Bebekten fırsat bulup ilgilenemeyeceksiniz bile. Bebek doğmadan yuvaya veya sahiplenmek isteyen birlerine verebilirsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba 4.5 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 yıldır da minik pisiciğim var. Eşimin ailesi yavaş yavaş onu evden gönderin demeye başladılar bile... İşin kötü kısmı eşim de biraz soğuk bakıyor tüy kaçar boğazına, bebeğe zarar verir diye. Ama ben asla gitmesini istemiyorum. Bu konuda ileride sorun yaşayacağız gibi görünüyor. Bana fikir verebilir misiniz nasıl önlem almalıyım bu durumla ilgili?
Doktorunuzla konuştunuz mu? Nelere dikkat etmeniz gerektiğini söylüyorlar, siz dikkat edersiniz, eşinizin de içi rahat eder. Bir arkadaşıma sadece kum temizlerken dikkat etmesi gerektiğini söylemişti mesela.Evet çok alıştım ona hiç istemiyorum... Şimdiden canımı sıkmaya başladı düşüncesi bile kötüSaliha40
Kedimin ilgilenecek bir durumu yok. İki kere mama veriyorum o kadar. Yuvaya vermek istemiyorum. Teşekkür ederimBebekten fırsat bulup ilgilenemeyeceksiniz bile. Bebek doğmadan yuvaya veya sahiplenmek isteyen birlerine verebilirsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet hamilelikte buna dikkat edin dedi. Fakat sorun bebek doğduktan sonra başlıyorDoktorunuzla konuştunuz mu? Nelere dikkat etmeniz gerektiğini söylüyorlar, siz dikkat edersiniz, eşinizin de içi rahat eder. Bir arkadaşıma sadece kum temizlerken dikkat etmesi gerektiğini söylemişti mesela.
İki kedisi ve bebeğiyle yaşıyorlar hala bahsettiğim arkadaşım. Ben çok bilgi sahibi değilim bu konuda. Umarım siz de keyifle aynı şekilde yasarsinizEvet hamilelikte buna dikkat edin dedi. Fakat sorun bebek doğduktan sonra başlıyor
Çok teşekkür ederim inşallahİki kedisi ve bebeğiyle yaşıyorlar hala bahsettiğim arkadaşım. Ben çok bilgi sahibi değilim bu konuda. Umarım siz de keyifle aynı şekilde yasarsinizBenim kuşum var sadece, misafir olarak bile kedi kabul etmiyorum, o kadar kıymetli benim için. Durumunuz çok zor, inşallah cozulur
Bebekten fırsat bulup ilgilenemeyeceksiniz bile. Bebek doğmadan yuvaya veya sahiplenmek isteyen birlerine verebilirsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Arkadaşlar merhaba 4.5 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 yıldır da minik pisiciğim var. Eşimin ailesi yavaş yavaş onu evden gönderin demeye başladılar bile... İşin kötü kısmı eşim de biraz soğuk bakıyor tüy kaçar boğazına, bebeğe zarar verir diye. Ama ben asla gitmesini istemiyorum. Bu konuda ileride sorun yaşayacağız gibi görünüyor. Bana fikir verebilir misiniz nasıl önlem almalıyım bu durumla ilgili?
Milyonlarca kedi yenidoğan bebeklerle aynı evde yaşıyorlar. Ben hiç genellikle yaşandığı söylenen bir problem duymadım. Bizim kedimiz değil ama köpeğimiz var. Bebek olunca ona karşı çok dikkatli ve mesafeli oldu, resmen sizin sakınmanıza gerek yok ben sakınırım dedi bize. Arkadaşımın da iki tane kedisi varmış 10 yaş üstü, o kediler de bebekle çok muhatap olmamışlar, çocuk şimdi 4 yaşında kediler hala çocuga sırnaşmıyorlar.Evet hamilelikte buna dikkat edin dedi. Fakat sorun bebek doğduktan sonra başlıyor
Evet çok alıştım ona hiç istemiyorum... Şimdiden canımı sıkmaya başladı düşüncesi bile kötüSaliha40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?