Ailenizde ya da tanıdığınız birileri yok muydu hayvan seven, bildiğiniz g0vendiğiniz birine sahiplendirseydiniz, yazık dışarıda duramaz ev kedisi. Benim kedim kapı eşiğinden dışarı doğru tutunca bile miyavlamaya başlıyor korkup..
[/QUOTE yoktu maalesef cok uzgunum ama mecbrdum vermeye yuruyemiyrm .
Geçmiş olsun. O sokağa bırakan bakınsın diyecem de yapar mı bilinmez :/Canim gidip arayamam cunku yuruyemiyorum daha uzun bir sure disari cikamicam
Rahatsızlığınız neydi acaba çok merak ettim?
Evcil hayvan bakımı çok ekstrem bir şey değil. Tuvalet temizliği , mama ve su koymak ne kadar zor olabilir?
Kendinize guvenmiyorsaniz şu hayvanları mağdur etmeyin ya yazık günah.
Evet yaptığınız da günah. Kedilerin olduğu ortama koymuş diye rahatlamayin hiç. O kediler birbirine nasıl saldırıyor haberiniz var mı?
Evet cok zor cunku yuruyemyrm ayak bilegime platin takildi
Sz anlmdnz heralde kendime bakamyrm basima bole bisi gelcegini ne bilimBunların hepsi bahane. Başımıza ne geleceğinin hiçbir zaman garantisi yok ama Allah bize akıl vermiş düşünelim hesap edelim diye... koskoca kadinsiniz ustelik cocugunuz var.yaptığınız şeyin hiçbir açıklaması yok. Vicdaninizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz ama boşuna. Mübarek günlerde sesi soluğu çıkmayan, derdini anlatamayan, eve alistirdiginiz bir canı ölüme atmissiniz resmen.
Umarım geceleri rahat uyursunuz.
Sz anlmdnz heralde kendime bakamyrm basima bole bisi gelcegini ne bilim
Ben gayet iyi anladım hanımefendi de siz bir canın sorumluluğunu almayi MAALESEF ANLAMAMİSSİNİZ.Sz anlmdnz heralde kendime bakamyrm basima bole bisi gelcegini ne bilim
O beddua size ters tepmesin sakin yuruyemiyorum ben nasil bakicktim mama alick durumda diildimBayram arefesi ettiğim beddua kabul olur inş.
Şimdi duyarcilar gelir cocukla kedi bir mi diye.Çocuğunuza kim bakıyor? Onu da verdiniz mi mesela birine, baksınlar geçici diye?
Evet cocuguma annm ve kardeslerm bkyorÇocuğunuza kim bakıyor? Onu da verdiniz mi mesela birine, baksınlar geçici diye?
Kaza gecirecegimimi dusunseydim sz dusunyrmusunz.Ben gayet iyi anladım hanımefendi de siz bir canın sorumluluğunu almayi MAALESEF ANLAMAMİSSİNİZ.
İnsanın başına her şey gelebilir dusunseydiniz almadan once ya böyle mantık mi var.
Bakın interneti gayet rahat kullanıyorsunuz burada herkese cvp veriyorsunuz değil mi ? Biraz da kedinin için araştırma yapsaydiniz da internetten siparis verseydinizO beddua size ters tepmesin sakin yuruyemiyorum ben nasil bakicktim mama alick durumda diildim
Evet!Kizlr rahatsizligim nedenyle kedimi sahiplendrmistm o bakan kiside kocasi istememis sokaga birakmislar dedigine gore kedilerin oldugunu bolgeye birakmis cok mutsuzum gunahami girdik acaba?
Hayvan sahibi olan insanlar ban cevap versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?