- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Ay aynısını benim kp söylemişti ben son çare olarak vicdanına oynadım"" ya gönderdiğim zaman evladımdan çıkarsa günahı sonuçta onun da Bi bebekten farkı yok" " tarzı konuşmuştum ondan sonra kimse gönder demedi ha sonra kedicigim evde mutsuz oldugu için anneme götürdüm şimdi köyde çok mutlu özgürce geziyor canı istedigi zaman eve gelip uyuyor ama inanın evde mutlu olsa bi an düşünmezdim ondan ayrı kalmayı bebegimle birbirlerini çok seviyorlar hala gittigimiz zaman oynarlar normalde annemde 5 kedi var ama bizimki sadece beraber büyüdügü kediyle oynar digerlerine yaklaşamazArkadaşlar merhaba 4.5 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 yıldır da minik pisiciğim var. Eşimin ailesi yavaş yavaş onu evden gönderin demeye başladılar bile... İşin kötü kısmı eşim de biraz soğuk bakıyor tüy kaçar boğazına, bebeğe zarar verir diye. Ama ben asla gitmesini istemiyorum. Bu konuda ileride sorun yaşayacağız gibi görünüyor. Bana fikir verebilir misiniz nasıl önlem almalıyım bu durumla ilgili?
Kedinizde davranış bozukluğu olmuş sanırım. Instagramda vetterapist hesabıyla iletişime geçebilirsiniz. Hayvan davranışları konusunda uzmanlaşmış bir veteriner hekim.Benimde 9 aylık bir kedim var 23 günlükte bebeğim ikisiyle gün içinde yaşamak zor değil biz tüy sorununu traş ettirerek hallettik traş olduğu için şuan dökmüyor ayrıca kısırda ama şöyle bir sorun var ki kıskandığı için en ufak bişeyde bize sinirlenip bebeğin beşiğine veya bizim yatağımıza çişini yapıyor bu sorunu aşamadık ve bu durum beni aşırı yıpratıyor umarım sizde aynı problemi yaşamazsınız kıskançlık çok çok kötü…
Evet hamilelikte buna dikkat edin dedi. Fakat sorun bebek doğduktan sonra başlıyor
Niye ki? Kedi beslememişsiniz belli ki. Kedi ekstra ilgi gösterilen bir hayvan değil. Mamasını suyunu koyar iş biter.Bebekten fırsat bulup ilgilenemeyeceksiniz bile. Bebek doğmadan yuvaya veya sahiplenmek isteyen birlerine verebilirsiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kusura bakmayın ama kim olursa olsuj ben çok sert cevap verip kalp kırıyorum bu konuda. Ben de 3 aylık hamileyim ve 2 kedim var biri 8 biri 2 yaşında iki yumak kızım. Canımdan çok seviyorum. Evden göndermek şöyle dursun şuan kovidim mesela odaya yaklaştırmıyorum bile onları bişey olur korkusuyla. Kedisi olmayan bilmez anlamaz evlat gibi sevildiğini. O yüzden aptal yorumlara kulak asmayın cevap bile vermeyin hatta mümkünse kırıcı olun. Onca yıl evinde olan bi hayvanı kime verebilirsin. Çocuğunu doğurup sokağa atmak yada evlatlık vermekle aynı şey bana göre. Yıl olmuş 2022 hala yok tüyü kaçar diyen aptallar var ya inanamıyorum. Kedi bebeğe zarar verirmiş yolarmış yok ya? Nerde görülmüş bi bebeğe zarar verdiği vi evcil hayvanın. Kendi yavruları gibi koruyup sahip çıkıyorlar daha çok. Tüy konusuna gelince de hayvanınızın aşıları tamsa ve dışarı çıkarmıyor çiğ et vermiyorsanız hiiiç bir sorun olmaz. Hayvanın tüyünden hastalık geçmez. Öyle olsa hepimiz çoktaaann ölmüştük. Yabancı ülkelerde evde hayvan olmayan bitane ev yok her çocuk hayvan sevgsini tatmalı. Hangi biri boğazına tüy kaçtı diye hastalnmş ya da ölmüş? Sakınn evlatlarınızı göndermeyin böyle cahillerim ağzına bakıp ta sakın ha. O hayvanların hakkına günahına girmeyin.Arkadaşlar merhaba 4.5 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 yıldır da minik pisiciğim var. Eşimin ailesi yavaş yavaş onu evden gönderin demeye başladılar bile... İşin kötü kısmı eşim de biraz soğuk bakıyor tüy kaçar boğazına, bebeğe zarar verir diye. Ama ben asla gitmesini istemiyorum. Bu konuda ileride sorun yaşayacağız gibi görünüyor. Bana fikir verebilir misiniz nasıl önlem almalıyım bu durumla ilgili?
Yıllardır kedilerle içiçe olan biri olarak ne tüy kaçtı ne birşey.O da bir evlat.Ayrıca niye bu kadar pasifsiniz. Eşinizin ailesi dış kapının dış mandalı, onlara ne oluyor?Arkadaşlar merhaba 4.5 aylık hamileyim. Yaklaşık 2 yıldır da minik pisiciğim var. Eşimin ailesi yavaş yavaş onu evden gönderin demeye başladılar bile... İşin kötü kısmı eşim de biraz soğuk bakıyor tüy kaçar boğazına, bebeğe zarar verir diye. Ama ben asla gitmesini istemiyorum. Bu konuda ileride sorun yaşayacağız gibi görünüyor. Bana fikir verebilir misiniz nasıl önlem almalıyım bu durumla ilgili?
hah bununla ılgılı pratık bılgı vereyım ben
kedının tuvaletıne once saglam buyuk cop posetı acıyorum
ondan sonra kedı kumu koyuyorum
kum degısımı yapılacagı zaman dırekt posetı toplayıp atıyorum.yenı poset acıp yenı kumunu dokuyorum
hem kum kabı yanı tuvaletı hıc kırlenmıyor... hemde kumu degıstırırken tozutmuyorcogu kısı aslında boyle yapıyor ama yapmayan varsa ben yaptım ve cok pratık oldu ısteyen boyle yapsın ...
Kedi cocuk gibi olsa da cocuk değil:) anlayamadıkları şey buAynı şeyi benim kayınvalidem de söylüyor işte bebek olunca ne olacak (hamile değilim bu arada) kediyle ilgilenmeye vaktin bile olmayacak falan. Ben de onu ömürlük sahiplendiğimi asla başkasına vermeyi düşünmediğimi onunda benim çocuğum gibi olduğunu söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?