Eki Görüntüle 1826037
Merhaba, konum lütfen bir süre taşınmasın

Şu an kendimi suçlu hissediyorum ve kedime bir şey olacak diye korkuyorum.
Geçtiğimiz hafta epey sokak beslemesi yaptım, hasta kedilerle hiç temas etmedim ama şu sıra kedi nezlesi yaygınmış ve sağlıklı görünen kedilerde de olabilirmiş mikrop.
Eve geldiğimde kedilerimi asla ellemedim, elimi yıkadım hatta üstümü de değiştim. Kendimce bir şey olmayacağını düşünüyordum çünkü hep kedilerle iç içeyim hele dükkanımda kedi annesi olmuştum geçen sene.
Pazar akşamı kızım hapşırmaya başladı ama tek tük. Düne kadar izledim dün kum değiştirdik silikadan pudra kokulu bentonite geçtik ve dün daha da arttı hapşırması. Tüm gece sürdü diyebilirim. Ben de uyumadım ve onınla ilgilendim ateşi vs. yoktu. Ve bu sabah da veterinere gittik. Ciğerleri temiz, ateşi de yok ama boğazları biraz şiş ve hafif burunda mukoza var dedi veteriner ablamız. Antibiyotik iğne ve hapşurmayı yani nezleyi engelleyecek bir iğne daha yaptı, serum fizyolojik ve immunex verdi. İmmunex ve serum fizyolojiği diğer kedilerime de yapacağım bağışıklık güçlenmesi için. Şu an onlarla bir şey yok.
Kızım eve geldi ilaç verdim, şimdi uyuyor veteriner biraz keyifsiz olur iğneden sonra dedi ama ben çok üzülüyorum. .%99 benim yüzümden oldu çünkü

Şimdi korkum daha da ilerler mi bu durum ? Ciğerlere inmemiş zaten dediğim gibi düne kadar iki gün gözlemledim günde 2-3 kezdi dün arttı , kum değişimine de yordum ama ihmal etmek istemedim.
Kedime bir şey olmaz değil mi ? Kedi sahibi kızlar bir el atın bana çok üzgünüm
Kızım uyuyor şu an böyle

annesi yesin onu evladım benim