Neden takip amaçlı vermediniz 2 sene oldu kedimi sahiplendireli halen foto atarlar banaKizlr rahatsizligim nedenyle kedimi sahiplendrmistm o bakan kiside kocasi istememis sokaga birakmislar dedigine gore kedilerin oldugunu bolgeye birakmis cok mutsuzum gunahami girdik acaba?
Gidip bulun yazık olur o hayvana dışarıda. Bir de keşke güvendiğiniz birine verip uzun süre iletişimde kalsaydınızKizlr rahatsizligim nedenyle kedimi sahiplendrmistm o bakan kiside kocasi istememis sokaga birakmislar dedigine gore kedilerin oldugunu bolgeye birakmis cok mutsuzum gunahami girdik acaba?
Gidip bakamam cunku kaza gecirdim yuruyemiyorumBu durumda sıkıntı ettiğiniz şey günaha girip girmemek mi?
O hayvancağız ev ortamına alışmış. Sokak yaşamına adapte olması oldukça zor.
Oturduğunuz yerden mutsuz olmak yerine o kişilerden lokasyonu öğrenin de, gidip bir bakın. Bir ihtimal bulabilirsiniz belki.
Kaza gecerdim yuruyemyrmCok buyuk vebal altina girmissiniz, Allah herkesi boyle bir vebale girmekten korusun.
Hanfendi kaza gecrdim yuruyemyrmİyi yapmissin, bravo,tebrik ediyorum..
Bende rahatsızım mesela... Bazen deliriyorum, kapıyı açınca binanin içine kaçıyor..
Bırakırım seni sokağa görürsün diyorum, sonra vicdan azabı çekiyorum..
Bakamiyorsunuz almayın..
Vicdan diliyorum ama çok zor görüyorum
Evet cok zor cunku yuruyemyrm ayak bilegime platin takildiRahatsızlığınız neydi acaba çok merak ettim?
Evcil hayvan bakımı çok ekstrem bir şey değil. Tuvalet temizliği , mama ve su koymak ne kadar zor olabilir?
Kendinize guvenmiyorsaniz şu hayvanları mağdur etmeyin ya yazık günah.
Evet yaptığınız da günah. Kedilerin olduğu ortama koymuş diye rahatlamayin hiç. O kediler birbirine nasıl saldırıyor haberiniz var mı?
Etmck tabi ama mecbrdim bakicak durumda diildim yuruyemiyorum oglumada saldirmaya baslamisti."Günaha girmediniz" desek içiniz rahat edecek mi?
Canim gidip arayamam cunku yuruyemiyorum daha uzun bir sure disari cikamicamGidip bulun yazık olur o hayvana dışarıda. Bir de keşke güvendiğiniz birine verip uzun süre iletişimde kalsaydınız
Neden bole dusunyrsuniz kaza gecrcegimi nerden bilebilirim mama alick durumdada diildimCok buyuk vebal altina girmissiniz, Allah herkesi boyle bir vebale girmekten korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?