Kedimi ben mi hasta ettim ?

Sebep bulundu :KK48:

Endişe etmene gerek yok, gördüğün gibi kızını sen hasta etmedin, bu pencere güzelleri zaman zaman böyle üşütebiliyorlar

Bu arada kist iğnelerini de ihmal etmeyin, hem sizin hem onlar için.:KK15:

Yok onları daha taşınmadan yaptırdık onlar tamam. Şimdi veterinerden döndüm odalarını bu aşamadan sonra ayırmanızın faydası yok zaten onlar aldıysa almıştır mikrobu dedi. Diğer iki kedim iyi sadece Ares' in vücut ısısı dün 37.5 iken bugün 38,5 çıktı ona da hafif bir antibiyotik yaptı. Jack sağlam ee yr mi barınak çocuuu :halay:Bir yandan immunex e de devam ediyorum inşallah atlatıcaz bu badireyi de :KK200:

En kötüsüde dertlerini anlatamiyorlar:KK43: biz gecen hafta 5 gun veterinerdeydik kusma ishal.Elinden gelse ucacak olan kedim,saatlerce oturdugu yerden kalkmadi ve uyudu 1 hafta boyunca,sizi cok iyi anliyorum ama ilaclamissiniz zaten sorun olmaz.iciniz rahat olanilir bence.

Çok geçmiş olsun sizin kuzuya da . Biliyorum o enerjil oo asil kedinin acıdan bitik halde yatması benim bile gururuma dokunuyor. Allahım tüm minikleri sahibine bağışla. Amin :nazar:

Eki Görüntüle 1826037

Merhaba, konum lütfen bir süre taşınmasın :KK43: Şu an kendimi suçlu hissediyorum ve kedime bir şey olacak diye korkuyorum.

Geçtiğimiz hafta epey sokak beslemesi yaptım, hasta kedilerle hiç temas etmedim ama şu sıra kedi nezlesi yaygınmış ve sağlıklı görünen kedilerde de olabilirmiş mikrop.

Eve geldiğimde kedilerimi asla ellemedim, elimi yıkadım hatta üstümü de değiştim. Kendimce bir şey olmayacağını düşünüyordum çünkü hep kedilerle iç içeyim hele dükkanımda kedi annesi olmuştum geçen sene.

Pazar akşamı kızım hapşırmaya başladı ama tek tük. Düne kadar izledim dün kum değiştirdik silikadan pudra kokulu bentonite geçtik ve dün daha da arttı hapşırması. Tüm gece sürdü diyebilirim. Ben de uyumadım ve onınla ilgilendim ateşi vs. yoktu. Ve bu sabah da veterinere gittik. Ciğerleri temiz, ateşi de yok ama boğazları biraz şiş ve hafif burunda mukoza var dedi veteriner ablamız. Antibiyotik iğne ve hapşurmayı yani nezleyi engelleyecek bir iğne daha yaptı, serum fizyolojik ve immunex verdi. İmmunex ve serum fizyolojiği diğer kedilerime de yapacağım bağışıklık güçlenmesi için. Şu an onlarla bir şey yok.

Kızım eve geldi ilaç verdim, şimdi uyuyor veteriner biraz keyifsiz olur iğneden sonra dedi ama ben çok üzülüyorum. .%99 benim yüzümden oldu çünkü :KK43: Şimdi korkum daha da ilerler mi bu durum ? Ciğerlere inmemiş zaten dediğim gibi düne kadar iki gün gözlemledim günde 2-3 kezdi dün arttı , kum değişimine de yordum ama ihmal etmek istemedim.

Kedime bir şey olmaz değil mi ? Kedi sahibi kızlar bir el atın bana çok üzgünüm :KK43:

Kızım uyuyor şu an böyle :KK200: annesi yesin onu evladım benim :nazar:

geçmiş olsun minnoşa
üzülmeyın kısa sürede iyi olur
biz de süreklı sokak hayvanlarını beslıyoruz evde de kedımız var ben de onun resmıni ileteyim kıskandım :))))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 71
geçmiş olsun minnoşa
üzülmeyın kısa sürede iyi olur
biz de süreklı sokak hayvanlarını beslıyoruz evde de kedımız var ben de onun resmıni ileteyim kıskandım :))))

Sarmannnn :KK200: en sevdiğim kedi türü sarı kedi ama hiç edinemedim. Şöyle ağzıma layık bir yavru bulursam niyeti bozmayı düşünüyorum :KK45:

Üç taneyiz zaten normal zamanda sorun yok ama bu hastalık durumları çok sıkıntılı oluyor. Üçe bakan dörde de bakar diye düşünüyorum ama bakalım :anne:
Maşallah biz birine zor bakıyoruz aynen bebek gbi,sıkıntısı derdi istekleri hiç bitmiyor:)))
Hep nazlı evin heryeri ona göre ayarlı c anı nerede isterse orada takılıyor
eminim sizinkiler de öyledir.
Kedi sevgisi çok başka birsey yasamayan bilemez:)

Yok onları daha taşınmadan yaptırdık onlar tamam. Şimdi veterinerden döndüm odalarını bu aşamadan sonra ayırmanızın faydası yok zaten onlar aldıysa almıştır mikrobu dedi. Diğer iki kedim iyi sadece Ares' in vücut ısısı dün 37.5 iken bugün 38,5 çıktı ona da hafif bir antibiyotik yaptı. Jack sağlam ee yr mi barınak çocuuu :halay:Bir yandan immunex e de devam ediyorum inşallah atlatıcaz bu badireyi de :KK200:
Senin gibi bir anneleri varken atlatmamaları mümkün mü?

Herkese merhaba.ben de can dostlarımızı çok seven biri olarak baştan sona okudum.beğendim.Yazmadan da duramam :KK54:
Öncelikle geçmiş olsun.şu an nasıl kediniz.Mesaj yazan arkadaşlar da sağ olunuz.çok yardımcı olmuşsunuz.hepiniz harikasınız kızlar:KK19:
Can dostlarınız da çok ama çok güzeller. resimler super eminim yakından daha da güzellerdir.nazar değmesin :nazar:

Veterinerden geldik şimdi. İki gündür antihistaminik iğne yapıyor ve iki günde de gece 2 sularında kızım yeniden hapşırmaya başlıyordu. Bugün iğne yapmadı, bakalım gün içinde hapşırırsa alerjik durumu var tedaviyi ona göre yapacağız dedi. İnşallah viral bir şey değil sadece alerjiktir. Diğer kedilerime bulaşmama sebebini de bu açıklıyor zaten. Bakalım bugün hapşırmaya devam edecek mi benim güzel kızım.

Herkese merhaba.ben de can dostlarımızı çok seven biri olarak baştan sona okudum.beğendim.Yazmadan da duramam :KK54:
Öncelikle geçmiş olsun.şu an nasıl kediniz.Mesaj yazan arkadaşlar da sağ olunuz.çok yardımcı olmuşsunuz.hepiniz harikasınız kızlar:KK19:
Can dostlarınız da çok ama çok güzeller. resimler super eminim yakından daha da güzellerdir.nazar değmesin :nazar:

Yeni gördüm kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim, dünyadaki en güzel varlık hayvanlar. İyi ki varlar :KK200:

Kızım abisinin kollarında güvende :KK200:

Bizim veteriner maceramız halen devam ediyor, şükür ki kızım artık hapşurmuyor hastalığı büyük ihtimalle alerjik ve mevsimsel bir durum. Çünkü burnu akmıyor, sümük akıntısı yok, iştahı açık yani grip belirtisi göstermiyordu.

Bugün son bir kontrole daha doğrusu check up a gideceğiz, kan tahlilimiz de yapılacak inşallah bir şey çıkmayacak ve tamamen iyi olacak kızım.

Destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

image.webp

Back
X