kedimin iki evi varmış

Of o göbüşe dalasım geldi.
Bu giller demek ki hep böyle.Fotoğrafını iliştiriyorum alta.Şimdiki hali bir hayli tosuncuk bu ilk halleri.
Benim danam da gider, yer içer,mahalle de bu konuda çok duyarlı.Her kapının önünde mutlaka mama ve su vardır.Şirin de sevdirir kendini.
Siz de bir kedi evlat edinin .

Eklentiler

• IMG_20161001_154520.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 314
Biraz kopya versene nasil alistirdin :) bende de 2 kedi var. Yolda bir bebis. Kiskanirda zarar verirmi endisem cok var. Gerci birisi simdiden karnımdan inmiyor hissediyor heralde ama diger kedim hic yanasmiyor.
Bebeginiz hayirli olsun.aslinda ozel birsey yapmadik.sadece hic birseyi kisitlamadik kediye bebbek geliyor diye.bebekleri sakinmadik hic ondan.yani yaklastihinda falan ya da yanlarina yattiginda yapma etme demedik.beraber uyudular,cocuklarin besiginde yatti esyalarini kokladi vs..hicbirinde kili tuyu demedik sakinmadik

Surekli kedileri at artik diyen lüzumsuz bir kitle var etrafimda. Bayginlik geçirtiyorlar.

Surekli kedileri at artik diyen lüzumsuz bir kitle var etrafimda. Bayginlik geçirtiyorlar.
Maalesef o kesim hep var ve bebis dogduktan sonrada var olacaklar ve hatta bebek dogunca cogalarak artacaklar maalesef.ben terslemekten bikmistim.benimkiler 3 yilda anca tukenme boyutuna geldiler.cocuklar olmus 3 yasinda hala didisinin didisi karsi komsu aradan gecen yola aldiris etmeden bagirarak bebeklere zarari yokmu kili tuyu falan diyebiliyor ustune birde benim oglum hayatta eve sokmaz diyede ekliyor.banane senin oglundan ne alaka yani.bunlar hep olacak uzgunum.tek tek puskurteceksiniz artik azalana kadar baska yolu yok.

Iste o ogul.icin cok üzülüyorum ben. Hayvan sevgisinden uzak buyuyor.

Hanımlar merak ettim hiç size; senin çocuğun kediden olmuyor diyen oldu mu?Malum halkımız azıcık kendine görev görüyorda böyle şeyleri?

Aaa kedinin kuması olmuşsunuz fark etmeden. Okurken çok güldüm Bu yumuşak göbüşlüler birden fazla ev buluyor işte kendine. Sizi de sevmiş demek minnoş.

İnsan bir kere sevince bırakamıyor gerçekten alışıyorsun her gün görmek istiyorsun Çok tatlıymış ya yanaklarını ısırırım onuuun.

Hanımlar merak ettim hiç size; senin çocuğun kediden olmuyor diyen oldu mu?Malum halkımız azıcık kendine görev görüyorda böyle şeyleri?
Bana yakında derler,
Kendi aralarında diyenler mutlaka vardır da ben edepsizim diye yüzüme söyleyemiyor olabilirler

Benim pisi kızıyor ona.

Aaa dozunu kaçırırsam benimki de kızıyor.
Böyle uyku sersemiyken falan doya doya mıncırip öpebiliyorum işte.

Bi de benimki şişman biraz. Yavaş bir kedicik yani. Tırmalamaz ısırmaz. Kaçar işte kızarsa o

Oyyyyyyyy yerim ben onların kızmalarını

Oyyyyyyyy yerim ben onların kızmalarını

Benim onceden kedim yoktu kediden sonra hamile kaldim :) o yuzden oyle bisey diyemediler tabi ama onceden kedi olsaydi kesin derlerdi
Insanlar cok merakli bilgileri olmadan konusmaya. Ben hamile kaldigimda cok arastirdim dr umla konustum ve belirli sartlar saglandiginda kedinin hamilelige hic ama hic bir zararli etkisi yok. Insanlar hamilelikte kedi olur mu dediler ben de bilimsel olarak acikladim dr umun onayindan gectigini soyledim.
Cocuk olunca da eminim tureyecektir bebekli evde kedi mi olur diyenler. Ilk basta ince cvp vermeye calisir sonra olmaz ama allaha emanet buyutuyorum der gecerim heralde. Sinirlerimizi bozmamak lazim boyle seyler icin

Cocugum olmuyorken kedim yoktu.zaten kedim geldikten kisa bir sure sonra hamile kaldim.yani tezleri curumus oluyor bu durumda o insanlarin:))ha tersi olsaydida hadlerini bildirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…