Kedimi sokaga birakmis

Bu dünyada hayvan olmak gerçekten çok zor. Yuva üstüne yuva değiştirmiş, yuva üstüne yuvadan atılmış sonunda da sokağa atılmış bir kedi var siz girdiğiniz günahı düşünüyorsunuz. Kaza geçirmek, kedi alerjisi olmak vb. sadece işin bahanesi. Ben ne hallere düştüm de kedimden vazgeçmedim. 7 yıldır benimle "evladım", kaza da geçirdim, yüksek düzey kedi alerjisine de sahibim, cebimde 5 kuruş kalmış parayla kendim aç kalıp onun mamasını eksik etmediğim günler de çok oldu. Hiçbir zaman ondan vazgeçmedim, geçmem de. Bıkmadınız ölene dek bakamayacağınız hayvanları sahiplenip mundar etmekten. Allah gönüllerinize merhamet, vicdan versin diyeceğim ama boş... Anca kk'ya konu açar ağlarsınız.

Cocuklarini da ona buna verebiliyorlar mi merak ediyorum. Hasta olunca,kaza gecirince,alerjisi cikinca kedisini veren cocugunu da verir. Aralarinda ne fark var ikisi de can.

Cocuklarini da ona buna verebiliyorlar mi merak ediyorum. Hasta olunca,kaza gecirince,alerjisi cikinca kedisini veren cocugunu da verir. Aralarinda ne fark var ikisi de can.
Hayvana merhameti olmayanın insana da merhameti olmaz ki. Açıkçası ben arkadaş seçimimde bile hayvan sevgisi taşımayan ya da sözde hayvansever kişilerden uzak duruyorum. Eş seçimimde bile aradığım en önemli kriterlerden biriydi. Küçücük bir bebekten farkları yok insana muhtaçlar. Acizler, nasıl kıyılır. Tüyüne zarar gelecek diye ödümüz kopuyor bizim evde.

Kedinizin çocuğunuzdan bir farkı yok o da can. Evcil hayvan sahiplenirken bunu unutmamalısınız yaptığınızın mazereti yok yürüyemiyormuşsunuz geçmiş olsun ama bu bir bahane değil kedi sürekli dışarı çıkmak isteyen veya ağır bakım gerektiren bir hayvan değil ki. Kumunu mamasını suyunu biri koysa yeterli kaldı ki 1 ayda nasıl mama alamayacak kadar maddi sıkıntıya düştünüz? Kendinize yemek alabiliyor musunuz? Çocuğunuza yemek alabiliyor musunuz? Eğer cevabınız evetse kedinize de mamasını alacaksınız. Bence siz bir heves aldınız sonra bakmak zor geldi bu kadar basit bir de kendinizi haklı görüyorsunuz. Dert ettiğiniz şey o zavallı kedinin canı değil de günaha girip girmediğiniz mi?

Sorunda bu zaten yanimdaki insanlr da bkmak istemefiler yoksa olene kadr bakicktim ona

Sorunda bu zaten yanimdaki insanlr da bkmak istemefiler yoksa olene kadr bakicktim ona

Yanınızdakiler bir can için mama kabına bir mama su sabına bir tas su bırakamayacak insanlarsa etrafınızdaki insanların vicdanını sorgulayın derim. Demin de mama alıcak paranız olmadığı için bıraktığınızı yazmışsınız, hangisi doğru?

Her türlü sizin durumunuz fiyasko. Benim2 tane kedim var. Demişsiniz ya hayvan sahipleri yazsın diye bir de cevap verenleri beğenmemişsiniz . Şimdi siz resmen oyuncak olsun diye kediyi almışsınız. İçten içe demişsiniz ki nasıl olsa bakamazsam sıkılırsam veririm birine aman nolacak. Çok geçmiş olsun kaza geçirince de bu bahane çok güzel denk gelmiş. Çocuğunuzu bıraktınız mi? Yemeğini suyunu verecek kadar paranız yok mu? 2 kedi baktığım için kedi masrafı nedir ne değildir bilirim mama alamıyordum demişsiniz
Sonra da kaza geçirmeseydim ömrümün sonuna kadar bakardım demişsiniz bariz ya yalan ya bahane... Siz kedinizin çok fena hakkına girmişsiniz.
Burada cevap verenlere de saçma sapan cevap veriyorsunuz hiçbir cevabı beğenmiyorsunuz
İstiyorsunuz ki buradakiler sizi teselli etsin desinler ki, yok ya ne olacak onlar dışarda da yaşar bunu okumak istiyorsunuz ama üzgünüm hakkına girmişsiniz gayet.
Tekrar geçmiş olsun
Bir daha lütfen hayvan sahiplenmeyin
Çünkü oyuncak ediyorsunuz belli ki.

Hersey ust uste geldi bircok sebep vardi tabiki ev tasima esnasnda oldu bu kaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…