kedimin iki evi varmış

Muhabbeti bile siniri aliyor kendisi nasil almasinki
Kedili ev zor sorumluluklari acisindan evde buyumeyen bir cocuk hep ama kedisiz evde bos yahu

Bu da size gelsin ozaman

Azcık pala remziyiz de
Yalniz cidden 41 kere
Erkek guzeli yahu

Fotoğrafı konan kedilere teker teker baktım hepsine bayıldım nasıl güzeller maşallah

U UgurluKedi kolay bir doğum dilerim size de. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aminnn coook sagolun ben de bir saglikla kucagima almadan rahatlayamiycam. Insallah hersey su gibi akar yarin

E benim kedisten de hırt bi foto gelsin o zaman. Bi elinde tespihi yok ama idare ediverin iste :)
Eki Görüntüle 2087957
ya bu nası bi tip bilo ağa gibi ay baktıkça gülüyorum gece gece mozaik surat maşallah size

I izmirimizmir sizin kedi de çok nemrut bir kadın buradan belli "Yaklaşma cırmaklarım!" der gibi bakıyor. Hem şişko biraz göbeği ne yoğrulur

Durubeyaz16 sizin sarı oğlan erkek güzeli o pembe burunla turuncu surat karışınca renk uyumuna bayılıyorum rulo yapıp mıncırasım geldi

Konudaki çapkın kediye de şimdi baktım onun zampara olduğu tipinden belli ama ben de görsem sokakta tanışmak için kırk takla atarım

Hepinize maşallah

Kendisinin karakterde de biraz bilo agalik var zaten. Sansimiza bu dustu napalim yavruluguna kandik. Iki resim arasinda ki farki bakalim bulabilcek misiniz

Kendisinin karakterde de biraz bilo agalik var zaten. Sansimiza bu dustu napalim yavruluguna kandik. Iki resim arasinda ki farki bakalim bulabilcek misiniz
Eki Görüntüle 2087990
Yaaa agzi yuzu yogrulmalik resmen. Bebekken cok sevimliymis. Simdi de cok sevimli ama cok komik ya durusu tavri falan ay baktikca katiliyorum tipini yerim onun iyi ki birbirinizi bulmussunuz.

Size de kolay doğumlar dilerim...

Yaaa agzi yuzu yogrulmalik resmen. Bebekken cok sevimliymis. Simdi de cok sevimli ama cok komik ya durusu tavri falan ay baktikca katiliyorum tipini yerim onun iyi ki birbirinizi bulmussunuz.

Size de kolay doğumlar dilerim...
Valla iyi ki bulduk yalan yok
Cok tesekkur ederim insallah benim bebisin de kucukluguyle buyuklugu arasinda fark bu kadar olmaz hahah

e hep orgu hep kk eccuk de benimle ilgilen diyor

e hep orgu hep kk eccuk de benimle ilgilen diyor
Tekrar hayirli olsun bebeginiz kolay bir dogum olsun.gozumden uyku akiyor yatacagim.bence sizde uyuyun(ne kadar zor oldugunu bilirim)bebekten sonra keske hep uyusaymisim onceden diyor insan.dogumdan sonra kendinize geldiginizde firsat bulursaniz yazarsaniz sevinirim.(ay bu nasil bir cumle oldu ya)dogum nasi gecti bebis nasil kedicikle anlastilar mi vs...merak ederim.hic tanimasamda sizi kanim kaynadi.bol ugurlu bir gun olsun insallah sizin icin.

Son düzenleme:
ahahahhahah yabancı bir ülke de kedinin gercekten iki evi varmış.Apartman bahcede falan baktıgı değil.Baya ev kedisi,mahallede baska birinin de kedisiymiş.Cip taktırmışlar kediye kayboluyor diye o zaman anlamıslar:)

Ayy cok sagolun o duygular karsilikli. Ilk firsatta guzel haberler yazarim insallah bu zor gecem sayenizde cok daha eglenceli gecti.
Evde de bakalim bizi neler bekliyor onu da ayrica yazacagim
Bebislerinizi ve kedinizi ayri ayri operim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…