekkürler burdan duyar kasayım istedim
eşim sürekli cocuk isteuen biri değil :)Eşiniz ne diyo bu ise yanlis hatirlamiyosam Eşiniz çocuk istiyordu siz pek sicak bakmiyodunuz kedim bana yetiyor fln diyordunuz Eşiniz biyere vermiş olabilirmi acaba yanlis anlsmayin hayvana kotu bisey yapti demiyorum ama başka bakabilcek birine fln...
Çişi ile isaret bırakmıyordu ama ağlıyordu hepKız peşine düşmüş olabilir o zaman canım.cişiyle işaret birakıyor muydu ,bağırmıyor muydu hiç?malesef bu yuzden de gidebiliyor kediler insallah döner
İşte apartmanda iken bizimki de sürekli alt kata kacar komsunun terlikleri ile sevişirdi:)))Aynen benim ki de oyle ayakkabı terlik kokluyo.ben peşinden ıniyorum içeri giriyo bidaha kaçıyor üst üste artık kosturmaktan nefes nefese kalıyorumm.çok hızlı hareket ediyor.yetisemiyorum
evimizde misafir ettiğimiz bir kedi var,altı aydır yuva arıyordu yeni buldu,domates için diğer kedilerle kavga ediyor. işin tuhaf tarafı diğerleri domates yemiyor bile haha ama kendisi domatesi alıp kaçıyor hırlayarakAy o merakları beni öldürecek zaten. Önüne koysan asla yemediği şeyi bizim elimizde görünce yerlerde yuvarlanıyorlar. Miyav da miyav, ne o yediğin, börek mi o yoksa, miyav, ciğere de benzemiyor ama yerim yine de ben, miyav, amaan mandalinaymış ben yemem ki onueşek sıpaları.
kapıyı açıp kapatırken ekstra dikkatli olmak gerekiyor.bizimkisi kaçıp üst komşunun terliklerini kokluyordu.tamamen meraktan yani sokakta yaşamak istediklerinden değil :)
ben kızıyorum ya başkasının terliğine kafasını sokuyor dana artık dikkat ediyorum kapıyı açıp kaparken evde de ayakkabı gördü mü üstüne yatıyor.Benim büyük de arada kaçıyor aşağı katın paspasına yatıp bize oyun yapıyorkızacak mıyız diye yokluyor çok eşşek ya
Baksaniza oğluma
Evet tahminime göre saklandıÇok güzelmiş maşallah bulursunuz ben de büyük oğlanı iki gün kaybetmiştim yandaki dükkana girip saklanmış mama koyunca saklandığı yerden çıkmıştı. Siz aramaya devam edin eğer kaza geçirseydi görürdünüz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?