Kedim ve eşimin ailesi

Sağlık kısmını eşinizin yanında doktora sorun. Ona gore dikkat edersiniz. Onun dişinda bebekler 6. Aydam sinra ozellikle baya oyun ve ilgi istiyorlar. Kedi bence işinizi kolaylaştırır

Bebeğin alerjisi yoksa beraber bir düzen kurulur. Yabancı ülkelerde hep hayvanlarla büyüyor çocuklar. Kedi ve köpek ile. Ama hijyen önemli. Evi her zaman temiz tutun. eşiniz tüyden korkuyorsa sık sık temizlik yapsın.
Hayvancağızı göndermeyi gerektirecek bir durum yok şimdilik.
Ama kesin diyemem. Yani alerji ya da bebeğe karşı saldırganlık falan olursa o zaman bakılır duruma.

Benim değil ama kardeşimin iki tane kedisi var benim de bir küçük kızım var arada biraraya geliyoruz 10 15 gün zaman geçiriyoruz, kızım kedilerle çok güzel oynuyor hiç zarar verme durumu olmadı, AA pardon kızım kedileri bıktırdı oyun diye diye tek zarar o yani hayvancıklar kızımı görünce saklaniyordu, evet her yer tüy oluyor ama ne bileyim yutma durumu olmamıştır heralde, yemek yediğimiz zamanlar falan odalarına koyuyorduk, bebeğinizi tek birakmazsiniz belki başka ne olacak ki birşey olmaz

Kedili eve doğan bebeklerde alerji ve astım olmuyormuş.
Çocuk doktorumuz söyledi bunu.
Konu sahibi burdan yaklaşırsanız ikna olurlar diye düşünüyorum.
Vermeyin evdeki kediyi.

Valla ben kocamı atarım kedileri atmam gerekirse kaynanamı da huzur evine yollarım şaka şaka sizin böyle bir niyetiniz olmadığını yani evladınızdan vazgeçmeyeceğinizi biliyorum. Umarım bebişiniz ve tüylü çocuğunuzla sağlıklı uzun günleriniz olur

Bön bön kalınacak bir durum yok kaldıklarını da sanmıyorum. Kedi ile bebeği kıyaslayamazsın. İlla tartışıp kavga edecek tiplerdensiniz belli ki. Tek hayvansever sizsiziniz diğerleri düşman. Evet ne olursa olsun sahiplenilmiş sokağa atılmaz ama başka sahiplenmek isteyen birine verilebilir keşke eşi isteseymiş fakat bebeğin olduğu ortamda kedi köpeğin olmasına ben karşıyım ha biraz büyüsün çocuk olabilir. Lütfen duyar kasmayın ya hiç samimi olmuyorsunuz inanın. Biz burada çözüm bulması için uğraşıyoruz yok bebeğini başkasına verir misin yok ikincisini verir misin gibi saçma sapan triplere girmeye gerek yok. Gerçekten komik oluyor. En azında sokağa atmasından iyi olacağını söylüyoruz burada. Kimse sokağa et dememiş değil mi? Neyin acısını çıkartıyorsunuz bu insanlardan anlamıyorum. Ah ahh cahillik.

Hic bisey olmaz ben hamileykende esimin ailesi benim ailem bu sekilde akillar veriyodu kimseyi dinlemedim. Esinizi ikna edin zaten kucukken nasil agzina kil kacsin dikkat edersiniz kendinizi temizlersiniz sevdikce bebek uyurken falan yanliz birakmayin. Buyuyene kadarda duruma gore onlemler alirsiniz esinizde yavas yavas alisir. Pes etmeyin ama dikkat edip onlemlerde alin. Suan kizim 2 yasinda kedim 4

Aynen hanımefendi bütün yabancı ülkedekiler cahil bebeklerini hayvanla büyütüyorlar. Bir siz çok bilgili olduğunuz için çocukla büyütüleceğine kanaat getirmişsiniz. Yaş aralığı da verin bari. Konu sahibinin durumundaki sorunların da bin tane çözüm yolu var, ortada hayati bir şey yok. Ama bin çözüm yolunun içinde "vermek" yok. Bakış açınız buradan belli. Hayvanlar eşya değil o sebeple alınıp verilmiyorlar.

Annemin bahçesi var 20.25 kedi var orda hepside sokak kedisiydi ama biz onlara yemek verince hic bahceden ayrılmadilar.birsurude yavrulari oldu.yegenim var 3 tane benle oglumda.arada gidiyoruz.hicbiri kedi var diye hastalanmadi bugune kadar kii.cocuklarimiz o kedilerle hasir neşirler yani ev icinede girer birşey olmadı dedigim gibi. Yukarda bir arkadaşta yazmış aksine bagisiklik güçlenir yahu doktor hakli.alerjik astım var bende oyuzden beslemiyorum yoksa bende beslerim. Kardes kardes büyürler bebeginle neguzel buradan gitmesi gereken biri varsa oda sizsiniz hangi hakla karisirsiniz diyip ufak capli cinnet gecirin :)

Hahahhaha sadece gülüyorum, yazik size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…