Maddi olarakta cikmazdydimBakın interneti gayet rahat kullanıyorsunuz burada herkese cvp veriyorsunuz değil mi ? Biraz da kedinin için araştırma yapsaydiniz da internetten siparis verseydiniz
Her gün sokağımdaki kedileri besliyorum, aksatmadan.Nefret ediyorum bu tür hikayelerden. O masum hayvanların hesabını nasıl vereceksiniz... Buraya hergün uyduruk uyduruk sebeplerden ilahi adalet, ah tutması konuları açılıyor. Ah denen bir şey varsa, ilahi adalet varsa önce bu masumlara yaşatılanların hesabı sorulacak. Ah varsa önce savunmasızların ahı var. Bir hayvan daha sıcak evlere, hazır yemeklere alıştırılıp sonra çaresizce sokağa atıldı. Lanet olsun. Bakamayacağınız hayvanı almayın, bakamayacak insanların eline vermeyin! Yeter.
Kediniz ne kadar süredir sizinle birlikte idi?
[/QUOTbir ay kadar filan
Etmck tabi ama mecbrdim bakicak durumda diildim yuruyemiyorum oglumada saldirmaya baslamisti.
önce yazmayı öğrenin , harf başına para almıyorlar.çocuğunuz vs varsa demekki tek başınıza değilsiniz.hayvana bir kap su yemek koyacak yalnızca 30 sn kum değiştirecek biri var yani.ikincisi benim de kedilerim var, özellikle biri aşırı huysuz bir hayvan olmasına rağmen kimseye durduk yere saldırmaz, saldırmazlar, oğlunuz kediye atlamadığı canını yakmadığı müddetçe bir sorun çıkmaz.olabilir benim de kırılan yerlerim oldu, kötürüm kalmadınız sonuçta kırık iyileşecek olayı ayyyyy bana platin taktılar diye dramatize etmeye gerek yok.kaldı ki kediyi eve salıyorsun kendi kendine yaşıyor bu bahaneyle çocuğunu evlatlık versen daha mantıklıydı çünkü çocuğunun peşinde koşuyorsun bütün gün esas.evimizdeki hayvanlar bizim canımız çocuğumuzdur, siz başınızdan atmışsınız.şimdi mi geldi aklınız başınıza da vicdan yaptınız? inşallah vebali misliyle çıkar dilsiz çocuklarımıza en ufak zararı dokunanlardan ne diyim.ama tabi kesin siz haklısınız evet aynen.Sz anlmdnz heralde kendime bakamyrm basima bole bisi gelcegini ne bilim
O kadar kişi 1 kedinin mamasını mı veremediler? Allah sorsun o hayvanın hesabını sizden.Evet cocuguma annm ve kardeslerm bkyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?