Kedimi sokaga birakmis

Ailenizde ya da tanıdığınız birileri yok muydu hayvan seven, bildiğiniz g0vendiğiniz birine sahiplendirseydiniz, yazık dışarıda duramaz ev kedisi. Benim kedim kapı eşiğinden dışarı doğru tutunca bile miyavlamaya başlıyor korkup..

Geçmiş olsun. Böyle olacağını sizde bilemezdiniz. Evcil hayvan beslemek büyük sorumluluk. O sorumluluğu alamamış olabilir de bari size haber verseydi. Belki geri alırdınız yavrucağızı.

Nefret ediyorum bu tür hikayelerden. O masum hayvanların hesabını nasıl vereceksiniz... Buraya hergün uyduruk uyduruk sebeplerden ilahi adalet, ah tutması konuları açılıyor. Ah denen bir şey varsa, ilahi adalet varsa önce bu masumlara yaşatılanların hesabı sorulacak. Ah varsa önce savunmasızların ahı var. Bir hayvan daha sıcak evlere, hazır yemeklere alıştırılıp sonra çaresizce sokağa atıldı. Lanet olsun. Bakamayacağınız hayvanı almayın, bakamayacak insanların eline vermeyin! Yeter.

Bir kap mama için birbirlerini yiyor o yavrucaklar. Eve alışmış hayvan ne bilsin sokakta nasıl yaşanır... Allah kahretsin.

Evet cok zor cunku yuruyemyrm ayak bilegime platin takildi

Bunların hepsi bahane. Başımıza ne geleceğinin hiçbir zaman garantisi yok ama Allah bize akıl vermiş düşünelim hesap edelim diye... koskoca kadinsiniz ustelik cocugunuz var.yaptığınız şeyin hiçbir açıklaması yok. Vicdaninizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz ama boşuna. Mübarek günlerde sesi soluğu çıkmayan, derdini anlatamayan, eve alistirdiginiz bir canı ölüme atmissiniz resmen.
Umarım geceleri rahat uyursunuz.

Sz anlmdnz heralde kendime bakamyrm basima bole bisi gelcegini ne bilim

Sz anlmdnz heralde kendime bakamyrm basima bole bisi gelcegini ne bilim
Ben gayet iyi anladım hanımefendi de siz bir canın sorumluluğunu almayi MAALESEF ANLAMAMİSSİNİZ.
İnsanın başına her şey gelebilir dusunseydiniz almadan once ya böyle mantık mi var.

Çocuğunuza kim bakıyor? Onu da verdiniz mi mesela birine, baksınlar geçici diye?
Şimdi duyarcilar gelir cocukla kedi bir mi diye.
İkisi de canlı. Yazık olmuş hayvancagiza. Allah merhamet vicdan versin Allah korkusu versin . Anneler vicdanlı olur denir bir de

Ben gayet iyi anladım hanımefendi de siz bir canın sorumluluğunu almayi MAALESEF ANLAMAMİSSİNİZ.
İnsanın başına her şey gelebilir dusunseydiniz almadan once ya böyle mantık mi var.
Kaza gecirecegimimi dusunseydim sz dusunyrmusunz.

Kedimi tatile geldiğimiz için 3 günlüğüne eşimin annesine bıraktık daha önce de gidip geldiği bildiği ev ama ona rağmen kv yi yemeğini yedi mi suyunu içti mi foto atar mısın diye darlıyorum ve kendimi suçluyorum acaba terk edilmiş hissediyor mudur diye aklım hep onda.. demem o ki sahiplenmek çok başka bir şey yazık yavruma başına bişey gelmez inşallah siz hiç sahiplenmemişsiniz zaten onu ve evet günaha da girdiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…