- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Of o göbüşe dalasım geldi.hep kedi alma sahiplen derler ya. ben de bunu uyguladım asla gidip petshopa kedi almam. bu da sokak kedisi gibiydi, gariban ağlıyordu. yani normalde bi insan bunu sahiplenmez çünkü yaşca büyük, cins değil vs vs. ama biz müthiştik. öpücük falan veriyordu dudağımdan.
ya bir de kedi bende bir gece kaldı, yaşlı kadın hastaneye kaldırılmış tansiyonu cıkmış. hani söz hakkım olsa bile alacağım diyemem kıyamam. onlardaki videolarına baktım dediğim gibi, ev çok güzel kedi çok rahat. oyuncakları falan var mutlu. benden zengin hayatı varmış gördüğüm kadarıyla.
foto koydum bu da benim evdeki hali :) ev atölye gibi kusura bakmayın dağınıklığa: )))
Bebeginiz hayirli olsun.aslinda ozel birsey yapmadik.sadece hic birseyi kisitlamadik kediye bebbek geliyor diye.bebekleri sakinmadik hic ondan.yani yaklastihinda falan ya da yanlarina yattiginda yapma etme demedik.beraber uyudular,cocuklarin besiginde yatti esyalarini kokladi vs..hicbirinde kili tuyu demedik sakinmadikBiraz kopya versene nasil alistirdin :) bende de 2 kedi var. Yolda bir bebis. Kiskanirda zarar verirmi endisem cok var. Gerci birisi simdiden karnımdan inmiyor hissediyor heralde ama diger kedim hic yanasmiyor.
Surekli kedileri at artik diyen lüzumsuz bir kitle var etrafimda. Bayginlik geçirtiyorlar.Bebeginiz hayirli olsun.aslinda ozel birsey yapmadik.sadece hic birseyi kisitlamadik kediye bebbek geliyor diye.bebekleri sakinmadik hic ondan.yani yaklastihinda falan ya da yanlarina yattiginda yapma etme demedik.beraber uyudular,cocuklarin besiginde yatti esyalarini kokladi vs..hicbirinde kili tuyu demedik sakinmadik
Maalesef o kesim hep var ve bebis dogduktan sonrada var olacaklar ve hatta bebek dogunca cogalarak artacaklar maalesef.ben terslemekten bikmistim.benimkiler 3 yilda anca tukenme boyutuna geldiler.cocuklar olmus 3 yasinda hala didisinin didisi karsi komsu aradan gecen yola aldiris etmeden bagirarak bebeklere zarari yokmu kili tuyu falan diyebiliyor ustune birde benim oglum hayatta eve sokmaz diyede ekliyor.banane senin oglundan ne alaka yani.bunlar hep olacak uzgunum.tek tek puskurteceksiniz artik azalana kadar baska yolu yok.Surekli kedileri at artik diyen lüzumsuz bir kitle var etrafimda. Bayginlik geçirtiyorlar.
Iste o ogul.icin cok üzülüyorum ben. Hayvan sevgisinden uzak buyuyor.Maalesef o kesim hep var ve bebis dogduktan sonrada var olacaklar ve hatta bebek dogunca cogalarak artacaklar maalesef.ben terslemekten bikmistim.benimkiler 3 yilda anca tukenme boyutuna geldiler.cocuklar olmus 3 yasinda hala didisinin didisi karsi komsu aradan gecen yola aldiris etmeden bagirarak bebeklere zarari yokmu kili tuyu falan diyebiliyor ustune birde benim oglum hayatta eve sokmaz diyede ekliyor.banane senin oglundan ne alaka yani.bunlar hep olacak uzgunum.tek tek puskurteceksiniz artik azalana kadar baska yolu yok.
Masallah allah bagislasin hepsini. Ben zaten cocuk olmuyor diye kedi sahiplenmistim :) yoksa niyetim bebegim olup biraz buyudukten sonra bir kedi almakti ama kedi ayagini surudu de geldi hamile kaldim 2 ay sonra :)
Bakalim umarim iyi anlasirlar. En buyuk korkularimdan biri de kiskancliktan saga sola isemeye baslamasi umarim olmaz. Bebeklere hareketlerinde gozum ustunde olur ama digeri pek kontrol altinda olmayacak bir durum
Hanımlar merak ettim hiç size; senin çocuğun kediden olmuyor diyen oldu mu?Malum halkımız azıcık kendine görev görüyorda böyle şeyleri?Ayyy ne kadar benziyoruz.aynen cocugum olmuyordu benimde.tup dahil denemedigimiz sey kalnamisti.ama kediden sonra hamile kaldim bende.tup bebekle ama olsun.sonucta kaldim yani.daha onceki tup tutmamisti.ustelikm ikizlerim 1 yasindayken kkendiligimden hem de dogum kontrol hapi kullanirken 3.ye hamile kaldim.maalesef kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim ama sonucta hamile kaldim.bebisten sonra cifte koruma uygulayin en iyisi 2.yi dusunmuyorsaniz:))etrafa iseme sorunu hic yasanadik.sanmiyorum yapmaz sizinkide
Bana yakında derler,Hanımlar merak ettim hiç size; senin çocuğun kediden olmuyor diyen oldu mu?Malum halkımız azıcık kendine görev görüyorda böyle şeyleri?
Hayvanları günah keçisi ilan etmelerine çok kızıyorum ya.Bana yakında derler,
Kendi aralarında diyenler mutlaka vardır da ben edepsizim diye yüzüme söyleyemiyor olabilirler
Benim pisi kızıyor ona.
Aaa dozunu kaçırırsam benimki de kızıyor.
Böyle uyku sersemiyken falan doya doya mıncırip öpebiliyorum işte.
Bi de benimki şişman biraz. Yavaş bir kedicik yani. Tırmalamaz ısırmaz. Kaçar işte kızarsa o
Aaa dozunu kaçırırsam benimki de kızıyor.
Böyle uyku sersemiyken falan doya doya mıncırip öpebiliyorum işte.
Bi de benimki şişman biraz. Yavaş bir kedicik yani. Tırmalamaz ısırmaz. Kaçar işte kızarsa o
Benim onceden kedim yoktu kediden sonra hamile kaldim :) o yuzden oyle bisey diyemediler tabi ama onceden kedi olsaydi kesin derlerdiHanımlar merak ettim hiç size; senin çocuğun kediden olmuyor diyen oldu mu?Malum halkımız azıcık kendine görev görüyorda böyle şeyleri?
Cocugum olmuyorken kedim yoktu.zaten kedim geldikten kisa bir sure sonra hamile kaldim.yani tezleri curumus oluyor bu durumda o insanlarin:))ha tersi olsaydida hadlerini bildirirdimHanımlar merak ettim hiç size; senin çocuğun kediden olmuyor diyen oldu mu?Malum halkımız azıcık kendine görev görüyorda böyle şeyleri?
Aman allahim bu ne:))ekrandan atlayip kacirasim geldi:))kendisi 2 evi birden idare etmeyi dusunmez mi acaba:))E benim kedisten de hırt bi foto gelsin o zaman. Bi elinde tespihi yok ama idare ediverin iste :)
Eki Görüntüle 2087957
Ama bu bildigin balli kaymak:))tabiiki yuzunu kaldiramaz insan bunun gobisinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?