- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Poğaça ayaklılar yaaaaaaEki Görüntüle 2087978 Eki Görüntüle 2087979 sizce de bu iste bir tuhaflik yok mu:))
Eki Görüntüle 2087978 Eki Görüntüle 2087979 sizce de bu iste bir tuhaflik yok mu:))
Kedili ev zor sorumluluklari acisindan evde buyumeyen bir cocuk hep ama kedisiz evde bos yahuMuhabbeti bile siniri aliyor kendisi nasil almasinki
Yalniz cidden 41 kere
Aminnn coook sagolun ben de bir saglikla kucagima almadan rahatlayamiycam. Insallah hersey su gibi akar yarinFotoğrafı konan kedilere teker teker baktım hepsine bayıldımnasıl güzeller maşallah
U UgurluKedi kolay bir doğum dilerim size de. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Oyy bebislerinize masallah.Eki Görüntüle 2087978 Eki Görüntüle 2087979 sizce de bu iste bir tuhaflik yok mu:))
E benim kedisten de hırt bi foto gelsin o zaman. Bi elinde tespihi yok ama idare ediverin iste :)
Eki Görüntüle 2087957
Kendisinin karakterde de biraz bilo agalik var zaten. Sansimiza bu dustu napalim yavruluguna kandik. Iki resim arasinda ki farki bakalim bulabilcek misinizya bu nası bi tip bilo ağa gibi ay baktıkça gülüyorum gece gece mozaik surat maşallah size
I izmirimizmir sizin kedi de çok nemrut bir kadın buradan belli"Yaklaşma cırmaklarım!" der gibi bakıyor. Hem şişko biraz göbeği ne yoğrulur
Durubeyaz16 sizin sarı oğlan erkek güzeli o pembe burunla turuncu surat karışınca renk uyumuna bayılıyorum rulo yapıp mıncırasım geldi
Konudaki çapkın kediye de şimdi baktım onun zampara olduğu tipinden belliama ben de görsem sokakta tanışmak için kırk takla atarım
Hepinize maşallah
Anam bu o mu ya:))Kendisinin karakterde de biraz bilo agalik var zaten. Sansimiza bu dustu napalim yavruluguna kandik. Iki resim arasinda ki farki bakalim bulabilcek misiniz
Eki Görüntüle 2087990
Yaa dusun bende ki hayal kirikligini hahahaAnam bu o mu ya:))
Yaaa agzi yuzu yogrulmalik resmen. Bebekken cok sevimliymis. Simdi de cok sevimli ama cok komik yaKendisinin karakterde de biraz bilo agalik var zaten. Sansimiza bu dustu napalim yavruluguna kandik. Iki resim arasinda ki farki bakalim bulabilcek misiniz
Eki Görüntüle 2087990
Valla iyi ki bulduk yalan yokYaaa agzi yuzu yogrulmalik resmen. Bebekken cok sevimliymis. Simdi de cok sevimli ama cok komik yadurusu tavri falan ay baktikca katiliyorum tipini yerim onun iyi ki birbirinizi bulmussunuz.
Size de kolay doğumlar dilerim...
e hep orgu hep kk eccuk de benimle ilgilen diyorIyiki bir orgu oreyim dedim.Sadece 2 dk mutfaga kadar gidip su icmistimki dondugumde bu manzarayla karsilastim.halbuki ben mutfaga giderken kivrilmis uyuyordu koltukta.(bu arada sehpanin uzerindekiler cocuklarin yapistirdigi cikartmalar,kirliymis gibi duruyor sanki)Eki Görüntüle 2087991
Tekrar hayirli olsun bebeginiz kolay bir dogum olsun.gozumden uyku akiyor yatacagim.bence sizde uyuyun(ne kadar zor oldugunu bilirim)bebekten sonra keske hep uyusaymisim onceden diyor insan.dogumdan sonra kendinize geldiginizde firsat bulursaniz yazarsaniz sevinirim.(ay bu nasil bir cumle oldu ya)dogum nasi gecti bebis nasil kedicikle anlastilar mi vs...merak ederim.hic tanimasamda sizi kanim kaynadi.bol ugurlu bir gun olsun insallah sizin icin.e hep orgu hep kk eccuk de benimle ilgilen diyor
ahahahhahah yabancı bir ülke de kedinin gercekten iki evi varmış.Apartman bahcede falan baktıgı değil.Baya ev kedisi,mahallede baska birinin de kedisiymiş.Cip taktırmışlar kediye kayboluyor diye o zaman anlamıslar:)hanımlar iyi yıllar.
küçük bir sorun gibi gözükebilir ama bu gece taktım kafaya...
yaklaşık iki ay önce bahçemde bir kedi buldum, baya sokak kedisi idi tip olarak, sarman bir kedi ve çok şişman. yemek verdim oynadım derken her gün aynı saatlerde gelmeye başladı. aynı oyun devam etti.
o şekilde kedi evimi de öğrendi. apartmanın kapısında bekliyor, biri açınca direkt evin kapısına geliyor miyavlıyor ben eve alıyorum. müthiş güzeliz ama sırnaşıyoruz falan. ama akşamları çıkmak istiyor çıkarıyorum.
bir süre sonra düzene girdi kedim her sabah 8'de geliyor. o net. kapıda bekliyor ben gidip apartmanı açıyorum eve geliyor ısınıyor yemeğini yiyor.
dün kedim akşam çıkmak istedi her zamanki gibi. ben de peşine çıktım. bir sigara yaktım bahçede dolanıyorum.
kadının biri bir şey arıyor sokakta, çocuğunu kaybetmiş gibi ağlanarak. yola doğru yürüdüm kadına sordum ne oldu diye. kedimiz kayıp dedi. nasıl bir kedi dedim, fotoğraf gösterdi, benim kedim.
meğerse benim kedi aslında onların kedisiymiş. yıllardır onlardaymış yani. sabah kapıyı tırmalayıp ağlıyormuş bahçeye diye bırakıyorlarmış o bana geliyormuş.
video vs gösterdiğine göre kadının çok da güzel bakılıyor, konforlu bir evde. veterineri eve geliyormuş falan.
hatta kedim bir gece bende kalmıştı, o gün evdeki yaşlı kadın (kedi aslında onunmuş) hastalanmış tansiyonu fırlamış hastaneye kaldırmışlar. üç gün hastanede kalmış.
biz konuştuk anlaştık. kedi sabah bana gelecek gene. ama gece onlarda kalacak hatta güniçinde de. ben çalışıyorum zaten ev boş. evini apartmandan gösterdi bloktan yani ışığı yanan ev olarak, telefon no alışverişi yaptık. yalnız bugün kedimi bırakmadılar sabah gelmedi. ben kedinin bendeki eski bir fotoğrafını süsleyip new year falan fotoğrafı attım whatsapptan cevap da gelmedi. okunmadı da.
sms olarak da attım. "x hanım kedi evde değil mi yılbaşını huzurlu kutlamak istiyorum" diye...
ona da yanıt yok.
yani tamam o çok huzurlu ama ben çok özlerim ya. evladım gibi olmuştu. ne yapardınız benim yerimde olsanız? bu hafta izinliyim. poğaça yaptırıp falan evlerine mi gitsem ya. arada bir bıraksalar bana yetecek bir koklasam...
Ayy cok sagolun o duygular karsilikli. Ilk firsatta guzel haberler yazarim insallah bu zor gecem sayenizde cok daha eglenceli gecti.Tekrar hayirli olsun bebeginiz kolay bir dogum olsun.gozumden uyku akiyor yatacagim.bence sizde uyuyun(ne kadar zor oldugunu bilirim)bebekten sonra keske hep uyusaymisim onceden diyor insan.dogumdan sonra kendinize geldiginizde firsat bulursaniz yazarsaniz sevinirim.(ay bu nasil bir cumle oldu ya)dogum nasi gecti bebis nasil kedicikle anlastilar mi vs...merak ederim.hic tanimasamda sizi kanim kaynadi.bol ugurlu bir gun olsun insallah sizin icin.
Garfield bu tam ya, ayyy! :)
Hayırlı doğumlar dilerim.Valla iyi ki bulduk yalan yok
Cok tesekkur ederim insallah benim bebisin de kucukluguyle buyuklugu arasinda fark bu kadar olmaz hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?